Horoscop 14 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii iau o decizie referitoare la viaţa de cuplu

14-12-2020 07:56


Horoscop 14 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Avem un entuziasm care-o să ne-ajute în orice situaţie, şi o să facem şi treabă, o să ne şi relaxăm, aşa, printre picături.

Vibraţia zilei este 5 şi aşteptam surprizele care nu vor întârzia să apară.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

 

Se poate să luaţi de pe-acum prima de Crăciun, sau să primiţi nişte bonusuri, să vi se mulţumească în avans. O să puteţi rezolva diverse lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să vă eliberaţi de nişte constrângeri, o să vă bucuraţi de nişte libertăţi.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE CAPRICORN

 

Poate reuşiţi să vă mai şi menajaţi, să nu vă răpună oboseala, că organismul are şi el nevoie de un repaos. Vă renegociaţi un contract şi vedeţi ce se mai poate adăuga ca să luaţi mai mulţi bani de anul viitor, c-or să fie şanse – cât cuprinde – să strângeţi un capital.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

 

O invitaţie de Crăciun, sau de Anul Nou, şi ideea vă surâde, c-aveţi o rezervă de bani şi vă puteţi duce. Se pot soluţiona treburi complicate şi o să vă asiguraţi un parcurs atât profesional, cât şi personal, şi o să se-ncheie cu bine anul.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE PEŞTI

 

O să vă fie răsplătită munca de peste an şi o s-aveţi de luat bani şi alte bonusuri, recompense. O s-aveţi un succes, e posibil să luaţi bani, să ieşiţi în evidenţă prin ceva care să fie amprenta voastră persoanala şi să fie un moment de glorie.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE BERBEC

 

Se poate să definitivaţi o o situaţie care ţine de şcoală şi să luaţi un punctaj bun, să se-ncheie cu bine semestrul. Se poate să luaţi legătura cu cineva la care-o să vă duceţi de Crăciun, fie de Anul Nou şi vedeţi care sunt condiţiile de cazare ca să ştiţi dacă vă-ncumetați sau nu.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE TAUR

 

Demersurile care ţin de bani vă reuşesc, achitaţi şi rata la bancă şi o să fiţi în regulă cu toate plăţile. O să recuperaţi nişte bani şi o să aveţi cheltuială c-or să fie multe de luat şi facturi de plătit, ca să nu rămâneţi cu datorii.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE GEMENI

 

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să faceţi ca lucrurile să meargă şi mai bine între voi. O să le daţi de capăt situaţiilor urgente şi o să vă eliberaţi de toate greutăţile, o să vă luaţi şi banii, totul o să meargă ca pe roate.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE RAC

 

Poate primiţi o gradaţie pentru munca depusă, vă plătesc orele suplimentare, apar unele beneficii care să vă umple contul. Se fac presiuni la serviciu să terminaţi nişte treburi ca să vă luaţi banii la sfârşit de an şi să-ncepeți proiecte noi de la anul, c-aveţi ambiţii mari.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE LEU

 

Reapare cineva care nu a reuşit să vă spună tot ce-avea pe suflet şi poate de data asta ajunge şi la inima voastră. Poate vă implicaţi într-o activitate care să vă ofere prilejul să vă etalaţi nişte calităţi, să lucraţi ceva care poate fi şi vândut la o adică – e ceva creativ.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE FECIOARĂ

 

Poate cumpăraţi ceva nou pentru interiorul locuinţei ca să fie şi frumos şi util, şi pe placul tuturor. O să vă ocupaţi şi de casă, de familie, şi de problemele alor voştri, c-or fi părinţi, bunici care au nevoie de un ajutor din partea voastră.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE BALANŢĂ

 

Poate le faceţi o surpriză copiilor şi organizaţi o excursie într-una din zilele de sărbătoare, să se distreze. O să vă bucuraţi de nişte avize favorabile, c-aţi trecut cu bine de un examen, un interviu şi o să faceţi echipă cu nişte oameni care vor munci cot la cot cu voi.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE SCORPION

 

Poate se găseşte un angajator să vă smulgă o promisiune de colaborare ca să fie sigur că nu vă răzgândiţi, pe parcurs. O să recuperaţi bani, achitaţi datoriile bancare şi de alt gen şi o să vă drămuiţi banii să v-ajungă pentru sărbători şi s-aveţi şi după, până la primul salariu.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO