Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 08:30
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019 08:04
Categorie: Horoscop

O zi cu reuşite. Vor ieşi la iveală nişte lucruri care ne vor asigura succesul pentru care am muncit şi înseamnă că efortul nostru n-a fost în zadar.

Vbrația zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 16 MAI 2019 TAUR

Relaţia de cuplu promite să fie şi mai armonioasă, iar dacă sunteţi singuri aveţi toate şansele să-ntâlniţi pe cineva. Se profilează o zi încărcată şi o să vă străduiţi să nu amânaţi nimic din ce v-aţi propus, să vă achitaţi şi de obligaţiile de serviciu şi de cele de familie.

HOROSCOP 16 MAI 2019 GEMENI

E an bun de căsătorie pentru voi şi o s-apară fiinţă potrivită pentru voi, iar pentru cei căsătoriţi o să fie o şi mai bună înţelegere în cuplu. Voi vă pregătiţi să atacaţi un nou domeniu de activitate, poate mai aveţi încă o specializare pe care puteţi merge şi să vă suplimentaţi veniturile, sau o colaborare.

HOROSCOP 16 MAI 2019 RAC

Cineva pe care nu l-aţi putut uita va căuta şi o să vă sincronizaţi de data asta să faceţi casă bună împreună. O să puteţi rezolva multe lucruri, dintre cele pentru care v-aţi zbătut destul de mult în ultimii doi ani şi o să vedeţi rezultatele - care ar trebui să fie de top.

HOROSCOP 16 MAI 2019 LEU

Se poate să fiţi invitaţi pe la diverse mondenităţi, poate plecaţi din localitate zilele astea şi o să fie deconectant. Se pare c-o să se lumineze un aspect care ţine de sănătate, de starea psihică poate şi o să aveţi spor la treabă, chef de viaţă, o să fie un reviriment pe mai multe planuri.

HOROSCOP 16 MAI 2019 FECIOARĂ

Poate vă alăturaţi unui grup să plecaţi undeva într-o excursie, sau să practicaţi un sport de echipă. Apar nişte schimbări pe acasă, poate vă luaţi mobilă, aparatura electrocasnică, o fi vorba şi despre maşina, ceva se-ntâmplă şi or să se cam ducă banii din cont.


HOROSCOP 16 MAI 2019 BALANŢA

Prezenţa cuiva o să vă alimenteze speranţa de viaţă armonioasă în cuplu şi că o să petreceţi mai mult timp împreună. O veste bună despre bani, o muncă suplimentară care va asigura un câştig care va permite să vă mişcaţi în week-end să mai vizitaţi nişte locuri care să vă clătească retina.

HOROSCOP 16 MAI 2019 SCORPION

O sumă de bani, un cadou, poate ieşiţi la un restaurant c-aţi fost invitaţi la un moment festiv. O reuşită la şcoală, la un examen, poate ați câştigat un proces şi o să-ncepeti lucruri noi de care să fiţi încântaţi, că aţi depăşit o perioadă de stagnare.

HOROSCOP 16 MAI 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să începeți o viaţă nouă, s-aveţi o relaţie care să ducă la căsătorie anul ăsta sau celălalt. Se poate să fie o perioadă încărcată la serviciu, sunt şi promisiuni de bani mai mulţi şi o să mai faceţi un pas în cariera - va fi o promovare.

HOROSCOP 16 MAI 2019 CAPRICORN

O să luaţi nişte bani şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi la cafea, la shopping cu prietenii sau în doi. O să petreceţi un timp prin audienţe, poate o să aveţi vreun proces sau daţi concurs pentru vreun post, vă duceţi la interviuri pentru angajare.

HOROSCOP 16 MAI 2019 VĂRSĂTOR

Poate o să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină, dacă reparatul în service nu vă mai dă siguranţă. Se pare că nu puteţi scăpa de nişte obligaţii de serviciu şi-atunci va trebui să le luaţi în serios ca să nu vi se poată reproşa nimic şi să vă încasati banii la timp.

HOROSCOP 16 MAI 2019 PEŞTI

E rost de plecat cu grupul de prieteni pe undeva sau măcar pe lângă casă, ar fi de ieşit, ca să faceţi mişcare, să socializaţi. Aţi putea regla o situaţie contractuală şi să cereţi alţi bani sau să puneţi alte condiţii, dacă simţiţi că ceva vă nemulţumeşte de o vreme încoace.

HOROSCOP 16 MAI 2019 BERBEC

Poate vă asociaţi cu cineva ca să valorificaţi nişte produse, să desfăşuraţi o activitate care v-ar aduce profit. Se poate să le daţi o mână de ajutor prietenilor sau unor rude care se mută şi o să vă rămână timp şi de-o cafea ca să mai şi schimbaţi o vorbă, nişte idei.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ordonanța privind Uber, Bolt și Clever a intrat în vigoare. Primele reacții din trafic
Ordonanța privind Uber, Bolt și Clever a intrat în vigoare. Primele reacții din trafic
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu
HOROSCOP 26 MAI 2019. Fecioarele întâlnesc o persoană cu care vor forma o relație
Horoscop 25 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă de bani
Horoscop 24 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 23 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o invitație importantă
Horoscop 22 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor câștiga bani în plus
Horoscop 21 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc un cadou nesperat
Neti Sandu
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele au un câştig neaşteptat
Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii pot relua o relație mai veche
Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani
Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au șansă de bani