Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 decembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Răspunsurile pe care le-aşteptam cu-nfrigurare vor sosi, oamenii pe care-i dorim în viaţa noastră ne dau un semn de viaţă şi poate chiar vin şi o să fie un balsam sufletesc.

 

Vibraţia zilei este 5 şi să nu ne refuzăm fericirea dacă dăm nas în nas cu ea.

SĂGETĂTOR
I-aţi pregătit o surpriză fiinţei iubite şi poate-o savuraţi undeva la munte sau în alt oraş, unde-aţi pregătit un program inedit. Vă puteţi răzgândi în privinţa destinaţiei de sărbători şi să alegeţi o variantă last minute, ceva mai ieftin, care să fie pe sufletul vostru.

CAPRICORN
Se poate să daţi o fugă prin împrejurimi, e un indiciu de călătorie şi o să revedeţi nişte oameni cu care-aveti multe în comun. Poate vă daţi întâlnire cu colegi, prieteni să luaţi parte la un eveniment, poate practicaţi un sport sau e o serbare a copiilor, dacă nu cumva un meci, un concurs.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

VĂRSĂTOR
Poate vă angajaţi, cel puţin teoretic, deocamdată, într-un proiect care va căpăta amploare datorită oamenilor care sunt implicaţi. Vă paște o cheltuială obligatorie şi-o să vă descurcaţi şi cu lucrurile pe care le mai aveţi de luat, că nu se poate fără ele, practic, toate sunt obligatorii.

PEŞTI
Se poate să va-ndrăgostiți lulea de cineva care vă animă toate speranţele şi să construiţi frumos relaţia. E cam agitaţie la voi, dar e o stare de exuberanţa la gândul c-o să vină cineva care să fie trup şi suflet alături de voi şi-o s-aveţi parte de nişte sărbători fericite.

BERBEC
Încă mai aveţi timp să vă decideţi dacă plecaţi de sărbători sau rămâneţi acasă, cineva aşteaptă răspuns de la voi. O să vă fie la-ndemână să vă urcaţi în tren, avion, în maşina voastră, a prietenilor şi s-o-ntindeti la odihnă, la distracţie şi să vă-ntoarceţi duminică seara, târziu.

TAUR
Aţi putea face rost de şi mai mulţi bani, să-i recuperaţi pe cei care zăceau în contul altuia în loc să-i vireze în contul vostru. E un reviriment în sfera afectivă, poate revine cineva despre care credeaţi c-a dispărut definitiv din viaţa voastră şi să reveniţi la normal, ba chiar să vă meargă şi mai bine.

GEMENI
Se poate să fiţi la început de drum într-o relaţie şi să fie o idee bună să petreceţi un week-end departe de locurile obişnuite. O întâlnire care să vă răscolească, frumos emoţional şi să trezească în voi dorinţa de a face lucruri care să vă redea încrederea în voi, sau în viaţa de cuplu.

RAC
Se-ndulcește atmosfera în relaţia amoroasă şi n-o să mai aveţi discuţii în contradictoriu - va domina armonia. Aţi putea obţine o promisiune de contract mai bun după Anul Nou şi vă gândiţi pân-atunci ce resurse aţi putea arunca în joc să daţi lovitura în sfera profesională.

LEU
Se conturează cineva pe structura voastră afectivă care-o să vă-nsoțească în următoarea perioadă şi-o să vă asortaţi frumos. Segmentul creativitate e nuanţat frumos şi o să aveţi chef de lucruri noi pe care să le experimentaţi să vă puneţi tot talentul la bătaie să vă exprimaţi total.

FECIOARĂ
Aveţi de gând să vedeţi ce se-ntâmplă cu relaţia de la distanţă dac-o aduceţi mai aproape şi o s-aveţi o surpriză, c-o să meargă. O veste o să vă dea peste cap, poate vine cineva sau vă cheamă undeva departe, poate vi s-a aprobat o cerere, sunt lucruri la care nu v-aţi fi gândit.

BALANŢA
Se poate să luaţi nişte bani în avans ori să vă dea mai devreme prima de Crăciun, ori alte recompense. Poate-aveti ceva treabă pe-acasă şi o să munciţi pe rupte să puneţi casa la punct, poate vă mai ajută şi ai voştri sau plătiţi o firmă specializată să facă totul - lună.

SCORPION
O s-apară cineva dacă n-aveţi pe nimeni şi intraţi într-o relaţie care să vă completeze frumos, să fiţi împliniţi sufleteşte. Vă puteţi recuceri fiinţă fără de care nu puteţi trăi şi să-ncepeți o viaţă nouă care să scoată la iveală un alt fel de a fi al vostru care să vă placă la nebunie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie

O să ne ghidăm după inspiraţie ca să alegem un traseu de vacanţă, fie şi de-o zi, în weekend sau de sărbători, să-i facem fericiţi pe cei dragi.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.