Horoscop 2 mai 2018. Peștii au ocazia de a începe o nouă relație sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne reactivăm ca să facem lucruri de cea mai bună calitate şi să profităm de energia acumulată în zilele libere.

 

Vibraţia zilei este 2 şi e o zi bună pentru parteneriate, de toate felurile.

TAUR
Se pare că v-aşteaptă cineva cu o ofertă de lucru şi dacă vă mai rămâne timp după program o să lucraţi în regim de colaborare. Poate va trebui să regândiţi politica monetară a familiei că să ştiţi ce faceţi cu bugetul, să v-ajungă şi pentru cheltuielile suplimentare, pe lângă cele obligatorii.

GEMENI
Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase, care să vă facă să trăiţi din plin, să aveţi curaj să daţi refresh vieţii voastre. Vă pot intra nişte bani şi să achitaţi toate restantele, în primul rând, după care să le asiguraţi copiilor ce v-au cerut, să nu-i neglijaţi sub nicio formă.

Citește și
horoscop
Horoscop 30 aprilie 2018. Câștiguri financiare în plus pentru tauri
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

RAC
Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să daţi mai întâi o zugrăveală, veţi face nişte reparaţii şi o să vă ocupaţi de toate detaliile. Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să vă aducă un plus de vizibilitate, să câştigaţi şi bani şi să vă faceţi şi un cerc de relaţii, să ieşiţi mai des în societate.

LEU
E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv pentru sâmbătă, duminică şi să daţi o raită pe la magazine să alegeţi o ţinută, potrivită. Puteţi negocia un contract şi să vă şi apucaţi de treabă dacă vă puneţi de acord, c-o să meargă totul foarte bine c-o s-aveţi parte de susţinere.

FECIOARĂ
Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi de buzunar să daţi o fugă la munte, la mare în acest week-end. Se poate să primiţi o confirmare, că vi s-a semnat un act, c-aţi trecut de o evaluare şi aţi mai urcat o treaptă într-un clasament, poate aţi câştigat un proces.

BALANŢA
O să faceţi un efort financiar să puneţi casa la punct să vă simţiţi şi mai confortabil, şi să fie şi frumos la voi în casă. O să puteţi repara o relaţie sentimentală, una de afaceri sau poate e una deficitara la capitolul comunicare cu copiii, cu cei din familie şi o să meargă bine de-acum încolo.

SCORPION
O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, poate fi o zi a împăcării, dar numai după ce veţi spune adevărul, veţi face un pact al sincerităţii. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, pot fi chiar mai multe oferte şi o să aveţi de unde să alegeţi, paleta e mai largă.

SĂGETĂTOR
Vouă, sentimental ar putea să vă meargă şi mai bine şi să aveţi intenţii de căsătorie, să deveniţi părinţi, să-ncepeti o viaţă nouă. Se poate să vă treziţi cu un cadou, o recompensă, nişte bani, sau cu o invitaţie la cafea, la un specatcol, cineva-şi aduce aminte de voi - cu drag - şi va face o vizită.

CAPRICORN
O invitaţie în oraş, poate fi un eveniment monden şi să puneţi bazele unei afaceri care-o să v-aducă bani. Puteţi începe lucruri noi, să vă faceţi remarcaţi într-un nou domeniu, poate pentru c-aţi absolvit o şcoală sau aveţi o dublă specializare.

VĂRSĂTOR
O să luaţi în discuţie câteva aspecte care ţin de viaţă de cuplu, pe care le veţi dezbate împreună cu fiinţa iubită ca să vă meargă şi mai bine. Se poate să faceţi o investiţie, o să vă luaţi casă, vă schimbaţi maşina, poate daţi drumul unei afaceri şi o să monitorizaţi totul să nu scăpaţi nimic din vedere.

PESTI
Se conturează o nouă iubire la orizont pentru cei singuri şi o să trăiţi la mare intensitate povestea, o să vă hrăniţi, sufleteşte. Se conturează o ofertă de lucru, poate s-a ivit un post mai bine plătit şi va-ncumetati la aşa ceva pentru că simţiţi şi voi nevoia unei schimbări.

BERBEC
O ieşire în lume diseară, la un ceai o cafea, luaţi pulsul vieţii mondene, şi poate prindeţi o idee de afaceri. Păreţi prinşi cu multe lucruri şi o s-aveţi spor la treabă, să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus şi să-i cooptaţi şi pe nişte oameni care să pună umărul să scăpaţi mai uşor.

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 1 mai 2018. Taurii scapă de datorii și se pregătesc de vacanță
Horoscop 1 mai 2018. Taurii scapă de datorii și se pregătesc de vacanță

Merităm, după multă muncă şi un pic de distracţie, să fim împreună cu ai noştri, să cunoaştem şi alţi oameni şi să ne plimbăm, s-ajungem la munte, sau la mare, că nu putem trăi fără ele.

Horoscop 30 aprilie 2018. Câștiguri financiare în plus pentru tauri
Horoscop 30 aprilie 2018. Câștiguri financiare în plus pentru tauri

E o efervescență de la luna plină, poate am plecat, deja, pe undeva, ori poate acum dăm şi noi fuga la distracţie şi o să-i strângem în jurul nostru pe toţi cei dragi zilele astea.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.