Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii

Ultimul update: Joi 17 Ianuarie 2019 19:15
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019 07:29
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lucrurile ne ies uşor şi o să mergem la alt nivel să rezolvăm chestiuni şi mai complicate, să ne depăşim pe noi înşine. Vibraţia zilei este 8 şi trebuie să fim un pic mai atenţi cu banii.

 

CAPRICORN
O să daţi refresh vieţii voastre, în special în zonele în care aţi stat pe loc şi aveţi nevoie de un salt care să v-aducă entuziasmul de care aţi fost lipsiţi. Sunt nişte lucruri pe care le puteţi rezolva din mers şi o să fie un plus de linişte şi armonie în relaţia de cuplu.

VĂRSĂTOR
Aflaţi veşti bune, dar o s-aveţi şi nişte surprize de la care vă aşteptaţi cel mai puţin şi o s-aveţi drumuri de făcut, să le daţi o mână de ajutor unor apropiaţi care se afla în dificultate. Se poate s-aveţi nişte activităţi extraprofesionale şi să investiţi acolo timp şi energie ca să obţineţi rezultate de top.

PEŞTI
Poate o să vă sfătuiţi şi cu familia să vedeţi dacă vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei colaborări, sau încercaţi pe cont propriu. O să vă petreceţi mai mult timp cu nişte prieteni, vă duceţi pe la evenimente şi e posibil să câştigaţi şi bani.

BERBEC
La voi sporesc şansele, în perioada asta să mai câştigaţi o gradaţie la salariu, să vă faceţi remarcaţi printr-o serie de calităţi şi să urmeze o recompensă. Se poate să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră pentru că va fi conjunctura favorizantă şi nu pentru că vă propuneţi.

TAUR
E posibil să luaţi bani şi să-i investiţi în locuinţă, c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi o să fiţi dispuşi să faceţi această treabă acum, să scăpaţi de-o grijă. Poate sunteţi în tratative cu cineva din străinătate să plecaţi acolo să munciţi sau să învăţaţi, ori să va intemeiati o familie.

GEMENI
Vine cineva care vrea să fiţi împreună şi chiar se poate împlini acest vis, dacă nu imediat, mai aveţi timp până la sfârşitul anului - casa mariajului e luminata frumos. Poate primiţi un cadou, va scoate cineva la masă, va fi un motiv de bucurie, o surpriză.

RAC
Se observa un câştig de cauză , poate ati obţinut o sentinţă judecătorească în favoarea voastră ori câştigul ar fi că nici n-aţi ajuns pân-acolo. E cineva care vă iubeşte şi ar face orice să fiţi împreună, şi mai rămâne doar să vreţi şi voi.

LEU
Poate se mai schimbă ceva în echipă cu care lucraţi, vă luaţi nişte ajutoare să faceţi fata volumului de lucru, să puteţi duce, onorabil proiectul la bun sfârşit. O problemă de sănătate isi arata colţii, dar îi puteţi veni de hac cu un tratament potrivit, dacă vă duceţi la doctor.

FECIOARĂ
O să vă bucuraţi de prezenţa unor musafiri care or să v-aducă, probabil nişte daruri pentru voi, pentru casa, şi totul e pe gustul vostru. Se poate să scoateţi la iveală o muncă - de sertar - în care-aţi pus suflet, e creaţia voastră şi cei din jur o să aprecieze calitatea.

BALANŢA
Se anunţă o perioadă favorabilă studiului, examenelor şi o să mai aveţi şi nişte activităţi în paralel, care or să v-aducă satisfacţii profesionale. E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile din perioada asta, poate aveţi nişte taxe, impozite de plătit.

SCORPION
Preocupările de grup vă destind, vă fac să fiţi inventivi şi o să aveţi o stare de spirit mult mai bună şi-o să ieşiţi chiar mai des la socializare. Poate-aveti de dat un test, un examen, oţi fi cerut un credit unei bănci şi ar trebui să fie cu reuşită.

SĂGETĂTOR
Se-ntâmplă ceva care să v-aducă un plus de optimism şi o s-aveţi idei şi de serviciu, şi de viaţă personală: tot e un an special pentru voi, când puteţi schimba macazul. Lumea din jur vă înconjoară cu căldură, chiar o să puteţi constata că le-aţi lipsit prietenilor şi o să vă reintegraţi în grup.

Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie