Horoscop 13 mai 2019. Leii au șanse să înceapă o relaţie sentimentală

13-05-2019 07:24

Horoscop 13 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Poate regândim politica monetară a familiei noastre, vedem şi cum putem câştiga mai mulţi bani şi o să ne facem planuri pe termen lung.

 

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne îngrijim de casă şi de ai noştri.

Ce ne-au pregătit astrele pentru fiecare zodie:

HOROSCOP 13 MAI 2019 TAUR

O veste bună de la cineva care vrea să fiţi împreună şi se prea poate să vă aşezaţi la casa voastră. Se poate să luaţi o sumă de bani pentru o muncă din particular şi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, mai ales după cheltuielile de sărbători.

HOROSCOP 13 MAI 2019 GEMENI

Poate-ar fi momentul să faceţi nişte investigaţii medicale şi să vedeţi în ce stare se afla organismul vostru şi s-aveţi grijă şi de ai voştri. E nevoie de voi pe undeva şi o să fiţi ocupaţi până peste cap, dar nici recompensele n-or să întârzie o să vedeţi - trebuie s-aveţi răbdare şi să nu cheltuiţi prea mulţi bani.

HOROSCOP 13 MAI 2019 RAC

În relaţia de cuplu trebuie avut răbdare şi să fiţi mai înţelegători, empatici cu partenerul care trece prin toate stările. O reuşită la serviciu, luaţi bani, poate căpătaţi un alt stătut şi o să aveţi alt chef de treabă dacă munca o să vă fie apreciată, au loc ceva schimbări pe-acolo.

HOROSCOP 13 MAI 2019 LEU

O să puteţi avea şi voi o relaţie sentimentală, dacă sunteţi singuri şi să daţi de cineva care să vi se potrivească. Se pune problema unui nou job sau veţi căpăta o funcţie, pare să fie ceva nou şi incitant care să vă dea adrenalina, aşa cum vă place vouă şi vă declaraţi mulţumiţi.

HOROSCOP 13 MAI 2019 FECIOARĂ

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv pentru weekend şi o să aveţi timp să vă pregătiţi zilele-astea. Voi puteţi negocia un contract şi să obţineţi ce v-aţi propus, dar cu diplomaţie, fără să vă exprimaţi, din start, nişte reproşuri, să nu-i dezamăgiţi pe angajatori.

HOROSCOP 13 MAI 2019 BALANŢA

Se poate să primiţi bani, un cadou şi să luaţi o hotărâre cu privire la bugetul familiei, la concediu, o schimbare de domiciliu. O să revedeţi nişte colegi, parteneri de afaceri care pot lucra cot la cot cu voi şi să v-apucaţi de o muncă în care aţi putea folosi toate resursele şi să luaţi mulţi bani.

HOROSCOP 13 MAI 2019 SCORPION

E de rezolvat o problemă de cuplu şi să fie armonie de-acum încolo la voi acasă c-aveţi nevoie de stabilitate. Puteţi obţine o confirmare că vi s-a semnat un act, c-aţi primit o diplomă, că o să vă implicaţi în proiecte diferite de ce-aţi făcut pân-acum.

HOROSCOP 13 MAI 2019 SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă sentimentele sunt reciproce o să găsiţi o cale de comunicare, dacă nu - nu. Se poate să fiţi în tratative cu nişte oameni de afaceri şi să cădeţi la o-ntelegere, pentru c-aveţi tot interesul să nu pierdeţi din mână un proiect de anvergură.

HOROSCOP 13 MAI 2019 CAPRICORN

O invitaţie la un spectacol, poate fi un eveniment festiv la care se cere să fiţi şi voi de faţă şi vă duceţi. Voi o s-aveţi mai mult de lucru, dar o să primiţi şi bani pe măsură, cu eforturi constante şi o să v-aştepte la capăt de drum şi o promovare.

HOROSCOP 13 MAI 2019 VĂRSĂTOR

O să aflaţi în timpul unei şedinţe ce noi responsabilităţi vă revin şi o să strângeţi rândurile cu colegii să depuneţi un efort de grup. Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi ce luaţi cu banii pe care i-aţi strâns - o casă, o maşină, o vacanţă, ori altceva cu care să fie toată lumea de acord.

HOROSCOP 13 MAI 2019 PEŞTI

E un an bun pentru promovare, s-aveţi succes în carieră şi să vă bucuraţi de sprijin din partea unor oameni care vă sunt aproape. Vă cheamă cineva în vacanţă şi o să strângeţi bani, vă luaţi bilete din timp ca să fie mai ieftin şi o să vedeţi în ce perioadă e bine să vă duceţi ca să vă sincronizaţi cu gazdele.

HOROSCOP 13 MAI 2019 BERBEC

E cineva care vrea să lucraţi împreună şi vine cu oferta concretă, să vă spuneţi punctul de vedere, se-anunţă bani în cont, semn că o să acceptaţi. O să vă faceţi timp şi pentru mers la doctor şi la stilist, la tuns, la sala de sport, să faceţi mişcare să mai daţi jos nişte kg şi să aveţi o stare de spirit şi mai bună.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO