Horoscop 18 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii scapă de greutățile financiare

Ultima actualizare: 18-03-2020 10:44

Horoscop 18 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii scapă de greutățile financiare.

Vibrația zilei este 9 și o să atingem un prag al maturității.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 PEȘTI

 

Poate-aveți de gând să vă luați o casă, în ideea de a vă căsători, poate vreți să deveniți și părinți - aveți planuri mari - dați căutare pe net. Se poate să vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unor proiecte pe bandă rulantă când se ridică embargoul, pot fi colaborări și or să v-aducă bani și aprecieri.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 BERBEC

 

Cineva de care v-ați atașat sufletește vă dă un semn de viață după o lungă absență și poate vă uniți destinele - se poate. Vouă ar trebui să vă reușească inițiativele, ieșiți la rampă cu ceva nou, vă documentați în perioada asta și or să fie câștiguri, poate fi o relansare de succes.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 TAUR

 

O să vă-ngrijiți de felul cum arătați, o să schimbați și stilul culinar, în așa fel încât să vă puneți sănătatea la adăpost - mai faceți și puțină gimnastică. Sunteți preocupați de o activitate inedită și o să vă prindă bine să ieșiți din confortul vostru de zi cu zi și să-ncercați și altceva, să experimentați și lucruri noi.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 GEMENI

 

Se poate să luați mai mulți bani pentru ce-ați muncit în ultima vreme și sunt șanse să lucrați în colaborare - de acasă chiar. Se observă niște bani care v-ajută să scăpați de niște greutăți financiare, să mai puteți cumpăra online ce vă trebuie.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 RAC

 

Cineva care nu concepe viața fără voi vă caută, face tot ce-i stă în putință să vă convingă ca să vă cucerească. Pot apărea niște urgențe care să vă pună în stare de alertă, dar o să vă descurcați frumos, o s-aveți prezență de spirit, mai întrebați pe unul pe altul - pe grup și va ajută cineva.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 LEU

 

Sunt câteva accente pe casa sănătății și e bine să nu tratați nimic cu indiferență ca să nu se cuibărească vreo afecțiune și să aveți de tras după-aceea. Voi ați mai putea investi niște bani în casă și v-ați ocupa de toate mărunțișurile gospodărești pe care le-ați amânat pentru că n-ați avut timp de ele - acum e momentul.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Relația de cuplu se rescrie - pe alocuri - și intrați într-o nouă etapă, de comunicare, la alt nivel - conjunctura e favorizantă. Poate-o să-ndrăzniți și voi să le cereți șefilor aparatură să lucrați de acasă, ceva care să vă ajute că aveți nevoie susținere.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 BALANȚĂ

 

Se poate să primiți acele lucruri pe care vi le-ați dorit și or să vină din partea celor dragi - poate țin de casă. Se poate s-aveți de rezolvat o problemă de familie și vă consultați cu toții, stați de vorbă, ca să știți ce-aveți de făcut, cu ce puteți ajuta, în mod concret.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate vă apucați de zugrăvit, de reparat câte ceva dar o să desfășurați și o activitate care să vă destindă, poate un pic de grădinărit. Se ivește o conjunctură favorabilă din punct de vedere financiar și o să dați curs unor oferte de lucru pe calculator și o să faceți față efortului, c-o să fie mult de muncă.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă luați casă cu împrumut de la bănci, dacă sunteți la început de drum în căsnicie, vă-nscrieți la prima casă - căutați variante. E posibil să luați startul într-o nouă aventură profesională, vă reprofilati și o să faceți dovadă calităților cu care sunteți înzestrați și o să aveți parte de câștiguri bănești.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să vă caute niște foști colaboratori să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce profit și se pare c-o să acceptați oricum, e într-o nouă formulă. O s-aveți multe pe cap, de unele știți, de altele nu, apar tot felul de elemente - surpriză - și or să fie și atenționări c-ați omis să faceți niște lucuri, printre altele.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Aveți o idee cam vagă despre cum să faceți bani, dar intuiția o să vă dea cea mai bună soluție. Se poate s-aveți o întâlnire online de afaceri și să vă târguiți pan-o s-ajungeți în formă pe care v-o doriți, din punct de vedere al redactării contractului - că țineți la cota voastră valorică.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!