Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2017 09:00
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O s-avem spor la treabă, ne putem ocupa şi de noi, de sănătatea noastră şi de cea a familiei, de casă, de şcoală, de serviciu şi o să fim încântaţi de rezultate.

Vibraţia zilei este 1 şi putem începe lucruri nou nouţe.

(FECIOARĂ)
E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi acele cumpărături pe care le-aţi tot amânat pentru că erau alte lucruri obligatorii la ordinea zilei. Apar lucruri noi în viaţa voastră şi o s-aveţi energie să puteţi duce la bun sfârşit tot ce-ncepeti acum, o să vă orientaţi din mers şi se-anunţa succes.

(BALANŢA)
Vă pregătiţi de o relansare şi cei din jur or să vă ţină isonul, să daţi lovitura în afaceri, sau să căpătaţi vizibilitate. O problemă de sănătate vă poate da nişte planuri peste cap, dar o s-o rezolvaţi şi totodată o să vă achitaţi şi de celelalte obligaţii care vă ţineau în priză.

(SCORPION)
Se vine cu o ofertă de job şi dacă tot aveţi de gând să-ncercaţi ceva nou o să va-ncumetati să va-ncercati norocul în altă parte. Se pare c-o să vă alăturaţi unui grup care vă împărtăşeşte ideile, preocupările şi vă puteţi şi distra şi să câştigaţi şi bani împreună.

(SĂGETĂTOR)
O ieşire la rampă cu ceva diferit de ce-aţi făcut pân-acum, o să dea un refresh carierei voastre şi-o să străluciţi pe firmament. Poate prindeţi un moment în care să fie nişte schimbări la serviciu şi vă oferiţi să lucraţi şi altceva sau să vă mutaţi în altă secţie, alt departament.

(CAPRICORN)
Vă invita cineva fie în străinătate, fie prin ţară pe undeva, în week-end să vă bucuraţi de o zi, două, petrecute împreună. O să luaţi un act de la semnat şi-o să vă continuaţi drumul ca să vă cumpăraţi o locuinţă, să urmăriţi nişte cursuri care să v-aducă o specializare.

(VĂRSĂTOR)
Se pare că v-aţi cam neglijat sănătatea şi dacă nu vă-ngrijiți o să aveţi de tras şi-o să cheltuiţi şi mulţi bani după aceea. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vi s-au vândut nişte produse şi o să vă luaţi banii şi-o să scăpaţi de nişte frustrări, c-aţi tot aşteptat sumele astea.

(PEŞTI)
O să vă caute cineva care vrea să formaţi un cuplu şi chiar dacă începuturile o să fie timide, o să vă armonizaţi din mers, aşa. Întrevedere cu cineva care vrea să v-apucaţi de treabă, să vă meargă şi mai bine în afaceri, să câştigaţi bani frumoşi pentru că e un moment prielnic.

(BERBEC)
Se-apropie un moment decisiv pentru relaţia voastră sentimentală şi se poate să vă logodiţi, să ajungeţi şi la căsătorie. O să cheltuiţi nişte bani pentru confortul locuinţei, poate vă mutaţi în casă nouă, fie şi cu chirie, important este ca o să fiţi pe picioarele voastre şi stăpâni pe situaţie.

(TAUR)
O să lăsaţi la vedere latura voastră creativă şi inspiraţia o să v-ajute să faceţi lucruri de cea mai bună calitate. Vă faceţi curaj să staţi de vorbă ochi în ochi cu fiinţa iubită, să-i spuneţi şi ce vă deranjează şi să-i daţi şi nişte explicaţii ca să faceţi că relaţia să fie armonioasă.

(GEMENI)
Poate-aveti vreo programare la medic şi o să-i urmaţi sfatul dacă e ceva care să vă supere, o să luaţi un tratament. Poate faceţi comanda on-line de lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp să colindaţi magazinele pentru că lucraţi până târziu de nu va mai vedeţi capul de treburi.

(RAC)
Poate faceţi o rezervare pentru week-end să vă cazaţi la un hotel pe vârf de munte sau la malul mării dacă aţi rămas cu dorul de mare. E posibil s-aveţi de dat un test, un examen, să vă luaţi carnet de conducere, ori altceva care să valideze un stătut pentru care v-aţi zbătut în ultima vreme.

(LEU)
Se poate să vă lăsaţi convinşi să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă asigure succesul, numai dacă n-aveţi încredere în forţele proprii. Or să vă intre bani şi-o să le faceţi mici surprize alor voştri, poate aranjaţi ceva pentru week-end, să plecaţi o zi două la distracţie, să vă eliberaţi de tot stresul.

Horoscop 18 septembrie 2017. Balanţele au parte de glorie în sfera profesională
Horoscop 18 septembrie 2017. Balanţele au parte de glorie în sfera profesională
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă