Horoscop 16 aprilie 2019. Cine primește bani și cine este curtat de o persoană cu intenții serioase


Ultimul update: Marti 16 Aprilie 2019 10:04
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2019 08:00
Categorie: Horoscop

Horoscop 16 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O să dăm zor să ne achităm de toate obligaţiile şi de serviciu şi faţă de cei cărora le-am rămas datori cu câte ceva şi o să ne primenim de Paşte, să fim cu sufletul împăcat.

Vibraţia zilei este 7 şi e bine să analizăm în profunzime ce-avem de făcut.

(BERBEC)
Or să vă intre nişte bani care or să acopere cheltuielile pe o perioadă mai lungă de timp şi o să vă descurcaţi frumos cu banii. Poate aveți nişte urgente, de reparat maşina, de dat o fugă în alt colţ de ţara şi să faceţi rost de nişte lucruri absolut necesare, ca să intraţi în linie dreaptă cu un proiect.

(TAUR)
Prietenii se ţin de capul vostru să vă implicaţi într-un proiect care promite să v-aducă bani şi o să fiţi de acord, se pare. Începeţi lucruri noi care să vă scoată din zona voastră de confort şi o s-aveţi curaj să faceţi lucruri de care pân-acum vă temeaţi.

(GEMENI)
Poate în mediul colegial o să-ntâlniţi pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi forma un cuplu. O să deveniţi şi mai activi pe scenă socială, e o activitate care-o să vă acapareze, vă asociaţi cu nişte oameni şi o să lansaţi la apă un proiect de anvergură.

(RAC)
Poate o să vă fie răsplătită cumva o muncă şi o să primiţi aprecieri din partea unor oameni care nu erau convinşi de valoarea voastră. Pot apărea unele dificultăţi în sfera comunicării cu şefii, cu anturajul şi cu partenerul de cuplu, dar cheia e la voi - c-aveţi răbdare, asta e punctul vostru forţe şi e de folosit acest atu.

(LEU)
Relaţia de cuplu prezintă unele fisuri, dar se poate să fie doar o falsă impresie şi să vă treacă în doi timpi şi trei mişcări. Apar cheltuieli care nu erau pe lista curentă şi o să faceţi o inginerie financiară ca să nu rămâneţi în pană, c-aveţi multe pe cap în perioada asta şi vreţi să meargă totul şnur.

(FECIOARĂ)
E cineva care e dispus să vă ia aşa cum sunteţi pentru că s-a obişnuit cu felul vostru de a fi şi să vă meargă bine în relaţie. O ieşire în lume, la o conferinţă, o expoziţie v-ar pune în temă cu oferta de joburi, de colaborări şi aţi alege ceva care s-ar potrivi cu aptitudinile voastre, cu ce v-a consacrat.

(BALANŢA)
Se poate s-aveţi câştig de cauză la tribunal, câştigaţi un proces, ori poate într-o dispută profesională o să vi se dea vouă dreptate. Vă pregătiţi de o plecare, poate e o deplasare de serviciu, sau v-aşteaptă cineva să locuiţi pentru o vreme în altă localitate - şi să fie în avantajul vostru.

(SCORPION)
Se întâmplă ceva vizibil în sfera sentimentală şi-o să vă trezească la viaţă, o să vă doriţi probabil şi copii. Poate o să cumpăraţi ceva util pentru casa şi să mai faceţi şi alte treburi pe-acasă în vederea sărbătorilor, să vă bucuraţi de nişte schimbări vizibile.

(SĂGETĂTOR)
Cu pretenţiile şefilor o să vă descurcaţi mai bine decât cu ale partenerului de cuplu căruia i se pare că şi nimica mişca. Se poate să prindeţi din zbor o ofertă de Paşte sau măcar de 1 mai o zi, două, undeva, la aer, la munte, sau la mare, şi să le faceţi o surpriză alor voştri.

(CAPRICORN)
O să mai faceţi nişte reparaţii, modificări pe-acasă şi eventual să luaţi şi o piesă - de rezistenţă - pentru Paşte, să-nnoiti casă. O să vă achitaţi onorabil de sarcinile de serviciu şi o să daţi drumul unui nou proiect care vă poate aduce satisfacţii materiale abia anul viitor - ceva mai consistent.

(VĂRSĂTOR)
E cineva care demult tatonează terenul ca să vadă dacă puteţi forma un cuplu, c-are intenţii serioase. Se pare c-o să puneţi imaginaţia la bătaie să puneţi în operă ceva care să vă reprezinte şi o să vină şi recunoaşterea, o să luaţi şi bani cât de curând.

(PEŞTI)
Întrevedere cu cineva care-aşteaptă un răspuns de la voi şi o să aflaţi cu ce soluţii mai vine ca să salvaţi o relaţie. V-au mai rămas nişte urgenţe de rezolvat pe-acasă şi or să vă ajute şi ai voştri şi la curăţenie şi la aprovizionare şi o să le daţi gata pe toate până diseară.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând
Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie
VIDEO PROTVPLUS.RO