Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu. Scorpionii se bucură de beneficii

×
Codul embed a fost copiat

Vești bune azi. O să spicuim informațiile de bun augur din tot traficul aerian și să facem să prindă viață ideile bune, ca să avem parte de succes.

Vibrația zilei este 4 și să îmbinam utilul cu plăcutul, ca să ne meargă bine.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu TAUR

 

Poate bateți palma pentru un contract care o să vă asigure un venit consistent și o să fie un confort financiar. O să aveți de luat niste bani din urmă și o să vă echilibrați bugetul, după cumpărăturile masive din perioada sărbătorilor.

Citește și
Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu. Pentru scorpioni încep să vină banii care erau blocați
Horoscop 11 mai, cu Neti Sandu. Săgetătorii cunosc dragostea adevărată
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu GEMENI

 

O să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care a dispărut o vreme din viață voastră, a reflectat asupra relației și vrea să fiți împreună. O să vă bucurați de niște reușite, chiar și mărunte, dar care or să ridice stima de sine, probabil veți lua și bani și o să lucrați cu și mai mare tragere de inima.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu RAC

 

Se poate să cereți un credit bancar că să vă cumpărați o mașină, daca nu cumva e vorba despre o casă. Sunteți pe punctul de a face o schimbare majora și să vă învingeți toate temerile, ca să vă luați avânt să vă atingeți obiectivele – o casă, un job, o căsătorie.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu LEU

 

E posibil să dați lovitura cu ceva la care lucrați de multă vreme, dar abia acum se află la mare căutare. Sunt niște oameni care vor să vă coopteze într-o activitate care v-ar aduce profit, pentru că voi sunteți într-un vârf de formă profesional.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

Or să vă fie apreciate niste lucruri la care ați muncit și e bine să profitați de ocazie și să mai obțineți niste privilegii. O să adunați niste bani de ici, de colo și o să vă descurcați cu cheltuielile și cu situațiile neprevăzute, că se petrec multe schimbări și trebuie să le faceți față.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

Se poate să încropiți o afacere cu cineva din afara țării, sau aorașului și să lucrați numai de acasă, dar nu obligatoriu. Vreți să plecați pe undeva sau faceți o rezervare acum și vacanța o să fie luna viitoare sau când or să poată și ai voștri.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu SCORPION

 

E posibil să rezolvați niste treburi cu partenerii aflați la mare distanță și la care v-ați putea duce, la un moment dat, anul asta. O să vă bucurați de niste beneficii, pot fi bani sau alte echivalente, pe care le puteți sugera și voi șefilor și pe care n-or să vi le refuze.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

Cineva cu care ați avut un început de relație vă caută ca să vă reuniți, daca se poate, daca nu v-ați găsit între timp pe cineva. Vi se propune o colaborare și care v-ar ajuta mult din punct de vedere financiar, cu condiția să vă mai rămână timp și pentru familie, altminteri n-o să merite.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu CAPRICORN

 

O să vreți să experimentați ceva nou, să începeti o activitate, un hobby care să vă ajute să eliminați tensiunile. O să stați ceva mai bine la capitolul bani – și asta, poate pentru că veți lucra în paralel, sau o să fiți mai bine plătiți la actualul serviciu.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

E posibil să se înfiripe o idilă, dacă n-aveți partener de viață și să fie o alegere bună – anul viitor o să vă dați seama dac-ați ales bine, sau nu. Se pare că v-apucați de o renovare, sau e o reorganizare a interiorului, poate construiți un garaj, sau altceva de care-ar fi nevoie, pentru întreagă familie.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu PEȘTI

 

Poate mai reparați din lucrurile care v-ar mai putea fi de folos prin casă, ori mașină ar fi de dus la reparat înainte de a o vinde. O să mai faceți și voi niste investiții în locuință ca să sporiți gradul de confort, să căpătați mai mult spatiu, pentru studiu și pentru lucrul de-acasă.

 

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu BERBEC

 

Se poate să aveți de gând să vă mutați, răscoliți site-urile de imobiliare și poate descoperiți ceva la un preț convenabil. Vă dați întălnire, chiar și în Zoom, cu niste parteneri de afaceri ca să vedeți dacă puneți la cale ceva împreună, că aveți chef de treabă și nu vă strică niște bani în plus.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 12 mai, cu Neti Sandu. Balanțele încep lucruri noi
Horoscop 12 mai, cu Neti Sandu. Balanțele încep lucruri noi

O zi de eforturi. E bine să fim pe fază, c-or să apară niște piedici, obstacole și o să le depășim – dar e nevoie de prezență de spirit, nu glumă.

Horoscop 11 mai, cu Neti Sandu. Săgetătorii cunosc dragostea adevărată
Horoscop 11 mai, cu Neti Sandu. Săgetătorii cunosc dragostea adevărată

Lună nouă, capricioasă. Am putea lua decizii dacă ne-am convins că sunt cele mai bune alegeri pe care le putem face și să trecem la fapte.

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani
Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani

Apar situații neobișnuite și bine-ar fi să fim pe recepție să nu ratăm o șansă de a prinde din zbor un job, o afacere profitabilă. Vibrația zilei este 1 și e bine să fim gata să ne restartăm.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.