Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Surprize plăcute azi. O stare de bine şi asta o să ne determine să trecem peste supărări mai vechi, să facem gesturi de omenie care să le fie de mare folos celor din jur.

Vibraţia zilei este 7 şi înţelepciunea se afla la loc de cinste într-o astfel de zi.

(PEŞTI)
Cineva de la care aşteptaţi un răspuns, o vorbă bună, vă sună, vă scoate la cafea, la plimbare şi o să vă spuneţi fiecare, punctul de vedere. E o nevoie de mişcare, să vă vedeţi şi cu nişte prieteni cu care nu v-aţi mai întâlnit de mult şi o să le îmbinaţi pe cele două ca să vă simţiţi împliniţi, s-aveţi un confort interior.

(BERBEC)
Aveţi chef de plimbare, să revedeţi şi locuri în care-aţi trăit momente frumoase, să daţi un refresh emoţional. Se poate să luaţi o decizie spontană să faceţi o mărturisire, o declaraţie de dragoste, să ajungeţi şi la căsătorie - poate pentru că vreţi neapărat copii.

(TAUR)
Sunt nişte prieteni care vor să vă atragă spre o activitate care v-ar aduce şi vouă şi altora un beneficiu şi financiar şi de imagine. Vă scoate cineva la masă în oraş, poate vă face cinste, şi o să petreceţi câteva ore într-o companie agreabilă, să descărcaţi tensiunile acumulate de-a lungul timpului.

Citește și
Horoscop
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

(GEMENI)
E un eveniment monden la care-o să vă placă să vă duceţi, poate se căsătoresc nişte prieteni, sau dau o petrecere că botează copilul. Poate fi o zi importantă în care să faceţi cunoştinţă cu cineva pe care l-oti fi cunoscut la un moment dat, față-n față, pe viu, în reţelele de socializare şi acum ieşiţi să vă plimbaţi.

(RAC)
O să le faceţi pe plac alor voştri, să pregătiţi ceva gustos şi să mai vină şi nişte prieteni în vizită, să fie o atmosferă de sărbătoare. Se poate să vă treziţi cu vizita cuiva care vrea să trăiţi împreună să aveţi o familie, şi o să realizaţi dacă sunteţi pregătiţi, sau nu - încă, poate mai aveţi nevoie de câteva luni.

(LEU)
O să vă călcaţi pe inimă şi-o să cereţi cuiva iertare, sau măcar o s-aveţi o explicaţie cu cineva care va face nişte reproşuri. Sfera sentimentală e deschisă, primitoare şi poate să apară cineva care să vă pice cu tronc şi chiar să vreţi să vă puneţi pirostriile, c-aţi descoperit atât de multe lucruri în comun.

(FECIOARĂ)
O să vă caute cineva după ce-a lipsit o vreme din viaţa voastră şi o să se vadă ce-a mai rămas din marea pasiune care v-a unit. Le-aţi promis unor prieteni c-o să ieşiţi împreună poate aniversează ceva, şi vor să le fiţi alături, ori poate o fi un spectacol al copiilor, un concurs, o gală.

(BALANŢA)
Noutăţi în dragoste - cineva e interesat de voi, sau poate voi aţi făcut un coup de foudre pentru cineva mai special. S-ar putea să strângeţi rândurile, să fiţi din nou împreună cu toate rudele şi cu prietenii de altădată că să vă bucuraţi de reuşitele fiecăruia dintre voi.

(SCORPION)
Poate-abia acum o să puteţi vorbi deschis despre o relaţie, în ce fel o vedeţi în perspectivă, sau poate n-o mai vedeţi deloc. O problemă mai veche - de suflet - îşi poate afla şi ea rezolvarea şi să vă eliberaţi de o povară, o vinovăţie, şi să dormiţi liniştiţi noaptea.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să vă doriţi o căsătorie civilă, religioasă, c-aţi înţeles că nu puteţi trăi fără omul visurilor voastre şi până la sfârşitul anului o s-o faceţi. Se pare c-o să tot scoateţi bani din buzunar ca să puteţi ieşi până în oraşul vecin, sau în ţara vecina, dacă anturajul v-a făcut un astfel de program, dar vă descurcaţi.

(CAPRICORN)
O apariţie neaşteptată va scoate la un ceai, o cafea cineva care vrea să vă vadă, să simtă în ce sentimente va mai scăldaţi, față de aceasta. Aveţi parcă o datorie de onoare față de cineva care v-o fi ajutat la un moment dat şi vreţi să le-ntoarceti şi voi gestul c-aşa consideraţi de cuviință.

(VĂRSĂTOR)
Poate vă duceţi în vizită la naşi, la fini, e ceva de discutat şi de luat o decizie şi-aveţi nevoie de sfatul cuiva apropiat, al părinţilor spirituali. O să ieşiţi pe la mondenităţi pentru c-aveţi starea de spirit necesară şi sunteţi dispuşi să cunoaşteţi şi lume nouă, să schimbaţi idei, să experimentaţi lucruri noi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă

Veşti surpriză vineri. O să primim răspunsuri la întrebările puse mai demult şi n-o să ocolim adevărul dacă ne trezim faţă-n faţă cu el.

Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat

O zi cu provocări. Or să apară şi acele lucruri pe care ni le dorim de multă vreme şi facem noi cumva să ni le şi adjudecam dacă tot am aşteptat atât de mult.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.