Horoscop 17 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018 07:50
Categorie: Horoscop

Poate facem un bilanţ să vedem ce-am realizat din câte ne-am propus şi ce mai avem de făcut ca să ne atingem obiectivele pe anul acesta.

Vibraţia zilei este 8 şi s-avem grijă de banii care ne trec prin mâna, să nu ne scape printre degete.

CAPRICORN: Vi se dă ok-ul pentru o activitate care v-ar pune în valoare nişte valenţe pe care unii nici nu vi le bănuiesc şi o să faceţi performanţă. Poate începeţi o primă discuţie despre o afacere de care o să vă apucaţi în curând, dacă o să vă puneţi de acord în mai toate privinţele şi care va fi rampa voastră de lansare.

VĂRSĂTOR: Cineva se simte atras de voi şi vă invită în oraş, poate face o rezervare la un restaurant, să vă impresioneze, cumva. O să vă cereţi, din nou, drepturile şi o să le puteţi obţine treptat, c-aveţi de rulat o serie de acte ca să dovediţi tot felul de lucruri pe care le-aţi obţinut, legal.

PEŞTI: Se-anunţă nişte prieteni în vizită şi poate plănuiţi ceva pentru finalul de săptămână, o escapadă turistică, o petrecere cu numeroşi invitaţi. Se poate să primiţi invitaţii pe la diverse evenimente care să vă ofere prilejul să vă spuneţi o părere, să contribuiţi la luarea unor decizii şi să deveniţi şi mai activi pe scenă socială.

BERBEC: Poate veţi dedica o parte din timp activităţilor de grup, în care să-i implicaţi şi pe copii, ca să vă recreaţi, să vă dezmorţiţi sufleteşte şi trupeşte. Un proiect ambiţios la orizont şi o să ştiţi cum o să gestionaţi situaţia, cu cine să vorbiţi, ce oameni să luaţi în echipa ca să mergeţi la sigur, să vă asiguraţi succesul.

TAUR: Aţi devenit, parcă, mai intransigenţi cu cei care mai greşesc din când în când, chiar fără să vrea, dar o să vă treacă în vreo zece zile, aşa. Poate adunaţi nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi o s-aveţi un capital cu care puteţi pleca pe undeva o zi, două, sau mai mult, dacă v-aţi luat concediu în perioada asta.

GEMENI: E momentul să vă refaceţi viaţă sentimentală şi poate spuneţi lucrurilor pe nume ca să existe armonie în relaţie, de data asta. Se poate să începeţi nişte demersuri ca să luaţi banii de care-aveti nevoie, să daţi avansul pentru o casă, ori să vă schimbaţi maşina, dacă nu cumva trebuie să achitaţi nişte taxe şcolare.

RAC: E posibil să faceţi rost de bani ca să daţi o fugă în weekend la nişte rude sau la prietenii care v-aşteaptă în vizită. O să faceţi un bilanţ financiar înainte de a cumpăra nistre lucruri pentru casa şi o să gestionaţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru lucrurile obligatorii din perioada asta.

LEU: O sumă de bani pe care trebuia s-o luaţi în decembrie vă poate rezolva nişte probleme de sănătate şi să fiţi în formă de competiţie. Oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult va căuta, ca să refaceţi grupul de altădată, să vă echilibraţi sufleteşte, c-aţi fost într-o derivă, în ultima vreme.

FECIOARĂ: Poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi se pare că totul e în roz, deocamdată, mai vedem prin vară. Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă, o să încercaţi nişte variante parteneriale ca să vă asiguraţi câştigurile în afaceri, în sfera profesională.

BALANŢĂ: Se poate să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională şi să faceţi rost de o sumă importantă de bani pentru o maşină, probabil. Aţi putea rezolva la notar o situaţie legată de o moştenire, de un partaj sau de recuperarea unor bani, bunuri şi să nu uitaţi de banii pentru taxe şi impozite, să-i aveţi pregătiţi.

SCORPION: O să vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate fi un adevărat suport moral şi o să mai scăpaţi de nişte apăsări, c-aveţi spatele asigurat. Se poate să primiţi un avertisment, că n-aţi plătit o taxă, rată la bancă sau altceva obligatoriu şi e bine să vă achitaţi de orice obligaţie financiară, să nu luaţi amenzi.

SĂGETĂTOR: Apar noutăţi care să vă răscolească frumos, sufleteşte şi să vreţi să fiţi şi voi într-o relaţie, să mai lăsaţi dorul de ducă, de aventură, de independenţă. E posibil să semnaţi o prelungire de contract, cu o minimă negociere, ca să updatati salariul la valoarea pieţei, să fie un câştig, un progres.

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate
Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi