Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu spor. O să ne-ngrijim de toate lucrurile obligatorii pe care trebuie să le facem şi la serviciu şi acasă şi să ne asigurăm că n-o să ne lipsească nimic de sărbători, ca să ne putem bucura, fără reţineri.

Vibraţia zilei este 2 şi o să fie un umăr lângă noi pe care să ne sprijinim.

(BERBEC)
Poate sunteţi pe punctul de a vă lua altă maşină, ori să daţi avansul pentru o casă, păreţi a fi pe cai mari în perioada asta. Apar schimbări pe mai multe planuri şi păreţi a fi pe fază, să-ncepeti lucruri noi care să vă reprezinte şi să v-aducă succes şi bani în viitorul apropiat.

(TAUR)
Cineva cu care aţi putea forma un cuplu îşi exercită, din nou, forţa de seducţie, ca să mai încercaţi să fiţi împreună, să nu anulaţi cursă. Întrevedere cu nişte oameni care vor să vă dea de lucru, să semnaţi un contract - dacă o să reuşiţi să vă puneţi de acord în toate privinţele.

(GEMENI)
Poate va consiliază bancă în privinţa împrumutului pe care vreţi să-l faceţi, să nu intraţi la cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Poate fi o zi bănoasă pentru voi şi să vă bucuraţi şi de vizită cuiva care vine cu veşti bune, va invita de sărbători pe undeva şi o să vă facă plăcere să fiţi curtaţi în felul ăsta.

Citește și
Horoscop
Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

(RAC)
Vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să aduceţi pe lume şi un copil, să vi se îmbogăţească viaţa, să fiţi fericiţi. E posibil să aveţi un proces pe rol şi care să vă stoarcă de energie c-aveţi de adunat o groază de probe pe care să le depuneţi la dosar, dar se rezolvă totul cu răbdare.

(LEU)
Vă pregătiţi de plecare, să fiţi cu toate la zi, ca să vă priască vacanţă de Paşte şi vouă şi alor voştri. Problemele casei se cer rezolvate şi o să găsiţi soluţii la îndemână, să reparaţi sau să zugrăviţi, să reamenajaţi interior, exterior pentru Paşte, dar rapid şi eficient ca nu e timp de pierdut.

(FECIOARĂ)
O să primiţi răspunsuri favorabile de la şcoală, de la vreun interviu, o evaluare şi o să faceţi progrese vizibile. O să semnaţi nişte acte, să rezolvaţi partea scriptică, să vă puteţi angaja undeva, să puteţi cere un credit şi să aveţi o lejeritate de mişcare, că nu se poate fără bani.

(BALANŢA)
Cineva cu care n-aţi mai vorbit de multă vreme va căuta ca să dezbateţi un subiect care v-ar salva o căsnicie, o prietenie. O să vă chivernisiţi banii ca să v-ajungă şi pentru mâncare, cadouri şi pentru ieşirile în zonele de agrement, să faceţi mişcare, să luaţi aer, să vă duceţi în vizită la prieteni, la rude.

(SCORPION)
O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care vă iubeşte şi care vrea să faceţi casă bună împreună, pentru totdeauna. Se pot întâmpla mai multe lucruri care să vă umple inima de bucurie şi să vă pregătiţi de o relansare în sfera socială, să vă faceţi cunoscute nişte merite, cu totul deosebite.

(SĂGETĂTOR)
O să daţi o raită pe la magazine să luaţi cadouri pentru cei dragi iar dacă nu staţi bine cu timpul o să le comandaţi online. O să vă ia prin surprindere oferta de lucru care apare într-un moment în care n-aţi fi zis că vă interesează un alt job şi totuşi o să va-ncante cu...ceva.

(CAPRICORN)
O nouă dragoste la orizont pentru cei singuri şi o să vă schimbaţi modul de viaţă, o să-mpărţiţi totul la doi. Poate-o să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi propus ca să reparaţi maşina, s-aveţi cu ce pleca în plimbare, în zilele libere, să vă bucuraţi împreună cu familia

(VĂRSĂTOR)
Se poate amâna cu o zi, două, o plecare la rude, la prieteni şi să rezolvaţi şi alte urgente între timp, să vă descurcaţi cu toate. E bine să vă asiguraţi c-aţi făcut rezervare acolo unde plecaţi, dacă vă duceţi în altă ţară vedeţi cu biletele de avion, de tren, cu cazarea, să fie în regulă s-aveţi unde stă.

(PEŞTI)
O să vă faceţi timp într-una din zilele libere şi pentru o escapadă turistică cu prietenii care au chef de plimbare. O să primiţi ajutor din partea unor persoane care ţin la voi, vor să vă simţiţi bine, să vă fie mai uşor cu treburile şi să vă scutească de nişte drumuri care v-ar epuiza.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă
Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă

Horoscop 1 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine să profităm la maximum de o astfel de zi de sărbătoare, să fim generoşi, să avem o vorbă bună pentru toţi cei din jurul nostru, să ne împăcăm cu toată lumea şi să ne bucurăm.

Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii
Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii

Simţim nevoia să facem câte mai multe lucruri, să ne şi plimbăm, să ne ducem la întâlniri, să reparăm relaţiile care şi-au pierdut prospeţimea şi să ne armonizăm cu cei din jur.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.