Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Ultimul update: Sambata 14 Iulie 2018 07:57
Data publicarii: Sambata 14 Iulie 2018 07:29
Categorie: Horoscop

O să putem încropi uşor dintr-o vorbă, un gest, o stare de bună dispoziţie şi să facem pe plac alor noştri, să ne simţim cu toţii bine. Vibraţia zilei este 5 şi elementul-surpriză nu va lipsi din peisaj.

RAC
Se poate să vă duceţi la o ceremonie şi-o s-aveţi prilejul să revedeţi oameni scumpi la vedere şi să vă faceţi şi alţi prieteni. O să vă invite cineva la plimbare, poate se ocupă de toate aspectele, dacă vă şi cazaţi pe undeva, o să fie un mic răsfăţ, poate şi de zi aniversară, în cazul unora dintre voi.

LEU
Poate aflaţi unde şi cu cine o să vă petreceţi vacanţă sau poate restul vieţii, pare să fie o veste importanta. Veşti bune, bani, de luat şi de dat, probabil şi cadouri, poate că aţi repurtat un succes şi daţi de băut de mâncat sau e un party - surprize pregătit de un prieten.

FECIOARĂ
Poate ieşiţi la o cafea cu acea persoană căreia de mult aveaţi să-i faceţi o mărturisire, să-i cereţi iertare, probabil, pentru că v-a rămas ceva pe suflet. Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă, dar o să constataţi pe parcurs că va trebui să le modificaţi în funcţie de conjunctura de moment care va fi foarte schimbătoare.

BALANŢĂ
E o sărbătoare în familie şi or să vină prietenii, rudele, poate fi un botez şi să aveţi şi calitatea de naș. Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva la odihnă, la distracţie, poate fi şi o competiţie care să vă ţină în priză şi care să vă placă provocarea.

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

SCORPION
Relaţia de suflet poate avansa cu paşi repezi spre o căsătorie şi să vă aşezaţi, în sfârşit la casa voastră. Sunt ceva petreceri prin oraş şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să le treceţi în revistă, să vedeţi ce mai e nou să vă puteţi reface tonusul emoţional.

SĂGETĂTOR
Poate faceţi voi primul gest de împăcare cu cineva care vă lipseşte de când v-aţi despărţit şi asta nu vi se pare o viaţă fără acea persoană. O să lăsaţi toate treburile baltă şi o să plecaţi pe undeva să vă recăpătaţi forţele, să faceţi mişcare, sau să staţi la plajă, să vă delectaţi cu preocupările preferate.

CAPRICORN
E posibil să vă daţi întâlnire cu cineva care are să vă dea înapoi o datorie şi măcar o parte din ea tot o să vă dea. Se poate să fiţi dispuşi să bateţi cale lungă până la fiinţa iubită cu care vreţi să puneţi nişte lucruri la punct, şi-n felul ăsta să menţineţi şi relaţia la cald.

VĂRSĂTOR
Se poate să va-ntrebe cineva dacă vreţi să lucraţi împreună, să colaboraţi pe o distanţă mai mare de timp şi să faceţi rost de bani. O să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care o să vă armonizaţi, c-aveţi multe în comun şi o să puteţi spera la o relaţie sentimentală, la o adică.

PEŞTI
O să vă puteţi reface şi voi o relaţie amoroasă, o căsnicie, vi se oferă şansa de a întâlni pe cienvade care să vă ataşaţi imediat. Cineva din familie sărbătoreşte ceva, şi o să vă strângeţi cu toţii, la voi, la ei acasă, că poate nu locuiţi împreună, ba chiar e în alt oraş.

BERBEC
O chestiune de familie se rezolva fără prea mare tam-tam şi o să vă bucrati de un reviriment emoţional picat la ţanc. O persoană tânără o să tot fie în preajma vostra şi e posibili să vă cucerească, fără să fie, musai vizibil acest lucru şi să vă treziţi gata vrăjiţi.

TAUR
Or să revină vremurile bune, în care eraţi fericiţi şi o să vă înţelegeţi chiar şi cu cei cu care vă certaţi tot timpul. O să petreceţi câteva ore bune acasă, pe lângă casa c-aveţi nişte lucruri obligatorii de făcut, după care ieşiţi şi voi la o terasă, o cafenea, să staţi la taclale cu prietenii.

GEMENI
Se poate să cheltuiţi ceva mai mulţi bani ca să-i duceţi pe copii la locul preferat de joacă, ori la piscină, în aqua land sau la mare, şi-o să fie o bucurie colectivă. Vă puteţi ??? la un eveniment festiv chiar şi prin ţară pe undeva dacă e cineva la care ţineţi şi n-aţi vrea să lipsiţi de la o cununie, un botez sau de la o petrecere de zi de naştere.

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 23 iulie 2018. Zodia care primește bani sau măriri salariale

Horoscop 22 iulie 2018. Racii au șanse să înceapă o nouă relație

Horoscop 21 iulie 2018. Cine are șanse să-și întâlnească marea iubire

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur