Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de un câștig

17-10-2019 07:48

Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsă. Se pare că o să fim mai atenți la ce se întâmplă în relația noastră de cuplu ca s-o facem să rămână fresh, să existe un reglaj automat.

Vibrația zilei este 8 și e bine să fim ceva mai economi, să strângem puțIn cureaua.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

Sunteți puși pe fapte mari, să vă luați o mașină, să vă mutați, să vă căsătoriți sau poate vă schimbați serviciul. Aveți nevoie de o schimbare. O să plecați pe undeva, chiar și cu treabă, dar să vă și deconectați, că s-a acumulat prea multă oboseală.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

O să primiți un accept, să luați bani de la bancă pentru o locuință sau poate începeți o afacere care să vă aducă profit, ori aveți nevoie de bani pentru școală. O să vă îngrijiți și de voi să ajungeți la medic, la analize, să urmați poate și niște proceduri, o gimnastică medicală, o fizioterapie, diverse.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se pot întâmpla diverse lucruri care să vă propulseze în carieră și să vă deschidă noi perspective, să vă autodepășiți,  că e un an special pentru voi. Se pare că o să plecați cu grupul într-o excursie mâine, poate e un eveniment prin țară și o să vă duceți cu prietenii.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Poate vi se încredințează o funcție care să vă ofere șansa să etalați și acele calități pe care, până acum n-ați avut ocazia să le scoateți la vedere și să le exploatați. Colegii, prietenii, or să vă întindă o mână de ajutor să terminați mai repede niște treburi sau să ajungeți la o destinație anume.
 

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

E cineva care nu mai poate de dorul vostru și vă cheamă prin țară sau în străinătate să-i faceți o vizită, să locuiți acolo, ori să vă căsătoriți probabil. O să aveți ceva de spus într-un cadru public și o să se țină cont de părerile voastre. Poate luați și un premiu.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI

 

O să puteți legaliza o situație și să lucrați altundeva, să vă mutați la alt domiciliu, să începeți o specializare și poate plecați din țară. Se poate să investiți niște bani într-o casă, dacă tot vreți să vă căsătoriți sau să nu mai locuiți împreună cu părinții. O să fie o răscolire a banilor din depozitul bancar.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

O să deveniți mai încrezători în forțele proprii și o să vă apucați de un proiect care să vă aducă beneficii, să vă asigure și banii pentru cheltuielile acestei perioade. O să câștigați niște bani care să vă ofere posibilitatea să petreceți câteva zile departe de casă, într-o stațiune turistică.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

Întrevedere cu cineva care vrea să colaborați ca să vă fie folosită măiestria, să iasă un lucru valoros din mâinile voastre și o să-i dați accept. O să vă răsfețe și pe voi cineva, o să vă scoată în oraș, ca să faceți cumva să fie și mai stabilă relația.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 GEMENI
 

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, să aveți și niște treburi pe acasă de rezolvat, dar să fie o oră, două și pentru sufletul vostru, să vă destindeți. Aveți toate șansele să vă recăpătați starea de sănătate, tonusul, dacă o să țineți cont de sfatul medicului și o să luați și tratamentul prescris.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

O să aveți parte de un câștig. Poate ieșiți învingători dintr-un proces, vă recuperați banii, bunurile și o să vă eliberați de o mare povară. O să le faceți un serviciu unor rude sau prieteni. Îi duceți la un consult medical, le întoarceți gestul pe care l-or fi făcut și ei la un moment dat.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

Se poate să vindeți ceva ca să faceți rost de bani sau cereți unei bănci un credit ca să rezolvați problema. Poate fi o urgență și nu puteți aștepta a la longue. Se poate să plecați într-o deplasare. O fi un congres, o întrunire a breslei și o să fie și un pic de vacanță, așa, intercalat.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să aveți de semnat acte, de făcut teme pentru la școală, să-i ajutați poate și pe copii sau să-i duceți la un club sportiv, ori pentru care manifestă ei înclinații și o să fie ocupați până peste cap. Reapare cineva dintr-o fostă relație ca să repare ce s-a stricat și să vă recucerească și trebuie spus da sau nu.
 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO