Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 octombrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se poate să simtitm o stare de exuberantă şi să facem şi nişte lucruri mai îndrăzneţe, să facem noi primul pas spre o împăcare sau să-ncepem o relaţie, s-avem curaj.

 

BALANŢA
La un party undeva se poate să întâlniţi pe cineva care vrea să formaţi un cuplu şi să vă meargă bine, c-o să porniţi cu dreptul în relaţie. E o atmosferă de sărbătoare, pot fi mai multe motive, o zi aniversară, un anunţ de căsătorie, c-o să se nască un copil în familia voastră sau că veţi urma o şcoală specială.

SCORPION
Vă invită cineva la o ceremonie şi veţi cunoaşte nişte oameni care vă pot fi parteneri de afaceri, la un moment dat, cât de curând. Se pare c-aveţi parte de o surpriză plăcută, vacanţă aceea persoană în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi chiar o să fie foarte bine.

SĂGETĂTOR
E un reviriment în sfera afectivă şi o să-i mai acordaţi o şansă fiinţei iubite c-aveţi nevoie de ea ca de aer, nu puteţi trăi fără. Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională, în folosul altora, poate, dar va fi un autopromo şi pentru voi.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

CAPRICORN
Vă invita cineva la o ceremonie şi veţi cunoaşte nişte oameni care vă pot fi parteneri de afaceri, la un moment dat,cât de curând. Se poate să vă invite cineva la masă şi să vă şi duceţi, cu condiţia să nu plecaţi prin ţară pe undeva sau într-un citybreak, altminteri o să acceptaţi invitaţia.

VĂRSĂTOR
Invitaţie la o cină romantică, e ceva care o să vă răscolească frumos sufleteşte şi se poate ajunge la căsătorie. Sunt ceva evenimente prin oraş care vă acaparează şi o să le treceţi în revistă, ca să vă eliberaţi de stres şi să vă mai intersectaţi cu foşti şi actuali prieteni.

PEŞTI
E posibil să vi se mulţumească într-un fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să luaţi bani, cadouri, un titlu, felicitări, aplauze. Poate plecaţi într-o excursie, aveţi chef de distracţie într-un parc de aventuri şi o să-i antrenaţi şi pe copii, să se bucure de o astfel de experienţă cu care nu se-ntâlnesc prea des.

BERBEC
Poate-aveti şansă de a atrage atenţia unor oameni influenţi care să vă dea de lucru, să vă propulseze în carieră. E cineva care vrea să luaţi în serios relaţia voastră sentimentală şi poate veţi lua o decizie pe termen lung, să vă logodiţi întâi şi apoi a vă căsătoriţi.

TAUR
Se poate să vă caute cineva care crede în posibilitata de a rămâne împreună cu voi toată viaţa - vedeţi ce iese. Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă conecteze la viaţa grupului de prieteni, vă duceţi la nunţi, aniversări şi celebrări ale unor evenimente importane din viaţa apropiaţilor.

GEMENI
Foarte posibil rendez vous şi cine ştie ce noutăţi bulversante o să aflaţi şi să luaţi nişte decizii spontane. O stare de bine la auzul unor veşti şi poate vine şi cineva pe care-l vedeţi în relaţia voastră de cuplu, deşi a lipsit o vreme şi multe lucruri se-ndreaptă, o să vă meargă bine.

RAC
O companie agreabilă, e cineva care vă curtează şi o să vă placă o să vă doriţi să formaţi un cuplu şi să aveţi copii. Se-ntâmplă ceva frumos, apare cineva, primiţi ceva în dar, ieşiţi la plimbare şi o să trăiţi totul la mare intensitate, să vă recuperaţi emoţional.

LEU
Poate vin musafiri de la drum sau vă-ntâlniţi cu ei în oraş, la cafea, la un restaurant, daţi o raită pe la magazine. Un răspuns mult aşteptat din partea cuiva care vă iubeşte şi o a fie acea confirmare de care-aveati nevoie, să megeti mai departe, cu încredere şi speranţă, în viitorul vostru în doi.

FECIOARĂ
Se poate să-ntâlniţi într-un grup de cunoscuţi pe cineva cu care să va-ntelegeti de minune şi să formaţi un cuplu fericit. Întâlniri non stop, totul e să ţineţi pasul şi să vă revigoraţi mondenităţile şi nu să vă stoarcă de energie că şi-aşa aţi cam obosit.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății

Or să ne iasă acele lucruri pentru care ne-am zbătut, nu glumă, şi-atunci succesul o să fie pe măsura eforturilor. Vibraţia zilei este 3 şi e bine să spunem ce gândim ca să nu se înţeleagă nimic greşit.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.