Horoscop 14 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor câștiga mai mulți bani


Ultimul update: Marti 14 Ianuarie 2020 08:43
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020 08:02
Categorie: Horoscop

Horoscop 14 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim receptivi la ce se-ntâmplă în jurul nostru şi o să luăm în serios orice ofertă de lucru, de afaceri, investiţii, de viaţă personală.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să acceptăm lucruri noi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

O reuşită în plan profesional, poate vi se plăteşte o muncă, pentru care pân-acum nu primeaţi niciun leu. O să obţineţi nişte aprobări şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri - e un an ofertant pentru voi şi ar fi minunat să speculaţi la maximum toate posibilităţile.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

Aţi tot amânat programarea la doctor, la analize şi o să aveţi de tras dacă nici săptămâna asta nu faceţi nimic în acest sens. Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi n-o să staţi pe gânduri pentru că se-anunţa bani frumoşi în perspectivă şi diverse alte oportunităţi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 PEŞTI

 

Se pare c-o să faceţi nişte cheltuieli care să vă scoată din bugetul alocat acestei perioade şi să va-mprumutati la fondul secret. Apar schimbări bruşte la slujbă şi e bine să vă păstraţi calmul, ca să faceţi cele mai bune alegeri, c-o să fiţi puşi, poate, să luaţi vreo decizie.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 BERBEC

O s-aveţi de dat vreun examen, vă duceţi, poate, la un interviu că să lucraţi altundeva şi-o să luaţi mai mulţi bani. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă gândiţi la o ieşire cu familia la sfârşit de săptămână, undeva la relax, ori poate în doi, c-aveţi multe să vă spuneţi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 TAUR

Poate vă invită cineva în plimbare pe alte meleaguri şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi cu banii, că de chef de ducă nu duceţi lipsă. Se pare c-o să primiţi ajutor de prin alte părţi, din străinătate poate, şi o să vă gestionaţi altfel volumul de muncă, o să faceţi fatza tuturor provocărilor.


HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 GEMENI

O s-aveţi un câştig de cauză, vi se plătesc nişte ore de muncă, primiţi vreun bonus, o zi liberă, ceva drept recompensă. Întrunire cu nişte factori decizionali şi o să vă puneţi mintea la contribuţie să alegeţi ceva bun pentru voi, să aibă de câştigat toată familia.


HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 RAC

Vă puneţi de acord cu partenerul de cuplu în privinţa lucrurilor pe care vreţi să le luaţi, ca să cheltuiţi cu cap banii. O să vă puteţi asocia cu nişte oameni, măcar temporar, să vedeţi cum merge afacerea respectivă, să faceţi rost de nişte bani în plus, c-aveţi cheltuieli mari.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 LEU

E bine să nu-i daţi prilejul partenerului de cuplu să vă facă reproşuri, să n-ajungeţi la ceartă şi la supărare. Vouă vă pot intra nişte bani şi să mai luaţi una, alta pentru casa, or fi lucruri pe care v-au rugat copiii să li le luaţi şi o să faceţi un efort financiar.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

E posibil să vi se propună o afacere interesantă şi s-o luaţi în serios c-aveţi nevoie de bani şi să lucraţi şi ceva diferit. Se pare c-o să regândiţi politica monetară a familiei, ca să v-ajungă banii până vine salariul, sau vindeţi ceva care să v-aducă un supliment financiar.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

Un câştig, poate vin de undeva nişte bani şi o s-aveţi pentru evenimentele de familie care se-anunţă în perioada următoare. Voi o să reluaţi una dintre activităţile preferate căreia-i veţi aduce unele îmbunătăţiri c-aveţi nevoie şi de o schimbare, de o gamă de emoţii proaspete.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 SCORPION

Sufleteşte are de unde să vă fie mai bine dacă o să fiţi şi mai empatici cu partenerul de viaţă, să nu se simtă abandonat. Apare un motiv serios să cheltuiţi bani şi să rezolvaţi nişte urgente, să fructificaţi, practic nişte şanse şi să vă bucuraţi de roadele muncii voastre.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să puteţi lichida un conflict mai vechi, şi de 2, 4 ani şi să continuaţi o relaţie care v-a adus beneficii sufleteşti. E momentul să vă reinventaţi, aveţi probabil un proiect de sertar pe care tot voiaţi să-l scoateţi la lumina dar n-a fost contextul propice - acum trebuie atacat frontal.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47