Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă

Ultimul update: Vineri 15 Martie 2019 11:04
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2019 07:36
Categorie: Horoscop

Veşti surpriză vineri. O să primim răspunsuri la întrebările puse mai demult şi n-o să ocolim adevărul dacă ne trezim faţă-n faţă cu el.

Vibraţia zilei este 6 şi o să avem grijă să ţesem armonie de jur împrejurul nostru.

PEŞTI
Poate vă cumpăraţi maşina sau o luaţi de la reparat dacă n-aveţi bani, ca să vă luaţi alta şi o să fie o bucurie în familie. Vi se împlineşte o dorinţă mai veche şi o să obţineţi un act, un post mai bine plătit, o notă mare la şcoală şi o să fie un câştig, după îndelungi aşteptări.

BERBEC
Sunt nişte răscoliri sufleteşti care or să aducă la nivelul conştient un adevăr pe care l-aţi ignorat, să acceptaţi o situaţie. E posibil să aflaţi nişte rezultate medicale, ori de la examene, de la judecătorie, şi-o să ştiţi încotro s-o apucaţi în continuare că s-aveţi succes.

TAUR
O invitaţie la un eveniment care vă poate propulsa în cariera şi o să vă bucuraţi de prestigiu. Se conturează o sumă de bani care poate veni şi pe filieră partenerului de cuplu, sau în casa intră mai mulţi bani c-aţi vândut ceva şi depuneţi banii într-un cont.

GEMENI
Poate schimbaţi destinaţia de dragul cuiva şi o să fie o bucurie, că-i faceţi o plăcere acestei persoane. E posibil să vă strângeţi cu toţi ai voştri şi să fixaţi detaliile unei nunţi, ale unui botez, ori poate aniversaţi mulţi ani de căsătorie.

RAC
Poate s-a anunţat cineva în vizită şi o să mai rămână o zi, două ca să-şi rezolve şi nişte treburi, dar ca să vă şi distraţi împreună. Se pare c-o s-aveţi prilejul să resuscitaţi o poveste de dragoste şi să menţineţi relaţia la cald, să nu vă pierdeţi interesul şi să dispară armonia.

LEU
Or să vă ajute şi prietenii să desfăşuraţi nişte activităţi recreative, poate vă puneţi în valoare şi nişte calităţi, ca să le cultivaţi, să le şlefuiţi. O s-aveţi mai mult timp zilele astea să vă căutaţi o locuinţă sa vă mutaţi şi cu chirie pentru o vreme, până strângeţi bani să vă luaţi o casă a voastră, proprietate.

FECIOARĂ
Prezenţa cuiva o să v-aducă un plus de optimism, şi un cadou poate şi o să daţi refresh relaţiei. O să vă oferiţi un scurt respiro şi să vă duceţi într-o vizită la rude, la prieteni, undeva prin împrejurimi şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

BALANŢĂ
Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care vor lucra atent, ca şi voi şi-o să iasă un lucru de calitate. O s-aveţi succes la examen, la un concurs, un interviu, însă de emoţii n-o să scăpaţi cu una cu două, poate şi pentru că miza e mare.

SCORPION
Vă daţi întâlnire cu prietenii spre după-amiază şi o să vedeţi ce mai e nou în cercul vostru de cunoscuţi. Poate vă faceţi program de făcut mişcare, aveţi şi o vizită, două pe ordinea de zi, pe una o puteţi lăsa şi pe mâine, dacă v-ajunge oboseala.

SĂGETĂTOR
O să revină acea persoană cu care începuserăţi o relaţie, dar care nu mai dăduse niciun semn de viaţă - acum însă s-a reîntors. Se pare că-s multe cheltuieli în perioada asta, dar tot puteţi da o fugă la munte, să respiraţi aer curat, să vă bucuraţi de peisaje şi să fiţi în compania prietenilor.

CAPRICORN
Va mai ocupaţi şi de voi, să arătaţi mai bine, să fiţi în formă, practic, s-aveţi chef de viaţă, energie, şi să ieşiţi să vorbiţi cu lumea. Aţi putea aloca o sumă de bani reparaţiei maşinii, iar în cel mai bun caz o să optaţi în favoarea uneia nou-nouţă, ca să vă simţiţi în siguranţă.

VĂRSĂTOR
V-ar prinde bine o schimbare de look, să vă simţiţi şi mai bine în universul vostru şi să îl includeţi şi pe partener, să fiţi echipă. Se-anunţa un eveniment în care-o să vă implicaţi şi o să vă interesaţi şi de ţinută, să se ridice la înălţimea momentului festiv şi să stârniţi admiraţie celor din jur.

 

 

Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop, Neti Sandu
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața
Horoscop 9 martie 2019. Zodia care ia o decizie importantă astăzi
Horoscop 8 martie 2019. Zodia care are o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală
Horoscop 7 martie 2019. Cine este curtat de o nouă persoană și ar putea începe o relație