Horoscop 18 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Taurii vor face tot posibilul să își achite toate obligaţiile financiare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Avem program încărcat, dar şi multă energie care o să ne-ajute să terminăm la timp oricât de multă treabă am avea.

Vibraţia zilei este 9 şi o să panoramăm obiectivele acestei perioade să fim pe plus la toate.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate daţi o raită şi virtuală pe la magazine să vă luaţi câte ceva frumos pentru voi şi cadouri pentru cei dragi. O să vă bucuraţi de nişte avantaje şi o să adăugaţi noi succese la palmares, c-o să ţină cerul cu noi în perioada asta, pentru că meritaţi.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E bine să vă interesaţi de ce au nevoie ai voştri şi mai ales de sănătatea lor, să fie toţi în bună regulă. O reuşită în plan financiar, e o şansă chiar de a semna pe ultima sută de metri a acestui an un contract, care să vă asigure banii de care-aveți nevoie pe viitor.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să faceţi o deplasare - de nevoie şi să rezolvaţi treburi importante, şi faceţi şi o aprovizionare - din mers. Veşti bune, poate se-anunţă cineva de sărbători şi vă face o surpriză! O să petreceţi o zi, două împreună ca să refaceţi punţile de legătură.

Citește și
Horoscop 26 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii fac un împrumut
Horoscop 16 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Leii vor începe o nouă relație
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O reuşită, or să vă fie apreciate nişte rezultate profesionale şi poate o să luaţi o primă mai consistentă. O să vă puteţi primi banii pe care i-aţi tot cerut în ultima vreme să nu rămână prin conturile altora - aveţi nevoie de ei pentru sărbători şi pentru după.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Vă daţi întâlnire fie şi online cu cineva care pune la cale o petrecere într-una dn zilele de sărbătoare şi vedeţi cum vă faceţi programul. Poate plecaţi pe undeva să le faceţi o vizită unor prieteni sau rude şi o să fie o rupere de ritm, care-o să vă prindă bine c-aveţi nevoie de o gură de oxigen.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare, dar şi morale faţă de toată lumea. O să vă bucuraţi de nişte câştiguri suplimentare şi o s-aveţi acea rezervă din care o să le luaţi alor voştri cadourile pe care le ştiţi că şi le-au dorit.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie echilibrată şi o să aveţi un sfârşit de an cu bună înţelegere şi armonie. O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să vă puteţi termina treburile, să nu vă prindă sfârşitul de săptămână cu restanțe, sau cel de an - fără soluţionări.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 RAC

 

O reuşită în sfera financiară - poate şefii sunt atât de mulţumiţi de voi încât o să se vadă şi la bani - acum de sărbători. Ce v-aţi propus pe anul ăsta - ca obiective, se pare că s-au împlinit, o să vă felicitaţi, pentru asta, şi o să ridicaţi ștacheta pentru anul; viitor.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 LEU

 

Se poate să primiţi un ajutor nesperat din partea cuiva şi să vă rezolvaţi restul treburilor care-şi aşteptau rândul. Apare cineva la care nu v-aţi fi aşteptat şi poate-o să primiţi o invitaţie de revelion pe undeva şi o să şi acceptaţi, pentru că v-a lipsit persoana respectivă.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

E de lucru pe acasă, poate pun şi ai voştri umărul; să vă mai şi odihniţi c-aţi muncit prea mult în ultima vreme. O să completaţi lipsurile din cămară, vă mai duceţi pe la părinţi, la bunici le duceţi şi lor câte ceva şi o să scăpaţi de grija aprovizionării - en gros, rămân mărunţişurile.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

O veste bună de la cineva care-o să vă facă o vizită zilele-astea şi poate şi de crăciun, sau de revelion. E o activitate de grup de la care n-o să vă eschivaţi, ba chiar contribuţia voastră va fi vizibilă şi o să le fie de folos şi celor din jur.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să vină cineva care v-a lipsit ca aerul şi o să vedeţi dacă se poate să vă revedeţi de revelion, măcar. O să strângeţi mai mulţi bani zilele astea şi o să aveţi cu ce să petreceţi o zi, două la munte, sau la cineva care v-aşteaptă cu mare drag.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop 17 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor face pasul cel mare în noaptea dintre ani
Horoscop 17 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor face pasul cel mare în noaptea dintre ani

Horoscop 17 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Apar veştile bune, oamenii de care-aveți nevoie, şi oportunităţile, ca să rezolvăm tot ce ne-am propus.

Horoscop 16 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Leii vor începe o nouă relație
Horoscop 16 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Leii vor începe o nouă relație

Horoscop 16 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să dăm zor să lichidăm restanțele că vine Anul Nou cu promisiuni de viață mai bună și nu trebuie să rămânem nimănui datori.

Horoscop 15 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii au parte de surprize la tot pasul
Horoscop 15 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii au parte de surprize la tot pasul

Horoscop 15 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să avem energia cu care să urgentăm toate lucrurile, ca să nu ne prindă Anul Nou cu treburile neterminate, să fim cu toate la zi.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.