Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea parte de surprize


Ultimul update: Sambata 02 Noiembrie 2019 08:53
Data publicarii: Sambata 02 Noiembrie 2019 07:25
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla acele lucruri pe care doar în vis ni le putem permite şi o să avem cele mai neaşteptate reacţii, şi să ne schimbăm viaţa în bine.

Vibraţia zilei este 2 şi o să descoperim un umăr pe care să ne sprijinim în caz de ceva.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

E posibil să daţi o petrecere de ziua voastră de naştere şi să primiţi cadouri frumoase, din cele pe care vi le doreaţi. Se poate să aibă loc o festivitate, e un moment deosebit în viaţa voastră şi o să-l trataţi cum se cuvine c-o să fiţi pătrunşi de importanţa luI.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să vă coopteze cineva într-un proiect care să v-aducă un câştig financiar şi să vă convină, să ziceţi DA. Un suflu de prospeţime la voi şi o să faceţi noi cuceriri, lumea o să vină spre voi fie că e vorba despre colaborări, fie că e de luat în calcul o relaţie de cuplu.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Apare un fost partener de cuplu care nu vrea să renunţe la voi şi vine cu un speach cu care să vă dea gata. Noutăţi, oameni, invitaţii, oferte de a petrece timpul liber în compania cuiva care ştie să se distreze şi o să vă antreneze şi pe voi.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Vă duceţi la un concert, e ceva care să vă întreţină bunădispoziţie şi o să vă remonteze. Aveţi nevoie de o descărcare de adrenalină şi poate vă duceţi într-un parc de aventură, vă daţi cu parapanta, cu tiroliana, găsiţi voi ceva exiting.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

O să faceţi cunoştinţă cu lume nouă şi vă faceţi şi prieteni, daţi şi de nişte posibili coechipieri de afaceri ca lumea. Sunt nişte prieteni care v-aşteaptă demult şi o să petreceţi o zi, poate chiar două împreună pentru că nu v-aţi mai văzut de o groază de timp şi zic să recuperaţi.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Vă invita nişte rude la un grătar şi o să vă duceţi chiar dacă locuiesc mai departe pentru că le-aţi dus dorul şi va-ntelegeti bine cu ei. E un party la care-o să vă-ntâlniţi cu mulţi prieteni şi vă faceţi program şi pentru mâine, şi-n week-end-ul viitor poate ca să reluaţi activităţile preferate, poate practicaţi un sport.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 TAUR


Se poate să vă facă ochi dulci un proaspăt sosit în grupul vostru şi să se lege într-adevăr o relaţie. Se pare c-aveţi nişte chestiuni de rezolvat cu cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să vă simţiţi mai liniştiţi de-abia după ce-o s-aveţi o discuţie.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi de gând, dar aşa se nimereşte şi n-o să veţi să vă stricaţi cheful. Poate-apare omul vieţii voastre şi-o să-l recunoaşteţi dintr-o mie şi n-o să-i mai daţi drumul pentru că e anul vostru bun de căsătorie, sau măcar pentru o relaţie de cuplu

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

O să puteţi încropi o afacere, aşa, din mers şi o să puneţi pe hârtie de luni în colo condiţiile, să semnaţi şi contractul. Şi în cazul vostru poate avea loc o întâlnire decisivă şi să vedeţi dacă mai puteţi continua o relaţie, sau niciunul din voi nu e dispus să schimbe nimic.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

O să daţi o fugă până la nişte veri, nepoţi ca să mai schimbaţi o vorbă, puneţi la cale şi un eveniment care va avea loc toamna asta. Se poate s-aveţi o întrunire de familie şi să-i daţi de capăt unei chestiuni care ţine de o locuinţă de care-ar fi bine să vă-ngrijiti cu toţii, ca să nu cadă în sarcina unei singure persoane.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ
 

Banii se duc uşor, poate faceţi o aprovizionare en-gros, pregătiţi conservele de iarnă, şi vă puneţi la adăpost, să-i ştiţi pe ai voştri în siguranţă, din punct de vedere al camarei, cel puţin. O să faceţi cunoştinţă cu cineva seducător pe la vreo petrecere şi se poate să iasă o frumoasă poveste de dragoste, şi să faceţi casă bună împreună, s-aveţi copii.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2019 BALANŢĂ

 

Sunt lucruri pe care-aţi vrut demult să le faceţi şi-abia acum o s-aveţi curajul să vizitaţi nişte locuri sau să ajungeţi într-un parc de agrement. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să fie o atmosferă festivă, o să va-ncarcati frumos, sufleteşte şi se poate să plecaţi şi-ntr-o excursie.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16