Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu provocări. Or să apară şi acele lucruri pe care ni le dorim de multă vreme şi facem noi cumva să ni le şi adjudecam dacă tot am aşteptat atât de mult.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj, să facem faţă noului.

PEŞTI
O problemă de sănătate e posibil să revină şi trebuie mers la doctor, sau poate trebuie văzut dacă v-aţi vindecat după un tratament. Ar avea de unde să vă intre nişte bani, dar e bine să-i cereţi înapoi şi celor pe care i-aţi imprumtat mai demult c-aveţi şi voi nevoie.

BERBEC
Poate luaţi un împrumut de la bancă pentru o locuinţă, sau ca să vă cumpăraţi bilete de vacanţă, să plecaţi de Paşte pe undeva. Un proiect începe să prindă contur şi vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni, şi-o să vă meargă bine, o s-aveţi un ritm susţinut.

TAUR
Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni tensionată, dar o să vă strecuraţi printre obstacole şi o să evitaţi certurile. E posibil să apară nişte probleme la seviciu, dar s-aveţi soluţii, să nu vă pierdeţi cu firea, şi să atingeţi, poate, o altă treaptă de socializare.

Citește și
grafitti cu Baba Vanga
Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

GEMENI
Poate c-a mai rămas ceva de spus şi fără de care o fostă relaţie nu poate progresa, e nevoie de sinceritate, de comunicare. O să apară şi o formă de recunoaştere a meritelor în cadru public şi poate o mărire de salariu, sau măcar ceva compensatorie care să vă stimuleze pe mai departe.

RAC
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi din ce în ce mai ataşat de voi şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie. Poate-o să-i cereţi o favoare şefului, veniţi şi cu idei ca să aduceţi unele îmbunătăţiri activităţii de la slujbă şi o să va-ntelegeti - o să primiţi ce-aţi cerut.

LEU
Se poate să vă îndreptăţi spre o căsătorie poate mai mult pentru că vă doriţi copii, dar nu neapărat. Voi se poate să vă implicaţi într-o activitate de timp liber şi să cooptaţi şi alţi prieteni, să călătoriţi, şi să existe şi un profit la un moment dat, în afară satisfacţiilor sufleteşti.

FECIOARĂ
Sunteţi pe punctul de a relua o poveste sentimentală şi s-o duceţi până la nouă casă în care-o să vă mutaţi şi-o să vă creşteţi şi copiii. O să staţi la discuţii înainte de toate şi abia - după - o să-i spuneţi unui angajator dacă sunteţi de acord cu oferta de lucru, sau o refuzaţi.

BALANŢA
Bine ar fi să vă achitaţi de toate obligaţiile profesionale să nu aibă şefii ce să vă reproşeze şi să vă taie din salariu. E posibil să fie o problemă de sănătate care să vă tulbure starea de confort şi să nu vă treacă dacă nu vă duceţi la doctor - de voi depinde vindecarea.


SCORPION
Cineva care nu poate să renunţe la voi vă căuta să reactiveze toate amintirile plăcute, să vă recucerească. O să vă treziţi cu nişte oferte de lucru pe care le puteţi analiza împreună cu ai voştri, acasă şi dacă nu vă răpesc tot timpul liber aţi putea accepta, măcar o perioadă.

SĂGETĂTOR
O să faceţi cumva să puneţi capăt singurătăţii, să aduceţi pe lume copii ca să vă umple frumos, viaţa. O să puteţi rezolva treburi importante şi veţi trece la nivel superior ca să nu mai bateţi pasul pe loc, faceţi tot ce vă sta în putinţă să progresaţi.

CAPRICORN
O să vă puteţi găsi şi voi jumătatea, să aveţi cu cine împarţi bune şi rele ca să vă reanimaţi, să trăiţi din plin. Vă pot intra nişte bani şi o s-aveţi cu ce plăti nişte cursuri, poate fi şi o şcoală de şoferi, ori altceva care v-ar lărgi orizontul - sau poate practicaţi un sport, vă duceţi la fitness.


VĂRSĂTOR
E posibil să vă tenteze cineva cu o colaborare şi să va încânte ideea că mai aveţi nevoie de nişte bani. Poate faceţi monetarul să vedeţi cu ce bani mai rămâneţi, după ce vă achitaţi toate dările, c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi chiar le-a venit şi lor rândul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Predicțiile făcute acum 3 decenii de Isaac Asimov despre anul 2019
Predicțiile făcute acum 3 decenii de Isaac Asimov despre anul 2019

În urmă cu mai bine de trei decenii, Isaac Asimov, celebrul scriitor american de science-fiction, a făcut câteva predicții pentru o publicație, despre cum va arăta anul 2019.

Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic
Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic

Predicțiile celebrei prezicătoare de origine bulgară Baba Vanga, care a ”prezis” atentatul sângeros din 11 septembrie 2001, Brexit-ul și ascensiunea grupării teroriste ISIS, au fost dezvăluite.

"Nostradamus din Balcani", care a prevestit aparitia ISIS, a spus ca Barack Obama va fi "ultimul presedinte american"

Prezicatoarea oarba care a prevestit atentatul de la World Trade Center, aparitia Statului Islamic si Brexit, a spus si ca Barack Obama va fi ultimul presedinte american.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.