Horoscop 19 noiembrie 2017. Zodia care își reface relația sentimentală

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2017 07:28
Categorie: Horoscop

O să ne meargă bine dacă o să fim mai toleranți azi, dacă o să dăm dovadă de generozitate, înțelegere și respectată de oamenii care poate că nu se vor ridică la înălțarea pretențiilor noastre - să-i acceptăm așa cum sunt.

Vibrația zilei este 1 și să facem pentru prima dată ceva, oricât de mic lucru ar fi.

 

SCORPION: O să vină cineva în vizită poate-i chemați și pe niște prieteni, să petreceți un timp de calitate împreună. O să va dați întâlnire cu niște oameni care vor să strângeți relațiile, să va vedeți mai des și să aveți o activitate comună care să va relaxeze.

 

SĂGETATOR: E cineva de care sunteți legați sufletește și care vrea să știe dacă îi răspundeți cu-aceleași sentimente sau v-ați îndepartat. Se poate să cheltuiți niște bani c-aveți un eveniment care o să va solicite din punct de vedere financiar și o să fie și cu distracție c-aveți disponibilitate pentru așa ceva.

 

CAPRICORN: Se poate s-aveți niște explicații cu cineva care v-o fi greșit, dar sunteți dispuși să treceți peste incidentul respectiv, pentru că vă e dragă persoana. Pot apărea situații neobișnuite, să vă cheme cineva în altă localitate sau să vă duceți într-o vizită pentru că e nevoie de prezența voastră acolo.

 

VĂRSĂTOR: Se poate să se vorbească - de bine - despre voi, să luați și un premiu și să va bucurați de atenția care vi se acordă. Sunt șanse s-o porniți la drum și să aveți și mult de mers, o fi vreun dus întors și o să fie cu încărcătură emoțională, dară aveți grijă la volan, pe traseu.

PEȘTI: Se poate să vă invite cineva la masă e posibil să primiți și ceva în dar, o fi vreo împăcare sau e pur și simplu o revenire la vremuri mai bune. E bine să va-ngrijiti de sănătate, să le-ntindeti o mâna de ajutor și alor voștri, care vă cheamă să treceți și pe la ei, dac-aveți un pic de timp.

 

BERBEC: Poate reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă cu ființă iubita, să vă pliați pe preferințele ei că să aveți o duminică reușită. Poate veți avea o discuție cu cineva care să vă dea o datorie sau să vă dea acceptul pentru un job, să vă puteți apucă de treaba.

 

TAUR: E o reuniune mondenă la care o să-ntâlniți oameni pe care vă doriți să-i revedeți că să derulați proiecte, activități care să vă facă placere. Vă bucurați de prezența cuiva care vrea să fiți împreună, poate sunteți la începutul unei relații și e o căldură care va face bine sufletește - sunteți pe drumul cel bun.

 

GEMENI: E posibil să vă pice cu tronc cineva din grupul cu care veți ieși în oraș și s-o țineți tot într-o stare de reverie. Poate vă-ncumetați s-o porniți la drum, deși aveți program mai pe lângă casă și o să fie, probabil, cu descărcare de adrenalină toată deplasarea, dar o să vă priască.

 

RAC: Poate-ar fi mai bine să amânați întâlnirea cu cineva pe care sunteți cam supărați, să nu-i reproșați și alte lucruri, în loc să vă-mpăcați. E posibil să-i chemați pe toți ai voștri, din familia lărgită, poate sărbătoriți ceva sau e nevoie interioară să întăriți relațiile cu cei care contează cel mai mult pentru voi.

 

LEU: Ați putea pleca și cu mașina altora sau cu trenul spre o destinație de relaș, dacă mașină voastră e în service sau n-aveți benzina. Efervescenta în sfera sentimentală și o să vă puteți îndrăgosti sau să fie un reviriment și să trăiți o a două luna de miere cu același partener de cuplu.

 

FECIOARĂ: Cat mai puține critici la adresa ființei iubite va asigură o zi absolut reușită, am zis. Poate-aveți chef de musafiri, dacă nu sunteți prea obosiți și vreți să va delectați cu activitățile preferate, ca să fiți fresh de mâine-ncolo.

 

BALANȚĂ: Poate va-ntretineți cu prietenii, ieșiți la socializare că să vă rupeți de stresul din ultima vreme și să dați un refresh stării voastre sufletești. Se poate să fie o zi decisivă pentru voi, să-i spuneți ființei iubite dragi tot ce-aveți pe suflet, că să vă meargă și mai bine în relație, să fiți la unison, în armonie.

Horoscop 18 noiembrie 2017. Zodia care se poate căsători
Horoscop 18 noiembrie 2017. Zodia care se poate căsători
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche