Horoscop 18 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii au parte de o poveste de dragoste

Ultima actualizare: 18-12-2019 08:35

Horoscop 17 decembrie, prezentat de Neti Sandu. Să mentalizam stări pozitive, să trecem cu bine de orice veste care ne poate da peste cap, iar cu restul o să ne descurcăm frumos.

Vibraţia zilei este 9 şi ştim exact ce ne dorim şi cum să ne atingem scopurile.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

 

O poveste sentimentală se poate rescrie şi o s-o luaţi de la capăt, şi să iasă şi bine de data asta - se fac minuni de sărbători. O să-ncercaţi mai multe variante ca să vă luaţi la timp banii de care-aveati atâta nevoie în perioada asta şi o să vă puneţi toată ingeniozitatea la bătaie.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE CAPRICORN

 

E posibil să vi se acorde un supliment financiar şi să luaţi şi acele lucruri după care tânjeaţi de multă vreme. Poate o să scoateţi de la rezervă o sumă pentru reparaţia maşinii, să vă puteţi deplasa în afară localităţii, în siguranţă, sau poate vă luaţi una nouă.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

 

Se poate să primiţi ceva în dar de la cineva care vă apreciază şi pot fi şi bani din colaborări. O să vă-ncumetati să luaţi ceva scump, cadou pentru partenerul de cuplu, ori pentru casa, oricum, nu vouă şi o să fie o bucurie pentru ai voştri.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE PEŞTI

 

Or s-ajungă şi la voi banii pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să aveţi cu ce să daţi o raită pe la cumpărături. Puteţi continua negocierile pentru un post nou şi să vă decideţi abia în ianuarie, dacă acum nu vă sunt clare detaliile, vă mai gândiţi pân-atunci.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE BERBEC

 

O invitaţie de ultimă oră la un revelion care promite să fie cu distracţie şi s-ar putea să ziceţi da. Daţi zor să finalizaţi la termen o situaţie, să va-ngrijiti şi de sananate, să fiţi cu toate lucrurile în ordine de sărbători, să-ncepeti o viaţă nouă de la 0.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE TAUR

 

Viaţă sentimentală sta sub semnul întrebării şi o să aveţi şi răspunsurile, dacă o să fiţi provocaţi la un dialog.
Se-anunţa nişte schimbări la job, dar n-o să vă impacientaţi de pe-acum că vreţi să fiţi în formă de sărbători dar s-aveţi nişte idei pentru începutul anului.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE GEMENI

 

Va bate gândul să faceţi o investiţie serioasă cu banii strânşi pentru că se va ivi un prilej - de nerefuzat - rentabil. Vă pot intra nişte bani, dar se observă şi cheltuieli - în serie - că nu se poate altfel, dar o să vă descurcaţi frumos, vă faceţi listă, să nu ieşiţi din buget.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE RAC

 

E un moment bun să vă achitaţi de datorii şi să vă drămuiţi banii în aşa fel încât să v-ajungă pentru tot ce e nevoie. Se pare c-o să primiţi răspunsuri la cererile formulate acum o lună, sau chiar mai de mult şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta, s-aveţi asigurată masa festivă şi cadourile.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE LEU

 

E cineva care vrea să ieşiţi la cafea să se vadă dacă e chimie între voi, pentru că omul aşa simte şi vrea să verifice. O confirmare - poate primiţi o veste de la drum că vi s-au rezervat bilete de vacanţă, de transport, şi o să faceţi toate pregătirile să fiţi gata de drum.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE FECIOARĂ

 

Se va găsi câte cineva să va-ntinda o mână de ajutor, aşa cum şi voi ajutaţi pe toată lumea care v-o cere. Se poate să primiţi laude pentru ce-aţi muncit pe parcursul anului şi o să luaţi tot ce v-aţi propus şi să vă rămână şi pentru plimbare şi distracţie în zilele libere.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE BALANŢĂ

 

O să simţiţi mai multă căldură sufletească din partea celor care contează pentru voi şi o să va-ncarcati frumos bateriile pentru perioada sărbătorilor. O să fie răscolire serioasă la codul bancar şi o să faceţi eforturi să luaţi tot ce v-aţi propus şi să vă rămână şi pentru plimbare şi distracţie în zilele libere.


HOROSCOP 18 DECEMBRIE SCORPION

 

Se conturează o poveste de dragoste care avansează cu paşi repezi spre o căsătorie şi poate se lansează cererea de crăciun, sau de anul nou. Şi vouă vă zboară banii din cont, poate sunteţi deja pe picior de plecare şi o să vă mai temperaţi, totuşi, să v-ajungă bugetul până după sărbători.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO