Horoscop 16 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 februarie 2020. E bine să ne primenim, să dăm uitării lucrurile care ne-au amarat, ne-au stors de energie și să primim cu încredere spre viitor.

Vibrația zileri este 7 și o să alegem adevărul în orice situație ne-am afla.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Prietenii vă țin isonul oriunde-ați vrea să va duceți și o să va-ntretineti frumos, c-aveți multe de împărtășit. Se poate să plecați într-un city break, o să va plimbați oricum, că n-aveți chef de stat în casă, va încărcați cu o energie care o să vă modeleze frumos, pe dinăuntru.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 PEȘTI

 

Citește și
Horoscop 16 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 14 februarie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii întrevăd o nouă iubire la orizont
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

O ieșire în lume v-ar ajuta să luați pulsul societății și să faceți cunoștință cu niște oameni cu care-o să colaborați într-un fel sau altul. O să vreți să faceți lucruri inedite, și-o s-aveți o altă stare de spirit, să simțiți că trăiți din plin, că vă bucurați de viață.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 BERBEC

 

E musai să vă și relaxați ca să vă scuturați de o oboseală acumulată și să luați o porție generoasă de respiro, să nu vă-mbolnaviti. Se pare c-o să vă alăturați unui grupcare vrea să puneți umărul la o activitate, fie ea și de plăcere și să descărcați acolo toate tensiunile.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 TAUR

 

O să vă faceți cunoscute niște păreri, poate chiar scoateți pe piață un produs care să vorbească despre talentul vostru. Sunt lucruri importante de vorbit între patru ochi cu ființă iubita și ieșiți la cafea, poate plecați și-ntr-o excursie ca să fiți cât mai departe de casă.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 GEMENI

 

O invitație - surpriză - la un meci, un spectacol, să vă hrăniți și sufletește că știe partenerul de ce duceți lipsă. Se poate să vă caute cineva din altă loclitate, poate și din străinătate și să vă faceți program de vizitat prieteni și alte obiective turistice, niște lucruri anume.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 RAC

 

Cu partenerul de cuplu o să puteți vorbi pe-ndelete despre cheltuielile casei și alte evenimente care-or să-nghita bani serioși de-aici încolo. Poate vă faceți timp să vă vedeți cu un partener de afaceri dac-ați fost ocupați până peste cap toată săptămâna și o să vedeți în ce condiții puteți colabora.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 LEU

 

E posibil să-ntâlniți pe cineva care se străduie de ceva timp să vă atragă atenția prin ceva care să va facă să va-ndragostiti de el/ea. O să va-ngrijiți de ai voștri, poate sunt niște rude care au nevoie de un sfat, un ajutor și se bazează foarte mult pe voi, c-aveți o disponibilitate de apreciat.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate-o să le oferiți un suport atât moral, cât și material celor dragi și care nu se-așteaptă să primească asemenea cadouri. Sunt câteva evenimente festive care-or să vă țină în priză c-aveți niște prieteni care-și serbează un număr de ani, nașterea copilului, ori căsătoria.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ

 

E cineva care se insinuează în viața voastră și dacă și voi vreți să vă găsiți un partener de cuplu o să scanați situația, persoană. O să faceți echipă cu prieteni și cunoscuți, ca să vă dezmorțiți la trup și la suflet, c-o să alegeți niște activități recreative, în care-o să-i implicați, poate și pe copii.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 SCORPION

 

Poate are loc o întrunire cu oameni cu care-aveți multe în comun și o să vă exprimați acolo un punct de vedere. Poate faceți o tratație pentru niște buni prieteni, o fi și cu un motiv expres, și o să vă simțiți bine împreună, o să fie o gură de oxigen pentru noi toți.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă scoată cineva la plimbare și se poate să primiți și cadouri, poate sărbătoriți ceva împreună, sau separat. E o exuberanță, vă caută cineva care vrea să fiți nu numai acum împreună, ci probabil va vrea pentru restul vieții și se poate să ziceți da.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

 

Simțiți nevoia să faceți o schimbare în viața voastră sentimentală și o să alegeți pe cineva să vă fie alături. Plecați pe undeva, poate fi și departe cu avionul și să vă-ntoarceți peste câteva zile c-aveți treabă pe-acolo, sau o fi iubirea voastră care v-așteaptă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 15 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își vor găsi sufletul pereche
Horoscop 15 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își vor găsi sufletul pereche

Horoscop 15 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. O să ne putem echilibra sufletește, să ne bucurăm de prezența celor dragi și să încercăm să ne facem viața și mai frumoasă.

Horoscop 14 februarie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii întrevăd o nouă iubire la orizont
Horoscop 14 februarie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii întrevăd o nouă iubire la orizont

Horoscop 14 februarie 2020, cu Neti Sandu. O zi cu noutăţi. Or să iasă la iveală sentimente ţinute bine la păstrare şi o să le putem împărtăşi, şi-o să primim şi răspuns, tot e ziua îndrăgostiţilor.

Horoscop 13 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii primesc o sumă mare de bani
Horoscop 13 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii primesc o sumă mare de bani

Horoscop 13 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim pe fază să prindem din zbor o oportunitate, să ne-alegem cu ceva de care-avem mare nevoie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.