Horoscop 16 august 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Ultimul update: Joi 16 August 2018 10:23
Data publicarii: Joi 16 August 2018 07:34
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 16 august 2018. Pot apărea schimbări care să ne cam dea peste cap, dar să fie spre binele nostru, dar să nu realizăm de la bun început.

HOROSCOP 16 august 2018. Vibraţia zilei este 7 şi o să aflăm înţelesul ascuns al unei situaţii.

LEU: Se poate să primiţi şi un cadou, nişte bilete de vacanţă, sau măcar pentru un city break, să mai vedeţi şi alte peisaje. Se poate să daţi drumul proiectelor noi, să vă puneţi amprenta creativă pe acele lucrări care or să vă fie apreciate şi-o să fie o upgradare, luaţi o primă, sau un premiu.

FECIOARĂ: E cineva dintr-o fostă relaţie care ţine morţiş să vă reîntâlniţi ca să reînnodaţi relaţia, poate-poate iese ceva. Aveţi de lichidat nişte restante, de recuperat bani, să începeţi ceva care să vă asigure banii de care-aveti nevoie pentru vacanţă, şcoală, casă, familie.

BALANŢĂ: Poate vi se propune o colaborare şi-ar fi un bun prilej pentru voi să faceţi lucruri care vă plac şi care să vă completeze salariul. O s-aveţi de luat nişte bani, care par să fie mai mulţi decât de obicei şi o să rezolvaţi toate acele lucruri pe care le-aţi tot amânat, că prioritare erau facturile şi aprovizionarea.

SCORPION: Poate va trebui să faceţi rost de bani ca să organizaţi o nuntă, c-aveţi planuri mari anul ăsta sau celălalt, să legalizaţi relaţia. Poate mai cereţi un împrumut unei bănci şi o să puteţi schimba maşina, sau vreţi să vă mutaţi la casa voastră, dar încă n-aveţi locuinţa şi vă luaţi una, cu credit.

SĂGETĂTOR: O să vi se semneze un act care-o să vă fie de mare folos, poate obţineţi o gradaţie în plus la salariu, un card de fidelitate, sau or fi alte beneficii. O să daţi curs invitaţiei cuiva drag care vă cheamă în străinătate, sau prin ţară pe undeva şi să petreceţi câteva zile pe-acolo, să vă plimbaţi, să vă destindeţi.

CAPRICORN: Poate-aveti programare la medic, vă faceţi şi nişte analize medicale să fiţi în mare formă. Se pare c-o să vă luaţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva şi îi puteţi pune deoparte ca să aveţi o rezervă, să nu daţi din colţ în colţ dacă apar neprevăzute.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă meargă mai bine, sufleteşte şi să ieşiţi mai des la plimbare, la evenimente, împreună, ca să nu se mai simtă singur partenerul şi nici voi. Se întrevăd oferte de lucru şi poate sunteţi pe punctul de a semna un contract, dacă aţi descoperit suficiente avantaje încât să merite.

PEŞTI: O să faceţi un efort financiar să luaţi ceva util pentru casa, şi să vă rămână şi pentru o plecare în concediu. Vreun rest de bani apare, când nu mai credeaţi că e posibil şi poate puneţi la cale o escapadă turistică în weekend, să revedeţi şi voi marea, muntele.

BERBEC: O să beneficiaţi de nişte sporuri salariale, de un card de fidelitate, vi se deschid nişte uşi, să mai faceţi un salt în sfera socială. O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care vrea să fiţi din nou împreună şi-o să gândiţi totul pentru două persoane, să fiţi o echipă sudată.

TAUR: Se poate să vi se acorde o a doua şansă de a fi împreună cu cineva cu care-aţi mai încercat, dar nu v-a ieşit. Poate-abia acum o să vă puteţi întâlni cu cineva cu care fixaserăţi o întrevedere cu câteva luni în urmă şi poate încropiţi o afacere, aveţi activităţi comune.

GEMENI: E bine să acordaţi maximum de atenţie sănătăţii, să nu invocaţi nicio scuză să nu vă duceţi la doctor, dacă sunt ceva probleme evidente. Vă puteţi aştepta la o mărire de salariu, la o recompensă financiară venită şi din particular şi o să vă permiteţi o escapadă turistică în weekend, să schimbaţi aerul, peisajul.

RAC: O să mai alocaţi o sumă de bani amenajării interiorului locuinţei, poate şi prin grădină mai faceţi câte ceva să vă simţiţi şi mai bine acasă. Se pare că revin nişte probleme mai vechi ca să fie rezolvate şi o să le luaţi în serios de data asta, va mai ajută şi alţi oameni să încheiaţi povestea, cu actele, cu vreun proces.

HOROSCOP 15 august 2018. Zodia care se va căsători
HOROSCOP 15 august 2018. Zodia care se va căsători
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani