Horoscop 2 iunie 2018. Zodia care va începe o nouă relație


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 02 Iunie 2018 07:28
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 iunie 2018. O să primim în sfârşit unele răspunsuri la întrebările pe care le-aşteptam de multă vreme şi o să ştim cum să ne re-pozitionam în cazul unor schimbări de situaţii.

Horoscop 2 iunie 2018. Vibraţia zilei este 2 şi ne putem baza pe cel de lângă noi, că n-o să ne lase la greu.

GEMENI: Se poate să daţi o petrecere de zi de naştere sau pentru că vă bucuraţi de nişte privilegii şi o să fiţi înconjuraţi de prieteni. Păreţi şi mai energici decât de obicei, poate vi s-a-ntâmplat ceva care să vă imprime o stare de exuberantă şi o să vă consumaţi energia la munte, în parcul de distracţii.

RAC: Se poate să primiţi un răspuns de la cineva care vrea să vă dea de lucru şi o să vă gândiţi dacă e spre binele vostru, sau nu. Întâlnire cu cineva care vrea de multă vreme s-aveţi o discuţie ca să vedeţi dacă o să mai puteţi fi împreună sau nu se poate trece peste o ceartă, nişte neînţelegeri.

LEU: O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă, poate şi pentru că destinaţia, oamenii care vă invită, toate va animă şi de-abia aşteptaţi să vă-ntâlniţi. Poate pregătiţi o masă în familie, luaţi prânzul ca să puneţi la cale evenimentele acestei perioade, nunţi, botezuri, aniversări sau se mută vreunul dintre ai voştri şi trebuie dat o mână de ajutor.

FECIOARĂ: Vă frământa o situaţie rămasă în aer cu partenerul de cuplu şi o să lichidaţi conflictul dacă ieşiţi la o cafea, într-o plimbare pe faleză! E un moment festiv pe care nu vreţi să-l rataţi şi o să vă pregătiţi şi moral şi financiar, probabil, dacă or fi o nuntă, un botez.

BALANŢĂ: Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să se armonizeze frumos, cu voi, cu felul vostru de a fi şi să începeţi o relaţie foarte intensă. Poate-ati găsit o cazare la un preţ convenabil şi o să vă duceţi într-o staţiune de agrement, dacă n-aţi plecat de ieri, şi se poate chiar să locuiţi gratis, la nişte prieteni.

SCORPION: Poate vă implicaţi într-o competiţie, poate fi şi a copiilor şi să vă bucuraţi de roadele unor eforturi prelungite. O să funcţionaţi cât se poate de bine în formula de grup şi o să aveţi satisfacţii sufleteşti, poate le faceţi un pustiu de bine unor oameni aflaţi în impas.

SĂGETĂTOR: Apar mondenităţi la tot pasul, şi o să le treceţi în revistă, mai ales dacă sunt şi ceva interese la mijloc, să cunoaşteţi anumiţi oameni. Se pare că n-o s-aveţi încotro şi-o să intraţi la cheltuiala zilele-astea, dar nu e disperată situaţia, o să apelaţi la rezerve, să acoperiţi toate obligaţiile.

CAPRICORN: O să vă ia prin surprindere invitaţia la o cină romantică, la o plimbare, ori la un spectacol şi or să iasă la iveală nişte adevăruri. E momentul să vă reinventaţi, să daţi dovadă de curaj şi să mai frecventaţi şi alte medii sociale, ca să lărgiţi orizontul profesional, poate găsiţi nişte colaborări.

VĂRSĂTOR: Se pare că e ceva care vă tulbura sufleteşte şi dacă n-o să spuneţi lucrurilor pe nume o să rămâneţi cu toată apăsarea asta. O să daţi drumul unei iniţiative, să faceţi împreună cu grupul de prieteni, colegi de breaslă un act de binefacere sau e o activitate la care o să vă faceţi remarcat spiritul organizatoric.

PEŞTI: Sfera sentimentală e nuanţată frumos şi o să apară cineva, dacă nu sunteţi într-o relaţie şi o să vă armonizaţi pe nişte coordonate, cumva. Poate ieşiţi la iarbă verde, într-o plimbare pe undeva alegeţi o variantă de relaş, pentru că aţi adunat multă oboseală de care trebuie să scăpaţi cumva.

BERBEC: O să luaţi parte la o întrunire, poate fi un party, sau o reuniune ca să practicaţi un sport, fie şi într-un parc de agrement. Se reia un subiect care să vă ajute să-i daţi de capăt unei probleme de familie şi să ştiţi cui să vă adresaţi de luni încolo, unui avocat, unui notar, să legalizaţi o situaţie

TAUR: Poate vă găsiţi un coechipier de afaceri şi o să vă suplimentaţi veniturile, o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. Vă puteţi întâlni sufletul - pereche, e an bun de căsătorie, uitaţi-vă bine în jurul vostru şi intuiţia va spune cine e pentru voi şi cine nu.

Horoscop 1 iunie 2018. Nativii din zodia Săgetător se bucură de câștiguri financiare
Horoscop 1 iunie 2018. Nativii din zodia Săgetător se bucură de câștiguri financiare
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani