Horoscop 13 septembrie 2017. Vărsătorii pot primi o mărire de salariu sau prime

×
Codul embed a fost copiat

O să-ncercăm să recuperăm un timp pierdut, să facem cât mai multe lucruri care ne-ar aduce mulţumire sufletească şi materială şi o să fim mai atenţi, de dată asta, să nu mai greşim.

Vibraţia zilei este 4 şi o s-avem grijă de casă şi de familie - mai mult că pan-acum.

FECIOARĂ: O să perfectaţi nişte acte care v-au dat de furcă o bună bucată de vreme şi o să scăpaţi de nişte griji, vă puteţi lansa în proiecte noi. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare radicală, poate vă mutaţi din casă, ori vă schimbaţi serviciul, domeniul, aveţi gânduri mari şi resursele interioare vă ajută.

BALANŢĂ: Poate vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei colaborări şi o să menţineţi ritmul, o să vă descurcaţi frumos. Apar tot felul de situaţii care se cer urgent rezolvate şi o să daţi zor să va achitaţi - onorabil - de toate provocările că să profitaţi la maximum de conjunctură de moment.

SCORPION: Vă puteţi trezi cu un sponsor, cu un partener de afaceri care să urgenteze demersurile şi să luaţi banii cât mai repede. Se anunţă o întrunire colegială, poate fi o şedinţă că să lansaţi un proiect nou, să vă-nţelegeţi în privinţa condiţiilor, să nu vă treziţi cu lucruri impuse.

Citește și
horoscop
Horoscop 11 septembrie 2017. Zodia care va primi o mărire de salariu
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

SĂGETĂTOR: Poate vă luaţi ceva de lucru şi în particular, să faceţi rost de bani în plus să va puteţi mişcă în weekend, să călătoriţi. O să primiţi câteva oferte de muncă, vă contactează diverşi oameni de afaceri care vor să va ceară ajutorul, să lucraţi împreună la ceva care să vă şi placă, să vă aducă şi bani.

CAPRICORN: O invitaţie de plecat într-o excursie, fie mergeţi împreună, fie sunteţi aşteptaţi la o destinaţie la care veţi ajunge de vineri. Se poate să luaţi nişte bani, poate cereţi un salariu, două în avans, ori găsiţi o altă înţelegere cu banca, să vă plătiţi dările şi să aveţi pentru cheltuielile curente.

VĂRSĂTOR: Poate va scoate cineva la masă, ori la o cafea, sunt câteva lucruri de vorbit între patru ochi şi se va limpezi situaţia. Posibilă negociere pentru un salariu mai mare sau poate se vor găsi alte formule compensatorii, prime, câteva zile libere să nu ieşiţi în pierdere.

PEŞTI: Un semn de viaţă de la cineva care vrea să vă întâlniți, poate un weekend plecaţi într-un city break şi o să va priască. Se profilează şi la voi un succes, dar înainte de toate trebuie să lichidaţi nişte restante, să puneţi toate lucrurile la punct, că să v-apucaţi de altele noi.

BERBEC: O ieşire în lume, cu prietenii, v-ar ajuta să vă "rupeţi" de stresul cotidian şi să vehiculaţi idei pe care să le puneţi mai apoi în practică. O să câştigaţi, probabil, mai mulţi bani dacă va asociaţi cu cine trebuie şi e bine să va menţineţi la acelaşi nivel financiar să vă simţiţi mai degajaţi, din punctul asta de vedere.

TAUR: Se poate să descoperiţi un remediu care să va repună în cea mai bună formă fizică şi psihică, să vă simţiţi perfect. O serie de probleme de familie se cer - urgent - rezolvate şi poate găsiţi pe cineva să v-ajute la treaba, la creşterea copiilor, la educaţie, să-i duceţi la nişte cursuri pe copii, în paralel cu şcoala lor.

GEMENI: O să revedeţi o persoană care vrea să lucraţi împreună, poate şi de plăcere, poate aveţi un hobby comun. O să cheltuiţi nişte bani, dar e posibil să vă şi intre o sumă care să vă echilibreze bugetul s-aveţi de rate, facturi şi să vă mişcaţi pe undeva în weekend.

RAC: Poate aranjaţi o revedere cu rudele şi cu prietenii la sfârşit de săptămâna, să vă bucuraţi de succesele celor dragi, e nevoia voastră interioară. E posibil să fie o perioadă încărcată la serviciu şi să daţi zor să fiţi cu toate treburile - la zi, să vă descurcaţi cu toate, să-ncepeti şi un proiect - de suflet.

LEU: O să va-nţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu dacă o să vorbiţi aşa cum faceţi de obicei - pentru că vă apreciază francheţea. Poate angajaţi nişte oameni să vă repare sau să va instaleze ceva pe-acasă, să vă puneţi casa la punct, să plecaţi în weekend pe undeva, să nu fiţi nevoiţi să staţi acasă şi să faceţi treabă.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 12 septembrie 2017. Zodia care va avea cheltuieli neașteptate
Horoscop 12 septembrie 2017. Zodia care va avea cheltuieli neașteptate

Chiar dacă or să ni se pună de-a curmezişul nişte lucruri. Să vedeţi cum o să le venim noi de hac pentru c-avem resurse interioare şi or să ne mai ajute şi cei din exterior, prietenii, care ne scot la liman.

Horoscop 11 septembrie 2017. Zodia care va primi o mărire de salariu
Horoscop 11 septembrie 2017. Zodia care va primi o mărire de salariu

Poate că n-or să ne iasă toate lucurile de la prima încercare, dar dacă insistăm şi găsim nişte scurtături vom avea succes cu tot ce ne-am propus! Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să ne bucurăm de inspiraţia care o să vină de la sine!

Horoscop 10 septembrie 2017: Zodia care își va face planuri de nuntă
Horoscop 10 septembrie 2017: Zodia care își va face planuri de nuntă

O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi şi vom acorda un plus de atenţie detaliilor care fac diferenţa între lucrurile făcute cu inima şi restul de mântuială. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem lucruri noi, cu dreptul!

Horoscop 9 septembrie 2017: Zodiile care vor pune punct singurătății
Horoscop 9 septembrie 2017: Zodiile care vor pune punct singurătății

O zi a surprizelor. Lucrurile vin de la sine într-o astfel de zi şi e suficient să ne dorim ceva, că ne şi trezim cu omul drag lângă noi, cu acele mărunţişuri care ne fac viaţa mai frumoasă şi vom fi şi noi generoşi cu cei din jur!

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.