Horoscop 18 august 2018. Zodia care astăzi primește vestea cea mare și începe pregătirile de nuntă

Ultimul update: Sambata 18 August 2018 09:02
Data publicarii: Sambata 18 August 2018 08:34
Categorie: Horoscop

Horoscop 18 august 2018, prezentat de Neti Sandu. Or sa ne ia prin surprindere niște lucruri pe care le auzim, le vedem, ni se-ntâmplă și de la care nu ne putem eschiva pentru ca ne plac, ne intrigă cumva.

 

LEU
Se poate să primiţi un discount la cazare pe unde vă duceţi în plimbare şi se mai poate să locuiţi la nişte cunoscuţi şi să faceţi o economie. Se-anunţă distracţie şi o să vă întâlniţi cu prietenii, poate o să vă şi deplasaţi prin ţară, să le faceţi o vizită unora care sărbătoresc zi de naştere, de căsătorie, c-au luat un examen important.

FECIOARĂ
Poate faceţi o trataţie la voi dacă vă reţin ceva probleme pe-acasă şi o să refaceţi punţile de comunicare cu oamenii la care ţineţi. O să fiţi invitaţi de onoare la o căsătorie religioasă, ori la un botez, poate veţi fi nași într-una din variante şi o să fie o atmosferă pe gustul vostru.

BALANŢA
Se poate să-ncercaţi o schimbre de look şi s-o faceţi din cap până-n picioare - Venus se ocupă. Poate se-adună mai multe motive să daţi o petrecere la voi acasă şi se poate să primiţi şi cadouri, chiar şi bani dacă e nunta voastră - e ceva festiv.

SCORPION
Poate v-a sosit maşina de la reparat şi o să vă puteţi plimba să daţi o raită prin împrejurimi, poate-ajungeti şi pe litoral. O să fiţi în mijlocul unor evenimente şi o să mai scăpaţi de stres, vă permiteţi chiar şi o escapadă turistică prin ţară, dacă nu cumva e un city break prin lume pe undeva.

SĂGETĂTOR
O să scoateţi din contul secret o sumă ca să ieşiţi cu ai voştri la plimbare, ori azi, ori mâine, în funcţie de timpul liber comun. Se iveşte o ocazie specială să vă vedeţi cu cineva care v-a lipsit şi o să vorbiţi despre ce puteţi face în continuare ca să fiţi împreună, dacă toate duc spre o convieţuire trainică.

CAPRICORN
Poate alegeţi o variantă de relaş în locul uneia cu adrenalina - forţe - ca să gestionaţi că lumea energia, s-o economisiţi. E un eveniment monden la care aţi putea ajunge şi voi, printre picături şi să vă racordaţi la vibraţia de moment, să fiţi în ton cu ce se-ntâmplă, să fiţi în trend.

VĂRSĂTOR
O să vă puteţi reface viaţa de cuplu şi se poate să fiţi la început de drum, iar unii dintre voi să acceptaţi o reimpacare - e posibil. Se pare că sunteţi implicaţi într-o acţiune care o să vă plaseze în centrul atenţiei şi or să vi se alăture şi alte persoane care se regăsesc în munca respectivă.

PEŞTI
Poate revine cineva care-a fost plecat o vreme şi e bine să luaţi pulsul relaţiei să vedeţi dacă mai există potenţial în povestea voastră. Sfera - deplasări - e ofertantă, numai să vă urniţi din loc, să nu invocaţi tot felul de motive să rămâneţi acasă, c-o să regretaţi.

BERBEC
O să vă duceţi cu mare drag la ziua cuiva, să fiţi de fatza la botezul unui copil, sau când îşi pun pirostriile la biserică nişte oameni dragi. O să vă faceţi curaj să lansaţi invitaţia de a pleca pe undeva ca să o cunoaşteţi şi în alte ipostaze pe acea persoană cu care vreţi să vă continuaţi viaţa în doi.

TAUR
O revedere cu cineva care o să vă trezească amintiri frumoase şi poate- s-aveţi o revelaţie, să comandaţi o vacanţă la mare pe undeva. Se poate întâmpla ceva deosebit şi care să vă determine să ziceţi, în curând, DA, la casa de căsătorii şi să vă bucuraţi de tot ce veţi construi împreună.

GEMENI
Vă invita cineva la masă, la plimbare, să luaţi parte la evenimente din sfera de agrement şi să vă umple frumos timpul liber. Nici pe voi n-o să vă ocolească dragostea, e posibil să vă pice cineva cu tronc şi să fiţi fermecaţi în aşa fel încât nimic n-o să vi se pară greu de făcut sau neplăcut.

RAC
Poate pregătiţi camera de musafiri, dacă se invita cineva pe la voi şi vă consultaţi în privinţa programului să vedeţi ce-şi doresc aceşti musafiri. O să cheltuiţi cu măsură banii, vă limitaţi la bugetul propus ca să mai plecaţi şi în week-end-ul viitor, pe undeva şi să diversificaţi ca să vă rupeţi de rutina zilnică.

 

Horoscop 17 august 2018. Zodiile care vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 17 august 2018. Zodiile care vor primi o sumă mare de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată