Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu. Surpriza la care nu se aşteaptă nimeni din această zodie

19-04-2019 07:43


Horoscop prezentat de Neti Sandu. O zi cu lună plină şi posibile schimbări. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să începem ceva pe care o să-l udăm la rădăcina să rodească.

BERBEC
Cineva pe care-l aşteptaţi de multă vreme soseşte şi o să vă ia prin surprindere schimbarea de atitudine pe care a adoptat-o. Pot apărea nişte schimbări care să vă imprime un suflu de prospeţime şi să ştiţi să vă orientaţi în sfera profesională, să cuceriţi un titlu.

TAUR
Sunt ceva probleme de sănătate pe care nu le puteţi ignora sau măcar un consult preventiv v-ar prinde bine. Se pare ca o să vă faceţi curaj să-l abordaţi pe şef, să-i cereţi una, alta, printre care şi bani, şi cu ceva tot o să va alegeţi, merită încercat. 

GEMENI
O să vă duceţi la nişte rude care v-or fi promis alimente, produse de la ei de-acasă, bio, eco şi o să vă bucuraţi mai ales de faptul că vă vedeţi. O să fie multă treabă la serviciu, şi acasa la fel, aveţi multe de rezolvat şi n-o să vreţi să mai lăsaţi şi pe luni ceva, ca să vă eliberaţi de griji.

RAC
Cineva care simte o atracţie deosebită fatza de voi vă invita la cafea, o fi luat bilete la un spectacol să vă cunoaşteţi mai bine. Apare cineva care vine cu o idee de Paşte, să-l petreceţi undeva mai departe de casă şi va spune şi ce prieteni mai vin şi pare ofertanta excursia.

LEU
Va bate gândul să mai amânaţi o logodnă, dar din august v-apuca grabă, n-o să mai aveţi răbdare s-ajungeţi odată la altar. 
Poate cumpăraţi online câte ceva pentru casa, lucruri mai ieftine pentru copii, şi poate faceţi o rezervare într-o staţiune turistică, vă duceţi într-un parc de distracţii

FECIOARĂ
O să faceţi un consiliu de familie să vedeţi ce responsabilităţi vă revin să iasă frumos totul de sărbători. O să investiţi nişte bani ca să vă luaţi o maşină măcar la mâna a doua, ori s-o duceţi în servis şi să o luaţi gata reparată înainte de Paşte să plecaţi în plimbare.

BALANŢA
Sunt ceva şanse de bani şi poate daţi o raită pe la cumpărături să luaţi ce ştiţi că rezistă până pe 28, 29 şi vă mai uitaţi după cadouri. O să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă apreciază, înţeleg poate că treceţi printr-o perioadă mai delicată şi v-ar prinde bine un pic de suport amical.

SCORPION
Contaţi pe prezenta cuiva anume în programul de sărbători şi poate aflaţi în cursul zilei dacă sunt întemeiate aşteptările voastre. E agitaţie la voi, poate trebuie să munciţi mai mult şi să luaţi nişte decizii care v-ar putea afecta pe toţi ai casei şi-ncercati să vă puneţi la adăpost.

SĂGETĂTOR
E cineva şi în cazul vostru care vă poate ţine companie de Paşte, sau de 1 mai, atunci când o să găsiţi un timp comun. E momentul să faceţi nişte investigaţii medicale că să fiţi în formă în zilele de sărbătoare, să puteţi pleca, liniştiţi în ţară, în afara să fie totul în regulă.

CAPRICORN
O să scoateţi din banii puşi deoparte să cumpăraţi ceva pentru interiorul locuinţei, să-l reîmprospătaţi. Se poate să ieşiţi cu prietenii să vedeţi dacă puteţi organiza ceva pentru acest week-end să vă deplasaţi spre munte, sau spre mare, sau pentru 1 mai puneţi ceva la cale.

VĂRSĂTOR
O întâlnire cu prietenii v-ar destinde, poate vă-ntâlniţi la o sală de sport şi o să fie un bun respiro, după o săptămână încărcată. Poate daţi o fugă la relaş pe undeva ca să detensionaţi atmosfera din relaţia de cuplu, poate-ati avut prea mult de lucru, or mai fi fost şi alte probleme pe-acasă şi o să vă priască.

PEŞTI
Poate primiţi o invitaţie de la cineva care locuieşte în alt oraş şi vă faceţi timp să vă duceţi, poate rămâneţi şi mâine. Se pare că staţi mai bine cu banii şi o să luaţi şi ce vă place şi ce vă trebuie ca să le faceţi cele mai frumoase surprize alor voştri, ca să-i faceţi fericiţi.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO