Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2017 09:00
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O s-avem spor la treabă, ne putem ocupa şi de noi, de sănătatea noastră şi de cea a familiei, de casă, de şcoală, de serviciu şi o să fim încântaţi de rezultate.

Vibraţia zilei este 1 şi putem începe lucruri nou nouţe.

(FECIOARĂ)
E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi acele cumpărături pe care le-aţi tot amânat pentru că erau alte lucruri obligatorii la ordinea zilei. Apar lucruri noi în viaţa voastră şi o s-aveţi energie să puteţi duce la bun sfârşit tot ce-ncepeti acum, o să vă orientaţi din mers şi se-anunţa succes.

(BALANŢA)
Vă pregătiţi de o relansare şi cei din jur or să vă ţină isonul, să daţi lovitura în afaceri, sau să căpătaţi vizibilitate. O problemă de sănătate vă poate da nişte planuri peste cap, dar o s-o rezolvaţi şi totodată o să vă achitaţi şi de celelalte obligaţii care vă ţineau în priză.

(SCORPION)
Se vine cu o ofertă de job şi dacă tot aveţi de gând să-ncercaţi ceva nou o să va-ncumetati să va-ncercati norocul în altă parte. Se pare c-o să vă alăturaţi unui grup care vă împărtăşeşte ideile, preocupările şi vă puteţi şi distra şi să câştigaţi şi bani împreună.

(SĂGETĂTOR)
O ieşire la rampă cu ceva diferit de ce-aţi făcut pân-acum, o să dea un refresh carierei voastre şi-o să străluciţi pe firmament. Poate prindeţi un moment în care să fie nişte schimbări la serviciu şi vă oferiţi să lucraţi şi altceva sau să vă mutaţi în altă secţie, alt departament.

(CAPRICORN)
Vă invita cineva fie în străinătate, fie prin ţară pe undeva, în week-end să vă bucuraţi de o zi, două, petrecute împreună. O să luaţi un act de la semnat şi-o să vă continuaţi drumul ca să vă cumpăraţi o locuinţă, să urmăriţi nişte cursuri care să v-aducă o specializare.

(VĂRSĂTOR)
Se pare că v-aţi cam neglijat sănătatea şi dacă nu vă-ngrijiți o să aveţi de tras şi-o să cheltuiţi şi mulţi bani după aceea. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vi s-au vândut nişte produse şi o să vă luaţi banii şi-o să scăpaţi de nişte frustrări, c-aţi tot aşteptat sumele astea.

(PEŞTI)
O să vă caute cineva care vrea să formaţi un cuplu şi chiar dacă începuturile o să fie timide, o să vă armonizaţi din mers, aşa. Întrevedere cu cineva care vrea să v-apucaţi de treabă, să vă meargă şi mai bine în afaceri, să câştigaţi bani frumoşi pentru că e un moment prielnic.

(BERBEC)
Se-apropie un moment decisiv pentru relaţia voastră sentimentală şi se poate să vă logodiţi, să ajungeţi şi la căsătorie. O să cheltuiţi nişte bani pentru confortul locuinţei, poate vă mutaţi în casă nouă, fie şi cu chirie, important este ca o să fiţi pe picioarele voastre şi stăpâni pe situaţie.

(TAUR)
O să lăsaţi la vedere latura voastră creativă şi inspiraţia o să v-ajute să faceţi lucruri de cea mai bună calitate. Vă faceţi curaj să staţi de vorbă ochi în ochi cu fiinţa iubită, să-i spuneţi şi ce vă deranjează şi să-i daţi şi nişte explicaţii ca să faceţi că relaţia să fie armonioasă.

(GEMENI)
Poate-aveti vreo programare la medic şi o să-i urmaţi sfatul dacă e ceva care să vă supere, o să luaţi un tratament. Poate faceţi comanda on-line de lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp să colindaţi magazinele pentru că lucraţi până târziu de nu va mai vedeţi capul de treburi.

(RAC)
Poate faceţi o rezervare pentru week-end să vă cazaţi la un hotel pe vârf de munte sau la malul mării dacă aţi rămas cu dorul de mare. E posibil s-aveţi de dat un test, un examen, să vă luaţi carnet de conducere, ori altceva care să valideze un stătut pentru care v-aţi zbătut în ultima vreme.

(LEU)
Se poate să vă lăsaţi convinşi să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă asigure succesul, numai dacă n-aveţi încredere în forţele proprii. Or să vă intre bani şi-o să le faceţi mici surprize alor voştri, poate aranjaţi ceva pentru week-end, să plecaţi o zi două la distracţie, să vă eliberaţi de tot stresul.

Horoscop 18 septembrie 2017. Balanţele au parte de glorie în sfera profesională
Horoscop 18 septembrie 2017. Balanţele au parte de glorie în sfera profesională
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată