Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Ultimul update: Duminica 15 Iulie 2018 07:47
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2018 07:29
Categorie: Horoscop
Horoscop

O să ne simţim bine şi acasă în confortul nostru şi în vizită, iar dacă plecăm într-o escapadă turistică o să fie şi mai şi. Vibraţia zilei este 6 şi avem nevoie de armonie în jurul nostru să ne dezvoltăm frumos.

RAC
Se poate să intraţi la cheltuială pentru că va duceți la o nuntă, sau daţi de nişte obiecte la reduceri şi nu vreţi să rataţi un chilipir. O să vă-ntrețineți buna dispoziţie pe la evenimentele la care o să fiţi invitaţi şi poate mai aflaţi noutăţi legate şi de un job care vi s-ar potrivi.

LEU
O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă invite la o cafea, la plimbare, să aveţi un timp al vostru. Sunteţi plini de energie şi o să vă deplasaţi cu uşurinţă spre destinaţia unde sunteţi aşteptaţi de prieteni, rude, şi poate se lărgeşte cercul de prieteni, cu ocazia asta.

FECIOARĂ
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă daţi răspunsul cu privire la o posibilă relaţie, dacă vă-ncumetați, să nu. 

BALANŢĂ
Relaţia cu partenerul de cuplu are unele minusuri de care puteţi scăpa dacă o să vorbiţi deschis, să spuneţi ce-aveţi pe suflet. Voi sunteţi înconjuraţi de prieteni pentru c-aveţi mai multe reuniuni pe parcursul zilei şi o să vă şi distraţi poate e şi vreo competiţie la care o să luaţi parte.

SCORPION
Se poate să descoepriti în grupul de prieteni pe cineva care se-arată interesat de voi, dar nu îndrăzneşte să se-apropie - poate-l ajutaţi. Se poate să fiţi activi pe scena socială şi să vă faceţi cunoscute părerile şi calităţile ascunse, poate vă duceţi la un workshop, ţineţi speech-uri motivaţionale.

SĂGETĂTOR
Un dus-întors, chiar şi în fugă, spre mare, munte şi-napoi o să fie o doză mulţumitoare de relas-activ. Aveţi chef de plimbare şi să vă întreţineţi cu oamenii care vedeţi că rezonează cu voi pe mai multe planuri, şi o să vă meargă bine, sufleteşte.

CAPRICORN
Poate vi se promit nişte bani, c-aveţi o restanță pe care ba ați primit-o sau oţi fi vândut ceva şi azi, mâine încasaţi banii. Acele lucruri pe care voiaţi de multă vreme să le dicutati cu fiinţa pe care o iubiţi se pot tranșa la un grătar, o cafea, la o cină romantică, după gust.

VĂRSĂTOR
Se poate să aflaţi unde şi cu cine o să vă petreceţi o parte din concediu şi asta o să vă anime, că eraţi în expectativă. Voi cu tineretul se pare că vă-nțelegeți cel mai bine în perioada asta şi o să desfăşuraţi activităţi recreative, o să ieşiţi la picnic, vă duceţi la malul mării.

PEŞTI
O s-aveţi prilejul să vă găsiţi şi voi jumătatea, să aveţi cu cine să împărțiți bune şi rele, că singurătatea nu e pentru voi. Întrevedere cu cineva care o să vă facă o declaraţie că nu poate trăi sau munci fără voi! E flatant şi o să luaţi o decizie să ştie şi omul ce să facă.

BERBEC
Se poate să vă duceţi la o zi de naştere, la un botez sau la un miniparty, un concurs de-al copiilor, o serbare. Voi vă puteţi îndrăgosti lulea - de cineva care e o persoană seducătoare şi nu e departe de stilul vostru, ba chiar o să vă regăsiţi în felul ei de a fi.

TAUR
Poate se-adună rude, prieteni să trageţi un chef c-a intrat cineva la liceu, că şi-a găsit serviciu sau omul visurilor. În continuare persista şansa de a vă reface viaţa de cuplu şi să apară sau să re-apară cineva alături de care să fiţi fericiţi pentru că sunteţi făcuţi pentru relaţia de doi.

GEMENI
Se poate să vă duceţi într-o vizită, poate vă cheamă cineva la casa de vacanţă şi pentru jumătate de zi, măcar, o să uitaţi de orice stres. Poate vă duceți în afara oraşului la un picnic la pădure, într-un parc de agrement, un aqua land să vă bucuraţi împreună cu ai voştri de aer şi de atmosferă.

 

Horoscop Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar
Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar
Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată
Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic