Horoscop 2 februarie, cu Neti Sandu. Capricornii câștigă mulți bani

02-02-2021 07:07


O zi reușită. O să ne luptam pentru echilibrul interior și daca mai trebuie să rostim un adevăr că să ne eliberam sufletește, o s-o facem!

 

Vibrația zilei este 2 și să facem echipă cu cel de lângă noi.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

 

Se-ntâmplă multe lucruri care pot să vă ia pe nepregătite, dar aveți reflexe bune și o să vă puteți descurca fără probleme – de sănătate s-aveți grijă.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE PEȘTI

 

E cineva care vine cu o idee de afacere și o să știți dacă e pentru voi, sau nu, și dacă merită să renunțați la un extra job pentru o astfel de variantă.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE BERBEC

 

O să revină cineva care v-a făcut să sperați la o viață mai bună și n-o să mai lăsați niciun aspect în aer, că de data asta vreți să vă meargă bine.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE TAUR

 

Vi se dă ceva mai mult de lucru, fie că vorbim despre școală, sau despre serviciu, o să fie solicitant, dar o să vi se recunoască meritele, cât de curând.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE GEMENI

 

Poate vă concentrați atenția pe studiu, examene și o s-aveți succes, și la capitolul acte se-anunță tot reușite, chiar dacă o s-aveți și bătăi de cap – se rezolvă, totuși.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE RAC

 

O să puteți explora niște surse de bani și să vă orientați spre un partener de afaceri care să vă plătească pe o perioadă mai mare de timp și cel mai bine, dintre toți.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE LEU

 

O să puteți colabora în termeni și mai buni cu șefii, cu condiția să vă cenzurați refuzul de a face tot ce v-au cerut – să-mbrăcați, frumos, un refuz, diplomatic!

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE FECIOARĂ

 

E posibil să luați bani și să le găsiți imediat o întrebuințare, că ați fi pus ochii pe niște lucruri pentru casă, la preț rezonabil și nu trebuie ratată ocazia.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE BALANȚĂ

 

O să vă puteți etala niște calități, în mediul online și să găsiți cumpărători interesați de produsele voastre și poate-ncepeți o nouă activitate care să vă facă și mai cunoscuți.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE SCORPION

 

Voi păreți hotărați să faceți o schimbare radicală în relație și să fie totul echitabil, să nu mai existe fluctuații, să fie și la voi armonie, c-aveți nevoie de așa ceva.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

 

O să le puteți fi de folos copiilor, nepoților, cu care poate că nu locuiți împreună și o să faceți cumva să ajungeți la ei, sau vin ei la voi.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE CAPRICORN

 

Se pare c-o să puteți câștiga mai mulți bani și să vă atingeți un obiectiv la care visați de multă vreme – să vă luați o casă, ori poate o mașină, sau să investiți în altceva.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO