Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 15 noiembrie 2018. O să ne bucurăm de oportunităţile care ne ies în cale, dar o să avem şi o oarecare teamă să nu alegem greşit.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne pliem pe dorinţele alor noştri, să-i vedem fericiţi.

SCORPION
În relaţia sentimentală sunt accente mai ascuţite, poate şi nişte puseuri de gelozie şi trebuie avut grijă să nu se deterioreze armonia. O s-aveţi inspiraţie şi apare şi nevoia de a pune în practică nişte lucruri la care visaţi de multă vreme şi o să vă faceţi cunoscute nişte talente ţinute în secret.

SĂGETĂTOR
Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi în străinătate sau prin ţară vă cheamă cineva şi vă duceţi - sunteţi zodia călătoriilor lungi. Se rezova tot felul de mărunţişuri care v-au ţinut pe loc şi o să vă luaţi avânt, să atingeţi cote mai înalte în carieră, să căpătaţi notorietate.

CAPRICORN
E bine să faceţi un bilanţ financiar să vă asiguraţi că nu aveţi nicio datorie, că vă puteţi permite o escapadă turistică în week-end. O să luaţi nişte bani pe care trebuia să-i primiţi mai demult şi-o s-aveţi de cheltuială, să vă cumpăraţi şi câte ceva pentru sufletul vostru.

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

VĂRSĂTOR
O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi poate fi şi cineva care să viseze la o relaţie de cuplu cu voi. Se poate să vă-ncumetați la un proiect care să vă ridice cota valorică, să vă sporiţi totodată şi veniturile şi să vă crească stima de sine.

PEŞTI
Se pare c-o să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi o să se-ntâmple ceva inedit, să faceţi cunoştinţă cu cineva foarte important. O să perfectaţi o situaţie ca să vă puteţi angaja undeva, să vă cumpăraţi o casă, ori e posibil să fi găsit o maşină pe care să v-o luaţi ca s-o fi stricat cealaltă.

BERBEC
E cineva care v-aşteaptă departe de casă în alt oraş, altă ţara poate şi o să vă scoateţi banii să aveţi de tren, de avion, de benzină. Poate vă răzgândiţi în privinţa unei colaborări, care nu promite o sumă considerabilă şi o să folosiţi timpul liber ca să ieşiţi cu ai voştri, să consolidaţi relaţia.

TAUR
Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie şi o să vă puteţi salva la timp, să nu se acutizeze vreo boală. Aţi putea face un împrumut la bancă sau să faceţi altă inginerie financiară ca să vă asiguraţi banii pentru şcoală, vacanţă, o casă, o maşină.

GEMENI
O să apară cineva care să v-ajute să treceţi peste o decepţie, să vă acordaţi şansă de a fi şi voi fericiţi. Poate vă implicaţi într-un proiect care o să vă asigure un venit constant şi o să vă dozaţi în aşa fel energia încât să v-ajungă pentru perioada contractuală.

RAC
O să vă puteţi înţelege cu partenerul de cuplu fost, actual, în privinţa programului copiilor şi a cheltuielilor - cu cât să contribuie fiecare. O să faceţi un efort financiar să mai luaţi câte ceva pentru casa şi să vă rămână şi pentru o eventuală plecare de sărbători pe undeva.

LEU
Poate re-deschideti subiectul - casa - şi o să vedeţi dacă s-au strâns banii necesari să vă luaţi un apartament. Întrevedere cu cineva care vă oferă un job şi un salariu bun, dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi, sau nu vă simţiţi în formă, că sunteţi epuizaţi.

FECIOARĂ
O problemă de sănătate e pe cale să dispară, dar cu un tratament pe care e bine să nu-l întrerupeţi. E bine să-i pistonaţi pe cei care au să vă înapoieze bani, să nu se mai fofileze, să-i luaţi odată, ca să ştiţi pe ce sume puteţi conta, acum la sfârşit de an.

BALANŢA
Aţi putea face rost de nişte bani dintr-o colaborare şi să cumpăraţi ceva pe care vi l-aţi dorit de multă vreme. Poate o să-nţelegeţi unde s-a greşit într-o relaţie de cuplu şi dacă iubirea nu s-a stins de nicio parte o să puteţi îndrepta greşeala, ca să fiţi din nou împreună.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult

Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să facă viața mai frumoasă.

Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară
Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară

Horoscop 18 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Știm ce avem de făcut, sau cel puțin așa ar fi normal, știm și cum trebuie să procedăm și o să mai avem și concursul unora și o să ieșim la liman.

Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil
Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil

Horoscop 17 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de veștile bune pentru care le vom primi și o să ne facem planuri pentru mai departe.

Recomandări
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită.  

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.