Horoscop 2 mai 2018. Peștii au ocazia de a începe o nouă relație sentimentală


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 02 Mai 2018 08:31
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne reactivăm ca să facem lucruri de cea mai bună calitate şi să profităm de energia acumulată în zilele libere.

 

Vibraţia zilei este 2 şi e o zi bună pentru parteneriate, de toate felurile.

TAUR
Se pare că v-aşteaptă cineva cu o ofertă de lucru şi dacă vă mai rămâne timp după program o să lucraţi în regim de colaborare. Poate va trebui să regândiţi politica monetară a familiei că să ştiţi ce faceţi cu bugetul, să v-ajungă şi pentru cheltuielile suplimentare, pe lângă cele obligatorii.

GEMENI
Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase, care să vă facă să trăiţi din plin, să aveţi curaj să daţi refresh vieţii voastre. Vă pot intra nişte bani şi să achitaţi toate restantele, în primul rând, după care să le asiguraţi copiilor ce v-au cerut, să nu-i neglijaţi sub nicio formă.

RAC
Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să daţi mai întâi o zugrăveală, veţi face nişte reparaţii şi o să vă ocupaţi de toate detaliile. Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să vă aducă un plus de vizibilitate, să câştigaţi şi bani şi să vă faceţi şi un cerc de relaţii, să ieşiţi mai des în societate.

LEU
E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv pentru sâmbătă, duminică şi să daţi o raită pe la magazine să alegeţi o ţinută, potrivită. Puteţi negocia un contract şi să vă şi apucaţi de treabă dacă vă puneţi de acord, c-o să meargă totul foarte bine c-o s-aveţi parte de susţinere.

FECIOARĂ
Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi de buzunar să daţi o fugă la munte, la mare în acest week-end. Se poate să primiţi o confirmare, că vi s-a semnat un act, c-aţi trecut de o evaluare şi aţi mai urcat o treaptă într-un clasament, poate aţi câştigat un proces.

BALANŢA
O să faceţi un efort financiar să puneţi casa la punct să vă simţiţi şi mai confortabil, şi să fie şi frumos la voi în casă. O să puteţi repara o relaţie sentimentală, una de afaceri sau poate e una deficitara la capitolul comunicare cu copiii, cu cei din familie şi o să meargă bine de-acum încolo.

SCORPION
O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, poate fi o zi a împăcării, dar numai după ce veţi spune adevărul, veţi face un pact al sincerităţii. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, pot fi chiar mai multe oferte şi o să aveţi de unde să alegeţi, paleta e mai largă.

SĂGETĂTOR
Vouă, sentimental ar putea să vă meargă şi mai bine şi să aveţi intenţii de căsătorie, să deveniţi părinţi, să-ncepeti o viaţă nouă. Se poate să vă treziţi cu un cadou, o recompensă, nişte bani, sau cu o invitaţie la cafea, la un specatcol, cineva-şi aduce aminte de voi - cu drag - şi va face o vizită.

CAPRICORN
O invitaţie în oraş, poate fi un eveniment monden şi să puneţi bazele unei afaceri care-o să v-aducă bani. Puteţi începe lucruri noi, să vă faceţi remarcaţi într-un nou domeniu, poate pentru c-aţi absolvit o şcoală sau aveţi o dublă specializare.

VĂRSĂTOR
O să luaţi în discuţie câteva aspecte care ţin de viaţă de cuplu, pe care le veţi dezbate împreună cu fiinţa iubită ca să vă meargă şi mai bine. Se poate să faceţi o investiţie, o să vă luaţi casă, vă schimbaţi maşina, poate daţi drumul unei afaceri şi o să monitorizaţi totul să nu scăpaţi nimic din vedere.

PESTI
Se conturează o nouă iubire la orizont pentru cei singuri şi o să trăiţi la mare intensitate povestea, o să vă hrăniţi, sufleteşte. Se conturează o ofertă de lucru, poate s-a ivit un post mai bine plătit şi va-ncumetati la aşa ceva pentru că simţiţi şi voi nevoia unei schimbări.

BERBEC
O ieşire în lume diseară, la un ceai o cafea, luaţi pulsul vieţii mondene, şi poate prindeţi o idee de afaceri. Păreţi prinşi cu multe lucruri şi o s-aveţi spor la treabă, să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus şi să-i cooptaţi şi pe nişte oameni care să pună umărul să scăpaţi mai uşor.

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 1 mai 2018. Taurii scapă de datorii și se pregătesc de vacanță
Horoscop 1 mai 2018. Taurii scapă de datorii și se pregătesc de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 19 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor recupera o sumă de bani
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
Horoscop 16 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii le fac o surpriză celor dragi
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
horoscop Neti Sandu
Horoscop 13 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii ar putea să-și refacă viața de cuplu
Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii încep o afacere profitabilă
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de experiențe incitante