Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 08:24
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019 07:48
Categorie: Horoscop

Horoscop 14 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. Pare să fie una dintre acele zile în care n-o să ne mai lăsăm stresaţi de grija banilor şi a problemelor existenţiale şi o să ne putem relaxa.

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne putem refugia frumos în imaginar.

BERBEC
Aţi putea pleca măcar într-o drumeţie dacă n-aveţi timp, bani sau o campanie pe măsură să vă duceţi într-o adevărată escapadă turistică. E o destindere, vi se-ntâmplă lucruri care să vă facă să uitaţi de toate belelele, să visaţi la ceva frumos şi care să se-mplinească şi cu ajutorul vostru.

TAUR
Poate-i duceţi pe copii într-un parc de aventură, să trăiască periculos câteva ore, să ajute din plin adrenalina. O s-alegeţi o activitate deconectantă, asta în locul invitaţiei la voi acasă, la cafea, unde-i adunaţi de obicei pe prieteni, fraţi surori, acum sunteţi mai energizanţi.

GEMENI
Voi sunteţi pe punctul de a întemeia o familie, să apară cineva care să-şi dorească, la fel, familie şi copii. E un eveniment festiv, poate fi şi continuarea de ieri a unei nunţi, sau o fi fost un botez şi mai chefuiţi şi azi c-aveţi plăcerea să fiţi de azi în compania acelor oameni.

RAC
O să intraţi la cheltuială, dar n-o să aveţi încotro, va trebui să luaţi cuiva cadou şi s-aveţi şi de o ieşire la o cafea cu prietenii sau în doi. Poate le faceţi o vizita unor naşi, fini, să puneţi la cale evenimentele de paşte şi de 1 mai, dacă le veţi petrece împreună.

LEU
Se poate să reluaţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să fiţi de acord să aduceţi pe lume un copil sau mai mulţi. E cineva care vrea să formaţi un cuplu, e persoană serioasă şi n-are de gând să se joace cu sentimentele voastre, că o să se-ndragosteasca lulea, o să vedeţi.

FECIOARĂ
Poate luați parte la un concurs şi o să fie un consum nervos, dar şi şanse să câştigaţi un premiu şi să fiţi apreciaţi. E o acalmie în relaţia cu lumea, c-aţi traversat o perioadă mai agitată şi care v-a cam zgâlţâit relaţiile, dar v-a şi făcut să-l vedeţi cu alţi ochi pe partener, măcar pe el.

BALANŢA
Vă suiţi în tren şi daţi o fugă la malul mării să luaţi pulsul litoralului şi poate aranjaţi ceva de paşte, de 1 mai. E veselie, se observă motive să ieşiţi la plimbare, să vă vedeţi cu prietenii şi să staţi la iarbă verde, la o terasă, c-aveţi o sumedenie de lucruri de-mparțit.

SCORPION
Poate simţiţi nevoia să vă confesaţi cuiva ca să aflaţi cheia cu care să deschideţi nişte porţi ferecate, să ajungeţi la inima cuiva. Poate se autoinvită cineva pe la voi şi chiar o să-mbrățișati ideea, că pregătiţi la repezeală nişte delicatese.

SĂGETĂTOR
O s-apară cineva care-o să vă placă aşa cum sunteţi şi să fie exact ce vă doreaţi şi-o să puteţi construi, lejer, o relaţie de durată. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi cu toţii umărul la o acţiune în folosul altora şi care v-ar aduce şi vouă nişte beneficii morale.

CAPRICORN
Vă puteţi repezi până la părinţi, bunici, e cineva care v-aşteaptă şi o să faceţi tot posibilul să ajungeţi la ei. O să vă bucuraţi de revenirea cuiva, poate au rămas nişte lucruri nespuse într-o relaţie şi e momentul ideal să spuneţi adevărul necosmetizat şi faceţi lumina în poveste.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă mai contacteze cineva, ca să colaboraţi la un proiect şi dacă v-aţi hotărât o să vă şi apucaţi de treabă de mâine-ncolo. Se iveşte ocazia s-o luaţi din loc spre o zonă turistică şi să vă-ntoarceţi până la noapte şi v-ar prinde bine un respiro, cu familia şi cu prietenii.

PEŞTI
Noutăţi, veşti bune, oameni drăguţi care or să vă-ntâmpine pe unde-o să vă duceţi, şi o să va-ncarcati, frumos, energetic. Poate-o să ieşiţi în oraş la un suc, o cafea, să mai puneţi ţară la cale, să vedeţi ce program vă faceţi de Paşte şi cu cine sau poate de 1 mai vă permiteţi o escapadă turistică.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop Neti Sandu
Horoscop 20 aprilie 2019. Zodia care primeşte o veste neaşteptată
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu. Surpriza la care nu se aşteaptă nimeni din această zodie
Horoscop 18 aprilie 2019. Dubii în privinţa partenerului de cuplu pentru această zodie
Horoscop 17 aprilie 2019. Cine are șanse să primească o nouă funcție și salariu mai mare
Horoscop 16 aprilie 2019. Cine primește bani și cine este curtat de o persoană cu intenții serioase
Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând
horoscop
Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie
Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare
Horoscop 9 aprilie 2019. Zodia care va întâmpina probleme financiare