Horoscop 18 noiembrie 2017. Zodia care se poate căsători

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2017 07:53
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de prezența unor oameni care ne-au lipsit și o să-i răsplătim pe cei dragi cu gesturi de omenie, de dragoste, de respect, că să fie și mai sudată relația noastră cu ei, să fim uniți.

Vibrația zilei este 9 și o să le-ntindem o mâna de ajutor, fie și moral, celor care au nevoie de noi.

SCORPION: O să se ivească ocazia să faceți cunoștință cu cineva că-și dorește demult să schimbați o vorba, un sentiment, s-aveți o relație. Invitațiile pe la diverse evenimente curg și ar fi momentul să mai ieșiți, să fiți conectați la ce se întâmplă pe scenă socială, să prindeți și niște colaborari.

SĂGETĂTOR: O persoană de care sunteți atașați sufletește vă caută, vă scoate la plimbare, reluați o poveste de dragoste care o să fie vindecătoare. O invitație la o masă festivă, poate fi și în doi și să fie punctul de plecare într-o relație de dragoste, să va pregătiți de pasul următor - întemeierea unei familii.

CAPRICORN: Poate reluați o activitate de grup, să vă mențineți în formă, să aveți și un moral ridicat, să fiți în formă de competiție. Se poate să ieșiți la cafea cu cineva care insistă să lucrați împreună și o să discutați - în principiu - după care, de luni încolo puneți totul pe hârtie, într-un contract.

VĂRSĂTOR: O să strângeți relațiile cu niște prieteni pe care îi vedeți rar și e posibil să lucrați ceva împreuna. Ati putea ieși cu prietenii la o reuniune mondenă, să mai cunoașteți și altă lume, să legați prieteni, să prindeți din zbor o afacere, să experimentați și alte lucruri, în zone diferite.

PEȘTI
: O puteți porni la drum și să vă întoarceți duminică, dacă aveți unde să-nnoptați și dacă n-aveți treburi obligatorii pe-acasa. Voi o să va bucurați de un plus de atenție din partea unor oameni care va apreciază și veți găsi niște ocazii să va mai vedeți, că să puteți întreține relația, să aveți preocupări comune.

BERBEC: Puteti reînnoda o poveste sentimentală și să refaceți armonia din relația de cuplu, pentru că sunt promisiuni de stabilitate. Va puteți duce la distracție cu familia, cu prietenii, o să va acordați și un timp de respiro, că să fiți fresh de luni încolo, c-aveți mult de lucru la serviciu.

TAUR: O revedere emoționantă și o poveste de dragoste se poate rescrie frumos, pentru că iubirea nu s-a stins. Întâlnire importantă - poate luați o decizie referitoare la viață de cuplu și o să știți dacă relația va continuă, așa cum v-ați dorit, sau fără să corectați niște lucruri, nici gand.

GEMENI: Poate-i invitați pe frați, surori, pe la voi, faceți o masă mare în familie și o să va bucurați de vești bune, pe care le veți află de la fiecare dintre ei. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care să va aprindă imaginația și să iasă o relație de cuplu care să va facă în sfârșit fericiți după o perioada de turbulență în sfera sentimentală.

RAC
: Cineva care a dispărut o vreme din viață voastră revine cu gânduri bune, schimbat, și o să va puteți înțelege mult mai bine de acum incolo. Poate are loc o cerere în căsătorie, faceți anunțul că veți deveni părinți, ori sunteți la vârstă la care puteți fi bunici, veștile sunt bune și tot familionul o să se bucure.

LEU: In grupul de prieteni, o să dați de cineva care să va facă ochi dulci și să-i răspundeți, dacă nu sunteți într-o relație. S-ar putea să se fi anunțat cineva în vizită și o să va faceți programul în funcție de acea persoană, dar n-o să va-ncurce, c-o s-aveți activități comune, deconectante.

FECIOARĂ: Cateva ore, în cursul dimineții, o să vă ocupați de treburile gospodărești, faceți piață, gătiți, poate vin și niște musafiri după-amiază, sâmbătă seara. O să reveniți la o dragoste mai veche, poate o să va vină cheful să practicați un sport, să faceți lucruri care va eliberau de tensiunile care se tot acumulasera.

BALANȚA: Poate v-ați decis după ce v-ați consulatat cu familia, să acceptați o colaborare și-i trimiteți un mesaj de confirmare angajatorului. Aveti nevoie de o schimbare și o să-ncepeti cu voi și veți avea mai mult curaj, veți face lucruri la care nu va puteați încumetă pentru că va era frică de eșec, acum sunteți stăpâni pe voi.

 

Horoscop 17 noiembrie 2017. Cei născuți în această zodie trebuie să fie atenți la relația de cuplu
Horoscop 17 noiembrie 2017. Cei născuți în această zodie trebuie să fie atenți la relația de cuplu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 21 noiembrie 2018. Zodia care trebuie să meargă urgent la doctor
Horoscop 20 noiembrie 2018. Zodia care se trezeşte cu mulţi bani în cont
Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va lua azi bani în plus
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii