Horoscop 15 septembrie. Peștii își consolidează relația de cuplu

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2017 07:30
Categorie: Horoscop

O să descurcăm mare parte din ițele încurcate şi o să ne atingem scopurile, o să le putem fi de ajutor şi celor din jur chiar.

Vibraţia zilei este 6 şi o să simţim nevoia să ne protejăm de influenţele negative, să trăim în armonie.

FECIOARĂ: Poate vă asociaţi cu nişte oameni care au nevoie de calităţile voastre că să puneţi în aplicare un proiect care să vă relanseze în societate. O s-aveţi prilejul să rezolvaţi o serie de lucruri din urmă şi să daţi drumul proiectelor noi, să vă ocupaţi şi de casă, şi de familie - aveţi multe pe cap.

BALANŢĂ: O ieşire în lume spre seară o să vă pună în relaţie cu cineva care crede în şansa voastră de a face un salt în carieră. O problemă de suflet vă cam da bătăi de cap şi e momentul să staţi de vorba pe marginea acestui subiect, să vă eliberaţi, să fiţi cu inima-mpacată.

SCORPION: Prietenii vă invită la plimbare, poate vă duceţi într-o excursie prin ţară, mai daţi o raită pe la mare sau pe la munte. Vi se propune o colaborare tentantă şi poate fi punctul de plecare într-o nouă aventură profesională şi care o să vă asigure mai mulţi bani, de-aici încolo.

SĂGETĂTOR: O invitaţie în oraş, poate e ziua cuiva de naştere sau faceţi cinste c-aţi repurtat un succes, ori prietenii dau de băut, de mâncat. O să treceţi în revista câteva evenimente mondene, poate vă implicaţi mai serios în pregătirea vreuneia sau mâine, poimâine aveţi o nuntă un botez la care o să puneţi umărul.

CAPRICORN: O să-i includeţi în programul acestor zile pe toţi cei care vor de multă vreme să mai schimbaţi o vorbă, dar aţi fost ocupaţi până peste cap. Întrevedere cu cineva care vrea s-aveţi o explicaţie că să se ştie dacă puteţi continua o afacere sau vă repliați şi începeţi ceva pe cont propriu - vedeţi cum va-nţelegeţi.

VĂRSĂTOR: Cineva de care vă e dor poate "zboară" până la voi măcar pentru o zi două, dacă nu poate sta mai mult, că s-o fi terminat concediul. O să va-ntoarceti buzunarele pe dos să vedeţi ce rezerve s-ar mai găsi să puteţi da o fugă prin ţară pe undeva, să vă recreaţi şi să strângeţi relaţiile cu cei pe care-i vedeţi mai rar.

PEŞTI: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie alături de voi, să formaţi un cuplu, aşa cum v-aţi dorit. O să vă întâlniţi cu vechi şi mai noi prieteni, veţi socializa în perioada asta, poate multă lume-şi aduce aminte de voi şi invers! O să va faceţi şi alţi prieteni.

BERBEC: Vă-ntalniti cu prietenii să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, va faceţi şi planuri de distracţie pentru zilele care urmează. Se observă o şi mai bună colaborare cu anturajul de la slujba şi or să va laude şefii, e rost chiar de promovare şi or să apară şi satisfacţiile financiare.

TAUR: Se poate să primiţi nişte bani, o veste bună, o invitaţie în oraş, pare să fie o surpriză plăcută. Se poate s-ajungeţi, în sfârşit la nişte rude sau colegi de breaslă care vă cheamă la un grătar şi dacă nu puteţi pleca de azi o să va duceţi mâine, pentru vreo două zile.

GEMENI: O ieşire într-o zona turistică, o să vă ajute să dezamorsaţi un conflict conjugal, să sudaţi relaţia. Poate legaţi o relaţie de afaceri pe la întrunirile din afară orelor de program şi o să va puteţi găsi ceva nou de lucru şi poate şi pe bani mai mulţi.

RAC: O să faceţi o discuţie între patru ochi cu posibilul, viitor partener de cuplu, să va puneţi de acord în cât mai multe privinţe. Aţi putea face un pas în carieră şi să vă atingeţi un obiectiv la care visaţi demult şi or să vă mai ajute şi cei din anturaj, n-o să fiţi lăsaţi la greu.

LEU: Poate mai faceţi o încercare să salvaţi o căsnicie, o relaţie cu cineva de care n-aţi vrea în ruptul capului să vă despărţiţi, c-aveţi multe în comun. O să vă implicaţi în proiecte noi care să va pună în valoare calităţile despre care nici măcar voi nu ştiaţi, că le-aveţi şi o să faceţi treaba frumoasă va fi o relansare în carieră.

Horoscop 14 septembrie 2017. Săgetătorii pot avansa în carieră
Horoscop 14 septembrie 2017. Săgetătorii pot avansa în carieră
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă
Horoscop 4 februarie 2019. Se anunţă câştiguri financiare pentru cei născuţi în această zodie