Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil

Ultimul update: Luni 02 Aprilie 2018 09:34
Data publicarii: Luni 02 Aprilie 2018 08:58
Categorie: Horoscop

O zi cu spor. O să ne-ngrijim de toate lucrurile obligatorii pe care trebuie să le facem şi la serviciu şi acasă şi să ne asigurăm că n-o să ne lipsească nimic de sărbători, ca să ne putem bucura, fără reţineri.

Vibraţia zilei este 2 şi o să fie un umăr lângă noi pe care să ne sprijinim.

(BERBEC)
Poate sunteţi pe punctul de a vă lua altă maşină, ori să daţi avansul pentru o casă, păreţi a fi pe cai mari în perioada asta. Apar schimbări pe mai multe planuri şi păreţi a fi pe fază, să-ncepeti lucruri noi care să vă reprezinte şi să v-aducă succes şi bani în viitorul apropiat.

(TAUR)
Cineva cu care aţi putea forma un cuplu îşi exercită, din nou, forţa de seducţie, ca să mai încercaţi să fiţi împreună, să nu anulaţi cursă. Întrevedere cu nişte oameni care vor să vă dea de lucru, să semnaţi un contract - dacă o să reuşiţi să vă puneţi de acord în toate privinţele.

(GEMENI)
Poate va consiliază bancă în privinţa împrumutului pe care vreţi să-l faceţi, să nu intraţi la cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Poate fi o zi bănoasă pentru voi şi să vă bucuraţi şi de vizită cuiva care vine cu veşti bune, va invita de sărbători pe undeva şi o să vă facă plăcere să fiţi curtaţi în felul ăsta.

Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii

(RAC)
Vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să aduceţi pe lume şi un copil, să vi se îmbogăţească viaţa, să fiţi fericiţi. E posibil să aveţi un proces pe rol şi care să vă stoarcă de energie c-aveţi de adunat o groază de probe pe care să le depuneţi la dosar, dar se rezolvă totul cu răbdare.

(LEU)
Vă pregătiţi de plecare, să fiţi cu toate la zi, ca să vă priască vacanţă de Paşte şi vouă şi alor voştri. Problemele casei se cer rezolvate şi o să găsiţi soluţii la îndemână, să reparaţi sau să zugrăviţi, să reamenajaţi interior, exterior pentru Paşte, dar rapid şi eficient ca nu e timp de pierdut.

(FECIOARĂ)
O să primiţi răspunsuri favorabile de la şcoală, de la vreun interviu, o evaluare şi o să faceţi progrese vizibile. O să semnaţi nişte acte, să rezolvaţi partea scriptică, să vă puteţi angaja undeva, să puteţi cere un credit şi să aveţi o lejeritate de mişcare, că nu se poate fără bani.

(BALANŢA)
Cineva cu care n-aţi mai vorbit de multă vreme va căuta ca să dezbateţi un subiect care v-ar salva o căsnicie, o prietenie. O să vă chivernisiţi banii ca să v-ajungă şi pentru mâncare, cadouri şi pentru ieşirile în zonele de agrement, să faceţi mişcare, să luaţi aer, să vă duceţi în vizită la prieteni, la rude.

(SCORPION)
O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care vă iubeşte şi care vrea să faceţi casă bună împreună, pentru totdeauna. Se pot întâmpla mai multe lucruri care să vă umple inima de bucurie şi să vă pregătiţi de o relansare în sfera socială, să vă faceţi cunoscute nişte merite, cu totul deosebite.

(SĂGETĂTOR)
O să daţi o raită pe la magazine să luaţi cadouri pentru cei dragi iar dacă nu staţi bine cu timpul o să le comandaţi online. O să vă ia prin surprindere oferta de lucru care apare într-un moment în care n-aţi fi zis că vă interesează un alt job şi totuşi o să va-ncante cu...ceva.

(CAPRICORN)
O nouă dragoste la orizont pentru cei singuri şi o să vă schimbaţi modul de viaţă, o să-mpărţiţi totul la doi. Poate-o să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi propus ca să reparaţi maşina, s-aveţi cu ce pleca în plimbare, în zilele libere, să vă bucuraţi împreună cu familia

(VĂRSĂTOR)
Se poate amâna cu o zi, două, o plecare la rude, la prieteni şi să rezolvaţi şi alte urgente între timp, să vă descurcaţi cu toate. E bine să vă asiguraţi c-aţi făcut rezervare acolo unde plecaţi, dacă vă duceţi în altă ţară vedeţi cu biletele de avion, de tren, cu cazarea, să fie în regulă s-aveţi unde stă.

(PEŞTI)
O să vă faceţi timp într-una din zilele libere şi pentru o escapadă turistică cu prietenii care au chef de plimbare. O să primiţi ajutor din partea unor persoane care ţin la voi, vor să vă simţiţi bine, să vă fie mai uşor cu treburile şi să vă scutească de nişte drumuri care v-ar epuiza.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă

Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

horoscop

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea