Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 19 iulie 2018. O să ne străduim să-ndreptăm nişte situaţii, să recuperăm ce-am pierdut sau n-am apucat să cerem, să ne facem, practic, dreptate.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva, cu încredere.

RAC: Se poate să reînnoiţi un contract şi aţi putea încerca să obţineţi o sumă în plus la salariu, dacă tot sunteţi pe subiect. Or să va cointereseze niște parteneri de afaceri să lucrați împreună, în timpul liber, daca nu o s-aveți chiar și activități deconectante, un team building, ceva.

LEU: O problemă de suflet, de conştiinţă va ţine în tensiune şi poate-ar fi bine să vorbiţi direct cu persoana care-a generat aceste lucruri. O să legalizaţi o situaţie, dar nu fără consum nervos, drumuri şi alte interacţiuni cu oameni de la care aveţi nevoie de semnături.

FECIOARĂ: Vă scoate cineva la o plimbare, la film, staţi la o șuetă şi puneţi la cale o ieşire la aer, la malul mării în week-end. Vouă vă pot ateriza nişte bani dacă vă mai luaţi ceva suplimentar de lucru şi-o ţineţi aşa până vă echilibraţi, din punct de vedere financiar.

Citește și
Horoscop
Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

BALANŢĂ: Vă pregătiţi de un eveniment în familie şi o să vă mobilizaţi cu toţii să iasă frumos, o nuntă, un botez, o aniversare. Se precipită nişte lucruri şi poate trebuie să plecaţi mai devreme prin toată ţara, pe undeva sau e un city break şi e chiar mai bine aşa, nu vă-ncurcă.

SCORPION: Se poate să primiţi ok-ul pentru o angajare sau aviz favorabil să-ncepeti construcţia, ori renovarea unei case. E posibil să apară cineva care să vă fascineze şi cu care o să puteţi fi împreună, pentru că există compatibilitate, iar Jupiter e marele vostru susţinător, nașul.

SĂGETĂTOR: Se pare că încă mai aveţi de strâns nişte bani ca să vă luaţi altă maşină, dar puteţi recurge şi la un credit bancar dacă nu v-ajută nimeni. O să vă luptaţi pentru drepturile voastre şi chiar o s-aveţi câştig de cauză fie la serviciu, fie în instanţă lucrurile se-aşează frumos, dar nu imediat.

CAPRICORN: O chestiune care ţine de latura profesională se poate soluţiona, să lucraţi la ce vă place şi să vă luaţi banii la timp. O să vă descurcaţi cu banii, faceţi şi plăţile obligatorii şi nu vă lăsaţi până nu rezolvaţi problema plecării în concediu, să vă luaţi bilete de cazare, de transport.

VĂRSĂTOR: Se vine cu o ofertă de muncă la voi, poate fi o colaborare şi să vă faceţi timp pentru ea, c-or să iasă şi bani. Se pare c-o să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să trăiţi intens fiecare clipă de acum încolo, şi în primul rând o să vă descoperiţi pe voi înşivă.

PEŞTI: Cineva care v-a lipsit revine şi puteţi recalibra relaţia, ca să mergeţi mai departe fără regrete. O să vă organizaţi în aşa fel timpul şi banii încât să puteţi da o fugă la malul mării şi să vă bucuraţi împreună cu ai voştri de briză, mare, valuri, nisip.

BERBEC: O să rezolvaţi, cumva, partea financiară şi n-o să mai staţi cu grijă concediului, că n-aveţi unde pleca şi că nu v-ajung banii. Poate aveţi inspiraţie şi inventaţi ceva care să vă destindă, să v-aducă, eventual, şi bani şi să vă ridicaţi pe un alt palier profesional.

TAUR: O să vină cineva care vă iubeşte şi dacă şi voi sunteţi în căutarea fericirii o să daţi curs relaţiei c-aveţi nevoie de cineva. Negocierile în privinţa unui nou proiect decurg în bune condiţii, vă reuşesc de data asta şi puteţi încheia un parteneriat de durată, să vă asiguraţi venituri constante.

GEMENI: Se poate să amânaţi o plecare în week-end, cu o jumătate de zi, sau cu o zi, pentru c-au intervenit nişte urgente şi trebuie să vă achitaţi onorabil. Poate o să aveţi de umblat după semnături, avize favorabile, să reactualizaţi nişte acte, legitimaţii, cârduri, paşaportul, să vă puteţi mişca.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

 

Citește și...
Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate
Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 18 iulie 2018. O să ne ocupăm şi de lucrurile concrete, materiale şi de cele care nu se văd dar se simt, cele spirituale cu care o să ne hrănim frumos, sufleteşte.

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 17 iulie 2018. O să ne străduim să împăcăm pe toată lumea, să facem tot ce depinde strict de noi ca să ne achităm de obligaţii şi să nu ni se poate reproşa nimic.

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală
Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

O s-avem motive de bucurie, de satisfacţie materială, dar şi în plan sufletesc, pentru ca nişte lucruri or să ne reuşească de minune. Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

Recomandări
Elisabeta Lipă, românca de aur a canotajului și ”mama” noii generații de campioni: ”Sunt dovada vie că nu există nu se poate”
Elisabeta Lipă, românca de aur a canotajului și ”mama” noii generații de campioni: ”Sunt dovada vie că nu există nu se poate”

Şase participări la jocurile olimpice, 8 medalii olimpice, zeci de titluri naţionale. Aşa arată un palmares greu de egalat care i-a adus titlul de canotoare a secolului XX Elisabetei Lipă.

Trăim în cea mai bună Românie de până acum
Trăim în cea mai bună Românie de până acum

Trăim în cea mai bună Românie de până acum

CM 2022 - Surpriză incredibilă la Mondial! Germania, eliminată încă din grupe
CM 2022 - Surpriză incredibilă la Mondial! Germania, eliminată încă din grupe

CM 2022 | Canada - Maroc & Croația - Belgia, LIVE TEXT. Cine va merge mai departe în Grupa F