Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Ultimul update: Duminica 15 Aprilie 2018 10:54
Data publicarii: Duminica 15 Aprilie 2018 07:37
Categorie: Horoscop

O putem lua de la capăt cu o prietenie, o căsnicie, să reparăm ce s-a deteriorat din cine ştie câte motive şi să ne facem viaţa mai frumoasă, dacă pot depinde de noi.

Vibraţia zilei este 6 şi să ne conectăm la armonia din jur ca să ne fie şi mai bine.

BERBEC: O să ieşiţi în oraş, să mai vedeţi şi alţi oameni, că v-aţi săturat de stat în casă, mai schimbaţi mediul, peisajul. Vi se împlineşte o dorinţă, apare cineva, vă invita într-o excursie, sau la o cină în doi, e rost de plimbare şi de o atmosferă festivă, cu oameni dragi de jur împrejur.

TAUR: Vă puteţi reface viaţa sentimentală şi o să ajungeţi şi la căsătorie, până la sfârşitul anului - e an bun de mariaj. Vă implicaţi în pregătirile unui eveniment şi o să vă bucuraţi de suport din partea unor apropiaţi şi se-anunţa succes, cu noi perspective în carieră.

GEMENI: Un semn de dragoste din partea cuiva care nu poate trăi fără voi şi vrea să v-o spună, să afle şi ce simţiţi. O să vă faceţi program de vizite, plimbări, aţi revenit la grupul cu care aveţi preocupări comune, pot fi nişte mondenităţi care or să vă acapareze.

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

RAC: Poate le faceţi o vizita unor rude cu care n-aţi apucat să vă vedeţi de paşte şi vă faceţi drum până la ele şi vă-ntoarceţi până la noapte. E o petrecere, se-adună familia şi prietenii la un loc. poate e o nuntă ori vă bucuraţi de succesul unuia dintre voi, care şi-o fi găsit serviciu, te pomeni.

LEU: O revedere cu un grup de prieteni, poate sărbătoriţi ceva, o fi vreo inaugurare, că şi-a luat cineva casă. Se poate să vă invite cineva la masă, poate face o rezervare la restaurant şi e posibil să luaţi o decizie referitoare la afacerile de care-o să vă ocupaţi cât de curând.

FECIOARĂ: O să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită să ştiţi dacă vă construiţi o casă împreună, o luaţi de-a gata. Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de o groază de timp şi o să reluaţi o relaţie, pe care timpul şi distanţă au întrerupt-o.

BALANŢĂ: E posibil să-ntâlniţi pe cineva la care să descoperiţi multe lucruri care vă plac şi să începeţi o relaţie care să vă completeze frumos. Se-anunţa ceva mondenităţi cu oameni pe lungimea voastră de undă şi poate vă faceţi timp de-acum încolo să vă vedeţi mai des, vă descărcaţi tensiunile acumulate.

SCORPION: Vă invita cineva la o plimbare, la cafea, sunt semne bune în sfera sentimentală şi o să simţiţi vibraţia care pluteşte în aer. Apare un foarte bun prilej să reparaţi o relaţie şi să vă reamintiţi cât de bine e să fii alături de cineva pe care-l iubeşti, şi să pretutiti fiecare clipă.

SĂGETĂTOR: Prietenii vă invită la o petrecere şi-o să vă facă plăcere să mai socializaţi după o perioadă cu multă muncă şi stres. O să daţi curs invitaţiei la o reuniune cu oameni de la care puteţi împrumuta o idee, să faceţi şi afaceri, sau să desfăşuraţi activităţi care să vă deconecteze.

CAPRICORN: E cineva care va atrage atenţia în mod deosebit şi poate va fi reciproc interesul pentru a forma un cuplu - rămâne de văzut. Se pare c-o să luaţi parte la un eveniment festiv, poate fi şi o competiţie, poate copiii voştri concurează pentru un titlu, sau or fi doar întreceri sportive în aer liber.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă duceţi la o sindrofie şi să scoateţi ceva bani din buzunar, să le luaţi un cadou sărbătoriţilor. Sunteţi invitaţi la o ceremonie şi o să fie impresionant poate şi voi sunteţi pe punctul de a vă căsători, şi emoţiile cresc, vă pregătiţi sufleteşte.

PEŞTI: Se poate să vă iasa-n cale cineva de la care să nu va mai luaţi gândul şi vă apropiaţi din ce în ce de această persoană, să fiţi împreună. Se poate să primiţi o invitaţie la masa, ori la un party, pare să fie o ocazie specială şi or să vă placă atmosferă, anturajul, o să vă simţiţi privilegiaţi, că sunteţi trataţi cu toată atenţia.

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

horoscop

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea