Horoscop 18 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Taurii vor face tot posibilul să își achite toate obligaţiile financiare

18-12-2020 07:35


Horoscop 18 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Avem program încărcat, dar şi multă energie care o să ne-ajute să terminăm la timp oricât de multă treabă am avea.

Vibraţia zilei este 9 şi o să panoramăm obiectivele acestei perioade să fim pe plus la toate.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate daţi o raită şi virtuală pe la magazine să vă luaţi câte ceva frumos pentru voi şi cadouri pentru cei dragi. O să vă bucuraţi de nişte avantaje şi o să adăugaţi noi succese la palmares, c-o să ţină cerul cu noi în perioada asta, pentru că meritaţi.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E bine să vă interesaţi de ce au nevoie ai voştri şi mai ales de sănătatea lor, să fie toţi în bună regulă. O reuşită în plan financiar, e o şansă chiar de a semna pe ultima sută de metri a acestui an un contract, care să vă asigure banii de care-aveți nevoie pe viitor.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să faceţi o deplasare - de nevoie şi să rezolvaţi treburi importante, şi faceţi şi o aprovizionare - din mers. Veşti bune, poate se-anunţă cineva de sărbători şi vă face o surpriză! O să petreceţi o zi, două împreună ca să refaceţi punţile de legătură.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O reuşită, or să vă fie apreciate nişte rezultate profesionale şi poate o să luaţi o primă mai consistentă. O să vă puteţi primi banii pe care i-aţi tot cerut în ultima vreme să nu rămână prin conturile altora - aveţi nevoie de ei pentru sărbători şi pentru după.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Vă daţi întâlnire fie şi online cu cineva care pune la cale o petrecere într-una dn zilele de sărbătoare şi vedeţi cum vă faceţi programul. Poate plecaţi pe undeva să le faceţi o vizită unor prieteni sau rude şi o să fie o rupere de ritm, care-o să vă prindă bine c-aveţi nevoie de o gură de oxigen.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare, dar şi morale faţă de toată lumea. O să vă bucuraţi de nişte câştiguri suplimentare şi o s-aveţi acea rezervă din care o să le luaţi alor voştri cadourile pe care le ştiţi că şi le-au dorit.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie echilibrată şi o să aveţi un sfârşit de an cu bună înţelegere şi armonie. O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să vă puteţi termina treburile, să nu vă prindă sfârşitul de săptămână cu restanțe, sau cel de an - fără soluţionări.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 RAC

 

O reuşită în sfera financiară - poate şefii sunt atât de mulţumiţi de voi încât o să se vadă şi la bani - acum de sărbători. Ce v-aţi propus pe anul ăsta - ca obiective, se pare că s-au împlinit, o să vă felicitaţi, pentru asta, şi o să ridicaţi ștacheta pentru anul; viitor.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 LEU

 

Se poate să primiţi un ajutor nesperat din partea cuiva şi să vă rezolvaţi restul treburilor care-şi aşteptau rândul. Apare cineva la care nu v-aţi fi aşteptat şi poate-o să primiţi o invitaţie de revelion pe undeva şi o să şi acceptaţi, pentru că v-a lipsit persoana respectivă.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

E de lucru pe acasă, poate pun şi ai voştri umărul; să vă mai şi odihniţi c-aţi muncit prea mult în ultima vreme. O să completaţi lipsurile din cămară, vă mai duceţi pe la părinţi, la bunici le duceţi şi lor câte ceva şi o să scăpaţi de grija aprovizionării - en gros, rămân mărunţişurile.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

O veste bună de la cineva care-o să vă facă o vizită zilele-astea şi poate şi de crăciun, sau de revelion. E o activitate de grup de la care n-o să vă eschivaţi, ba chiar contribuţia voastră va fi vizibilă şi o să le fie de folos şi celor din jur.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să vină cineva care v-a lipsit ca aerul şi o să vedeţi dacă se poate să vă revedeţi de revelion, măcar. O să strângeţi mai mulţi bani zilele astea şi o să aveţi cu ce să petreceţi o zi, două la munte, sau la cineva care v-aşteaptă cu mare drag.


VIDEO PROTVPLUS.RO