Horoscop 18 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii scapă de greutățile financiare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii scapă de greutățile financiare.

Vibrația zilei este 9 și o să atingem un prag al maturității.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 PEȘTI

 

Poate-aveți de gând să vă luați o casă, în ideea de a vă căsători, poate vreți să deveniți și părinți - aveți planuri mari - dați căutare pe net. Se poate să vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unor proiecte pe bandă rulantă când se ridică embargoul, pot fi colaborări și or să v-aducă bani și aprecieri.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 BERBEC

 

Cineva de care v-ați atașat sufletește vă dă un semn de viață după o lungă absență și poate vă uniți destinele - se poate. Vouă ar trebui să vă reușească inițiativele, ieșiți la rampă cu ceva nou, vă documentați în perioada asta și or să fie câștiguri, poate fi o relansare de succes.

Citește și
horoscop
Horoscop 15 martie 2020. Zodia care stă bine cu sănătatea

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 TAUR

 

O să vă-ngrijiți de felul cum arătați, o să schimbați și stilul culinar, în așa fel încât să vă puneți sănătatea la adăpost - mai faceți și puțină gimnastică. Sunteți preocupați de o activitate inedită și o să vă prindă bine să ieșiți din confortul vostru de zi cu zi și să-ncercați și altceva, să experimentați și lucruri noi.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 GEMENI

 

Se poate să luați mai mulți bani pentru ce-ați muncit în ultima vreme și sunt șanse să lucrați în colaborare - de acasă chiar. Se observă niște bani care v-ajută să scăpați de niște greutăți financiare, să mai puteți cumpăra online ce vă trebuie.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 RAC

 

Cineva care nu concepe viața fără voi vă caută, face tot ce-i stă în putință să vă convingă ca să vă cucerească. Pot apărea niște urgențe care să vă pună în stare de alertă, dar o să vă descurcați frumos, o s-aveți prezență de spirit, mai întrebați pe unul pe altul - pe grup și va ajută cineva.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 LEU

 

Sunt câteva accente pe casa sănătății și e bine să nu tratați nimic cu indiferență ca să nu se cuibărească vreo afecțiune și să aveți de tras după-aceea. Voi ați mai putea investi niște bani în casă și v-ați ocupa de toate mărunțișurile gospodărești pe care le-ați amânat pentru că n-ați avut timp de ele - acum e momentul.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Relația de cuplu se rescrie - pe alocuri - și intrați într-o nouă etapă, de comunicare, la alt nivel - conjunctura e favorizantă. Poate-o să-ndrăzniți și voi să le cereți șefilor aparatură să lucrați de acasă, ceva care să vă ajute că aveți nevoie susținere.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 BALANȚĂ

 

Se poate să primiți acele lucruri pe care vi le-ați dorit și or să vină din partea celor dragi - poate țin de casă. Se poate s-aveți de rezolvat o problemă de familie și vă consultați cu toții, stați de vorbă, ca să știți ce-aveți de făcut, cu ce puteți ajuta, în mod concret.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate vă apucați de zugrăvit, de reparat câte ceva dar o să desfășurați și o activitate care să vă destindă, poate un pic de grădinărit. Se ivește o conjunctură favorabilă din punct de vedere financiar și o să dați curs unor oferte de lucru pe calculator și o să faceți față efortului, c-o să fie mult de muncă.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă luați casă cu împrumut de la bănci, dacă sunteți la început de drum în căsnicie, vă-nscrieți la prima casă - căutați variante. E posibil să luați startul într-o nouă aventură profesională, vă reprofilati și o să faceți dovadă calităților cu care sunteți înzestrați și o să aveți parte de câștiguri bănești.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să vă caute niște foști colaboratori să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce profit și se pare c-o să acceptați oricum, e într-o nouă formulă. O s-aveți multe pe cap, de unele știți, de altele nu, apar tot felul de elemente - surpriză - și or să fie și atenționări c-ați omis să faceți niște lucuri, printre altele.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Aveți o idee cam vagă despre cum să faceți bani, dar intuiția o să vă dea cea mai bună soluție. Se poate s-aveți o întâlnire online de afaceri și să vă târguiți pan-o s-ajungeți în formă pe care v-o doriți, din punct de vedere al redactării contractului - că țineți la cota voastră valorică.

Citește și...
Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își refac viaţa sentimentală
Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își refac viaţa sentimentală

Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim inventivi, lansăm proiecte noi, o să ne ocupăm şi de cele arvunite cu ceva timp în urmă şi o să lucrăm la foc continuu, de acasă, unii de la serviciu, cum s-o putea.

Horoscop 15 martie 2020. Zodia care stă bine cu sănătatea
Horoscop 15 martie 2020. Zodia care stă bine cu sănătatea

Horoscop 15 martie 2020. O zi lejeră. Plutește în aer o stare de bine, empatizăm cu cei din jurul nostru și o să ne bucurăm și de cele mai mărunte lucruri care ni se întâmplă.

Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se vor căsători
Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se vor căsători

Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsă. O să ne eliberăm încetul cu încetul de lucrurile care nu ne sunt de folos și o să le cultivăm pe cele cu adevărat valoroase.

Recomandări
Mircea Geoană, la Știrile Pro TV: „Vom deveni parte a centrului Europei și asta va fi o șansă pentru România”
Mircea Geoană, la Știrile Pro TV: „Vom deveni parte a centrului Europei și asta va fi o șansă pentru România”

Concluzia celor două zile de reuniune a miniștrilor de externe din țările NATO, care a avut loc la București, a fost următoarea: „Susținem Ucraina până când va izbândi!”.

Șeful diplomației române a încercat să-l convingă pe omologul său olandez că România merită să fie primită în Schengen
Șeful diplomației române a încercat să-l convingă pe omologul său olandez că România merită să fie primită în Schengen

Șeful diplomației române a încercat, la reuniunea NATO de la București, să-l convingă pe omologul său olandez că țara noastră merită să fie primită în spațiul Schengen.

Polonia - Argentina 0-2, Arabia Saudită - Mexic 1-2. Messi și Lewandowski s-au calificat împreună în optimi din Grupa C
Polonia - Argentina 0-2, Arabia Saudită - Mexic 1-2. Messi și Lewandowski s-au calificat împreună în optimi din Grupa C