Horoscop 2 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie vor primi o sumă de bani pe care o așteptau

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 noiembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi şi de timpul liber de care putem profita după bunul plac, dar vor fi totuşi şi elemente surpriză. Să fim pe fază.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu omul pe care-l iubim.

SCORPION
Poate plecaţi într-un city break şi o să aveţi un anturaj pe gustul vostru, o să fie revigorant. O să puteţi repara o poveste de dragoste care a traversat o perioadă mai zbuciumată şi să ajungeţi şi la căsătorie, cât de curând.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care să aveţi o preocupare comună şi să vă destindă - poate fi o competiţie. Vă aflaţi pe un plus energetic şi o să puteţi pleca de azi în plimbare la munte, la odihnă undeva sau să practicaţi sporturi - extreme, cum vă place vouă.

CAPRICORN
O să vă-ndeletniciți cu una dintre activităţile preferate şi o să vă invite, probabil, cineva şi la o degustare de produse de sezon. Cineva-şi reînnoieşte invitaţia la masă, la o petrecere şi o să vă duceţi de data asta, că poate ați fost plecaţi sau ocupaţi prima dată şi o să vă achitaţi onorabil.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

VĂRSĂTOR
O să vă oferiţi o gură de aer proaspăt, plecaţi într-o excursie, poate vă invită nişte prieteni care v-aşteaptă de mult şi o să fi distractiv. Se poate să vă fie răsplătită o muncă în care-aţi pus mult suflet şi să vă încumetaţi să mergeţi mai departe cu afacerea respectivă, dac-a fost cu succes.

PEŞTI
Apare cineva care vrea să fiţi împreună şi o să ascultaţi glasul interior ca să vedeţi dacă există o chemare, dacă sunteţi compatibili. Veţi rula acei bani pe care-i veţi încasa din mai multe surse şi o să le puteţi face o vizita unor rude care sărbătoresc ceva şi vor să fiţi şi voi de față.

BERBEC
O să vă daţi întâlnire cu cineva de la care aşteptaţi vorbe mari şi o atitudine sinceră, ca să puteţi continua relaţia. Aţi putea pleca de azi într-o excursie şi vă-ntoarceţi duminică seara, vă luaţi prietenii, familia, şi o să alegeţi activităţi deconectante, sau cu adrenalina, după cum sunteţi de obosiţi.

TAUR
Se poate să primiţi o recompensă financiară pentru implicarea în vreo activitate şi recomandări ca să vă duceţi şi la alţi clienţi. O să luaţi parte la un eveniment monden, poate şi contribuiţi cu ceva la organizare şi o să vă simţiţi perfect dacă rămâneţi şi la petrecere.

GEMENI
Se conturează o colaborare şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar, cu care să vă puteţi mişca în timpul liber. Se poate să rezolvaţi o problemă mai complicată până la sfârşitul programului şi să daţi drumul unei afaceri de luni încolo, pentru că nu va mai reţine nimic.

RAC
Poate va trebui să-i faceţi cuiva din familie o programare la doctor, să vă asiguraţi că e sănătoasă persoană sau c-o s-o vindece tratamentul recomandat. O să dedicaţi mare parte din timp familiei, ca de obicei, şi o să daţi o raită şi pe la magazine să luaţi ce vă trebuie pentru un week-end domestic.

LEU
Se poate să vă faceţi program cu prietenii diseară, vă duceţi la un film, un vernisaj sau daţi o mână de ajutor unor prieteni care se mută. Poate vă faceţi timp să practicaţi un sport, să ajungeţi pe la mondenităţi, să fiţi şi mai activi pe scenă socială şi să vă faceţi noi relaţii.

FECIOARĂ
O să vă scoată la un ceai, o cafea cineva pe care poate că nu l-aţi plăcut la prima vedere dar acum începe să vă placă. Se poate să încasaţi abia acum nişte bani pe care-i aşteptaţi de mult, chiar şi de anul trecut, o fi o datorie pe care v-o înapoiază un prieten, cineva, mă rog.

BALANŢA
Poate plecaţi cu grupul într-o excursie şi o să le faceţi o bucurie şi copiilor care au nevoie de aer curat şi de mişcare. O să primiţi ceva de care-aveti nevoie şi o să vă treacă supărarea pe cineva care de data asta a intuit sau poate, în sfârşit, a ţinut cont de preferinţele voastre. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 1 noiembrie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani așteptată de mult timp
Horoscop 1 noiembrie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani așteptată de mult timp

O să ne bucurăm de faptul că lucrurile se mişcă în ritm alert şi o să ţinem şi noi pasul, să ne rezolvăm toate problemele.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.