Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație

Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2018 09:14
Data publicarii: Duminica 14 Octombrie 2018 08:14
Categorie: Horoscop

Horoscop 14 octombrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem repara diverse relaţii de prietenie, de afaceri, de rudenie, de serviciu, colegiale şi o să mergem înainte cu inima uşoară.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spargem gheaţa într-o relaţie care mai are viaţa-n ea.

BALANŢA
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să păşiţi într-o nouă relaţie. Aveţi chef de dstractie, vreţi să încercaţi şi senzaţii noi, vă duceţi într-un parc de agrement şi descărcaţi acolo adrenalina - să simţiţi că trăiţi, nu aşa!

SCORPION
Se poate să vină un musafir de departe şi să locuiască la voi câteva zile sau e în trecere şi ieşiţi la masă în oraş. O să ieşiţi cu prietenii pe la diverse sindrofii şi poate mai aveţi şi câte-un cuvânt de spus, să vă faceţi cunoscute opiniile şi poate prezentaţi câte ceva din ce lucraţi.

SĂGETĂTOR
E cineva căruia-i pasă de voi şi va scoate la masă în oraş, la plimbare, va face şi cadouri, poate e un prilej anume - o fi o cerere în căsătorie. E cineva căruia-i pasă de voi şi vă scoate la masă în oraş, la plimbare, vă faceţi şi cadouri, poate e un prilej anume - o fi o cerere în căsătorie.

CAPRICORN
Se poate să vă scoată la un prânz de afaceri, să-i zicem aşa, cineva care să discutaţi mai degajat despre un proiect incitant. Banii se cam duc, deşi veţi un barem pe care să nu-l depăşiţi, dar ca un făcut apar situaţii pe care nu le-aţi luat în calcul şi o să faceţi slalom printre cheltuieli.

VĂRSĂTOR
O cină romantică ar putea salva relaţia de cuplu de la o separare şi ar duce-o la alt nivel de comunicare - va fi momentul adevărului. O să ieşiţi pe la mondenităţi, vă alăturaţi unor grupuri care se ocupă cu câte ceva de care sunteţi interesaţi şi voi şi o să aveţi parte de o zi plină - ochi - de evenimente.

PEŞTI
Cineva pe care voiaţi demult să-l cunoaşteţi apare şi o să luaţi pulsul posibilei relaţii să vedeţi dacă intră în tiparele voastre. Cineva de prin ţară vă tot cheamă să vă vedeţi că i-aţi lipsit în ultima vreme şi o să vă duceţi dacă nu vă e prea greu, şi aveţi şi bani de transport - ca de cazare nu e nevoie.

BERBEC
O răscolire emoţională, poate vă duceţi la aniversarea a douăzeci, treizeci de ani de când aţi absolvit o şcoală, sau or fi ani de căsătorie. O s-aveţi de cheltuială şi ca să luaţi un cadou de nuntă, de botez şi ca să vă cumpăraţi ceva noude-mbracat a ieşiţi în lume, la o petrecere şi o să vă şi distraţi.

TAUR
o să vă faceţi noi prieteni dacă ieşiţi pe la reuniuni amicale, iar dacă sunteţi singuri o să apară cineva nou-nouţ. Relaţia sentimentală promite să fie din ce în ce mai bună şi să vă căsătoriţi, fie anul ăsta, fie celălalt şi să uitaţi de toate supărările din viaţa voastră.

GEMENI
Se poate să aflaţi cine o să vă-ntindă o mână de ajutor ca să duceţi la bun sfârşit un demers profesional - se oferă cineva. Sfera deplasări e efervescenta şi puteţi pleca şi voi, pot veni şi prietenii de peste mări şi tari, la voi şi o să refaceţi punţile de legătură, veţi micşora distanţele.

RAC
O s-aflaţi veşti despre cineva pe care-l aşteptaţi şi poate veni numai dacă mai credeţi cu toată convingerea că puteţi rămâne împreună. O să scoateţi din banii de la secret, să-i faceţi o surpriză plăcută partenerului de cuplu, să daţi o fugă la munte sau la mare şi să vă-ntoarceţi până diseară.

LEU
E cineva care nu se-mpacă deloc cu ideea că v-aţi despărţit şi mai încearcă marea cu degetul, poate, poate, şanse mai sunt - de-mpăcare. Poate-ar fi bine să-l întrebaţi pe partener unde preferă să petreceţi mare parte din zi şi să vă daţi peste cap să-i împliniţi dorinţă, să lăsaţi de la voi, ca să fie bine în relaţie.

FECIOARĂ
Se poate să daţi de băut, de mâncat, c-aţi terminat de zugrăvit, pentru că v-aţi mutat şi c-aţi luat admiterea la cine ştie ce şcoală. O să reglaţi comunicarea cu rudele apropiate şi o să puneţi umărul cu toţii la o aniversare sau alta ceremonie pe care-o s-o aveţi la un moment dat, în toamna asta.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă
Horoscop 3 noiembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat
Horoscop 2 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie vor primi o sumă de bani pe care o așteptau
Horoscop 1 noiembrie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani așteptată de mult timp
Horoscop 31 octombrie 2018. O colaborare extrem de fructuoasă pentru unii nativi