Horoscop 16 noiembrie 2017. Zodia care astăzi găsește o nouă sursă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 noiembrie 2017. O să punem la punct niște strategii că să ne asigurăm câștigul financiar, să avem succes în afaceri și să ne-ngrijim mai mult de sănătate, să ne descurcăm frumos.

 

SCORPION
O să vă puneți de acord cu perechea de suflet să împărțiți responsabilitățile, să va ocupați de copil, să petreceți mai mult timp cu familia. Apar noutăți, vești bune, poate primiți și cadouri și o să fie stimulativ, c-o să fiți în centrul atenției și chiar aveți niște lucruri de demonstrat, c-ați stat prea multă vreme retrasi.

SĂGETĂTOR
De cineva mai în vârstă s-ar putea să vă ocupați, să-l duceți pe om la doctor, la analize sau pe la vreo instituție a statului, să ia o aprobare. Încep să se vadă rezultatele unor eforturi de durată și poate luați un supliment salarial, ori vreun premiu, o să vă bucurați de aprecieri din partea conducerii.

CAPRICORN
Poate aveți de susținut o cauză în instanța și o să luați legătură cu un avocat, ca să mergeți la sigur. Vi se face vreo oferta de lucru și o să va gândiți dacă e convenabil, merită din punct de vedere financiar și promite să v-aducă succes în cariera.

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

VĂRSĂTOR
O s-aveți de luat de undeva niște bani și poate reușiți să dositi o sumă că să le faceți niște surprize alor voștri. O să primiți o invitație la drum, să va duceți într-o minivacanța, un citybreak și o să dați zor să lăsați lucrurile în ordine atât la serviciu, cât și acasă.

PEȘTI
O nouă dragoste la orizont pentru cei care n-au pe nimeni și sunt deschiși, sufletește, și o să va-ntelegeti, puteți face casă bună împreună. V-au rămas o serie de lucruri de rezolvat și o să vă adunați toate resursele ca să faceți muncă de calitate, să puteți cere un salariu mai mare șefului sau niște beneficii.

BERBEC
O să faceți rost de niște bani, poate veți lucra în particular, ca să va suplimentați veniturile. Se poate să munciți mai mult la serviciu, poate schimbați și profilul, departamentul, o să fie solicitant, dar o să va prindă bine provocarea, va fi cu adrenalina.

TAUR
Se pare c-o să faceți rost de sponsorizare să vă descurcați cu proiectele care ar fi mers cu încetinitorul dacă nu se ofereau niște oameni să v-ajute. O să puteți pune în aplicare niște idei care va pot aduce succesul, profesional, în afaceri și o să va descurcați, pe parcurs, c-o s-aveți parte de sprijin.

GEMENI
Se poate să va găsiți perechea de suflet la o reuniune amicală și să călătoriți, să ieșiți pe la mondenități. Ati putea obține un credit, o reducere a ratelor, o refinanțare și să vi se ia o greutate de pe umeri, să mai respirați și voi, că aveți întotdeauna prea multe cheltuieli.

RAC
O sumă de bani apărută dintr-o sursă colaterală și-o să fie o relaxare în plan financiar, după o perioada de restricții. Se poate să va implicați într-o activitate de grup, poate veți câștigă și bani și o să mergeți în continuare în aceeași formație dacă veți capătă încredere că faceți lucruri bune.

LEU
O să-i cereți niște explicații ființei iubite, pentru că vreți să vă faceți o idee mai clară despre viitorul vostru în doi și sansă de a deveni parinti. Pareti și mai încrezători în șansă voastră și o să puneți în aplicare noi strategii care va pot aduce bani și șanse de promovare, s-ajungeți în postura de lideri.

FECIOARA
Poate-o să fiți mai toleranți cu partenerul de cuplu, să mai lăsați de la voi, c-or să fie greu de digerat reproșurile, criticile, dacă vreți să fiți fericiti. Se poate să obțineți o titularizare și să vină banii pe care-i așteptați, ca să luați tot ce v-ați propus pentru casă și să le asigurați alor voștri un trăi mai bun.

BALANȚA
Poate o s-aveți timp și de voi, să ieșiți pe la mondenități, să cultivați relațiile de prietenie și să va-ngrijiti și de sănătate. O să aveți de luat bani, vor mai fi și alte avantaje, poate vă duceți la alt loc de muncă sau veți fi pe alt post, apar schimbări - în bine, și pe mai multe planuri.

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
Horoscop 15 noiembrie 2017. Peștii au succes la serviciu
Horoscop 15 noiembrie 2017. Peștii au succes la serviciu

O zi a provocărilor. E bine să ne dozăm eforturile ca să facem față situaţiilor neprevăzute care pot apărea pe tot parcursul zilei. Succesul e pe urmele noastre şi nu trebuie să fugim de el.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”
Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”

Nicușor Dan - candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) - nu exclude faptul ca Popescu Piedone, principalul său contracandidat, după cum crede chiar el, să se retragă din cursa electorală.