Horoscop 17 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii vor primi o sumă de bani

Ultima actualizare: 17-01-2020 09:11

Horoscop 17 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Sunt tensiuni pe cer, dar o să fie tocmai bine să dăm zor să lichidăm restanțe şi să lansăm la apă şi proiectele noi.

Vibraţia zilei este 8 şi ar fi bine să ţinem de bani, să nu-i cheltuim cu furie.


HOROSCOP 17 IANUARIE CAPRICORN


Se poate să vă coste mai mult decât aţi estimat reparaţia maşinii, or mai fi şi asigurări de achitat şi o să fie prea mult de plătit. Se poate să intraţi la cheltuiala c-aveţi taxe, impozite de plătit, poate plecaţi şi în excursie şi o să le faceţi pe plac alor voştri pentru că merită.

HOROSCOP 17 IANUARIE VĂRSĂTOR


O să vă puteţi implica într-un proiect care v-aduce bani şi se poate să vă mai deschidă nişte uşi, să vă extindeţi. Aveţi idei, iniţiative şi de muncă şi de distracţie şi o să-i adunaţi la un loc pe cei care sunt pe lungimea voastră de undă şi vă susţin, fiecare cum poate.

HOROSCOP 17 IANUARIE PEŞTI


Poate-o să luaţi parte la o competiţie fie pe linie profesională, fie cu prietenii, într-o staţiune de agrement, sau mai pe lângă casă. O să vă luați haine noi, mai schimbaţi câte ceva şi la înfăţişare şi o să vă pregătiţi de o relansare, c-aveţi un proiect de lansat la apă.

HOROSCOP 17 IANUARIE BERBEC


O să fiţi în centrul atenţiei prin ceva care poate fi amprenta personală şi o să primiţi un premiu, o recompensă chiar şi verbală şi-o să vă bucuraţi. O să vă mobilizaţi din mers s-o porniţi spre o destinaţie turistică şi să rămâneţi o zi, două cât va ţine buzunarul.

HOROSCOP 17 IANUARIE TAUR


Poate vi se propune ceva nou de lucru, dar e posibil să nu fiţi întru totul de acord şi să negociaţi, să nu fie o treaptă mai jos, atenţie! Apare cineva care vrea să faceţi echipa, să formaţi un cuplu, să vă căsătoriţi, poate şi pentru că vă doriţi copii, să fie şi mai plină viaţa voastră.

HOROSCOP 17 IANUARIE GEMENI


Vă pregătiţi de o colaborare, de la care aveţi mari aşteptări, c-aveţi nevoie de mai mulţi bani în perioada asta. O s-aveţi ocazia să lichidaţi un conflict şi să continuaţi o relaţie care vă alimentează frumos sufleteşte.

HOROSCOP 17 IANUARIE RAC


Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, ori poate o relaţie sentimentală, oricum o să va-ntelegeti cât se poate de bine. Se poate să primiţi o numire-n funcţie, un titlu, luaţi un examen important şi o să fie o upgradare, o să atingeţi un alt nivel, de care să fiţi încântaţi.

HOROSCOP 17 IANUARIE LEU


Puteţi pleca de azi într-o excursie, dar e bine să verificaţi starea maşinii, dacă vă suiţi la volan şi aveţi mult de condus. Vă puteţi implica într-un nou proiect şi să fie un crescendo de lună viitoare, să vă bucuraţi de un alt statut financiar, s-aveţi un nivel de trăi mai bun.

HOROSCOP 17 IANUARIE FECIOARĂ


Pot apărea surprize la capitolul - deplasare - dacă plecaţi pe undeva şi să luaţi un alt mijloc de transport, să vă ia prietenii cu ei. Voi vă aliaţi cu nişte oameni pricepuţi, la treabă şi o să munciţi cot la cot cu ei să faceţi ceva de calitate, să vă găsiţi şi în continuare ceva de lucru, nişte colaborări.

HOROSCOP 17 IANUARIE BALANŢĂ


O ieşire diseară la distracţie, într-un club v-ar prinde bine de tot şi aţi relua vechi prietenii, aţi ieşi mai des la socializare. Poate se aşteaptă un răspuns cu da, ori ba, referitor la un accept legat de un job care vi s-ar potrivi mănuşa, nu însă şi banii.

HOROSCOP 17 IANUARIE SCORPION


Se poate să se ivească ceva neaşteptat şi s-o porniţi la drum pentru că v-aşteaptă cineva şi sunteţi şi voi la fel de nerăbdători să vă vedeţi. Vouă vi se pot plăti nişte ore suplimentare, să luaţi o restantă de anul trecut, s-apara un cumul de sume şi să faceţi o rezervă, un capital, de care să nu v-atingeţi o vreme.

HOROSCOP 17 IANUARIE SĂGETĂTOR


Voi păreţi a fi într-o dispoziţie de plimbare şi o să vă alăturaţi unui grup, să plecaţi în excursie, la schi, la distracţie. O să vă mai gândiţi până luni dacă vă-ncumetati la un proiect de anvergură, sau mai amânaţi un pic până vă eliberaţi de restul treburilor, deloc puţine la număr.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO