Horoscop 13 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor începe o relație

Ultima actualizare: 13-01-2020 10:27

Horoscop 13 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Apar confirmări ale unor demersuri pentru care ne-am zbătut tot anul trecut, său mult mai mulţi ani. E momentul recuperărilor!

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de familie când va trebui să luăm decizii majore.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 CAPRICORN

E posibil să vi se aprobe un credit bancar şi să vă-mpliniți visul de a vă aşeza la casa voastră, sau vă mutaţi ca s-aveţi mai mult spaţiu. O să luaţi nişte decizii care-or să vă facă ordine-n viaţa, poate o să vă căsătoriţi, vă cumpăraţi casă, ori maşina, vă schimbaţi locul de muncă.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

O să vă permiteţi şi acele cheltuieli pe care le tăiaţi mereu de pe listă, că erau alte priorităţi - acum e liber şi la lucruri de plăcere. Întrevedere cu cineva care vă roagă de anul trecut să colaboraţi la un proiect şi să semnaţi contractul - dacă v-aţi hotărât, în sfârşit! Vedeţi cum staţi cu timpul.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 PEŞTI

Or să vă coopteze nişte oameni cărora le pasă de soarta altora, să contribuiţi şi voi cu ceva la bunăstarea acelor persoane prin această fundaţie. O să atacaţi obiective noi care să vă repună pe firmament, să străluciţi în cariera şi să câştigaţi mai mulţi bani, s-aveţi un alt standard de viaţă.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 BERBEC

Vi se oferă şansa de a fi remarcaţi prin ceva care vă poate ajuta să avansaţi la slujbă, în carieră, să câştigaţi un titlu. Încep să se-adune mai mulţi bani în casă, poate-ati valorificat nişte produse, ai voştri au luat şi ei bonusuri, nişte restante de anul trecut şi creşte bugetul familiei.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 TAUR

Faceţi monetarul ca să vedeţi de ce bani dispuneţi ca să plecaţi pe undeva, sau ca să cumpăraţi ceva mai scump. Or să vă reuşească demersurile care ţin de şcoală, de legalizarea unor acte şi o să vă pregătiţi de o plecare în străinătate fie la studii, fie ca să munciţi acolo.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 GEMENI

O să puteţi obţine un salariu, două, în avans, ori o mărire de salariu, dacă-l prindeţi în toane bune pe şef. O să vă luptaţi pentru nişte drepturi pe care unii nu sunt dispuşi să vi le recunoască şi o să vă luaţi un avocat, sau un mediator, ca să n-ajungeţi la proces.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 RAC

Poate-ati tot amânat reparaţia maşinii şi-acum e momentul s-o duceţi la un control, să vedeţi dacă nu cumva trebuie să vă luaţi alta. Se poate să semnaţi un contract, să vă găsiţi alt loc de muncă, să vă luaţi o casă, ori s-o-nchiriati poate şi ca spaţiu de lucru, la o adică.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 LEU

Se poate să mai luaţi câte ceva pentru casă, mobilă, aparatură şi o să se bucure întreaga familie de un confort suplimentar. O s-aveţi mai multă treabă la serviciu, începeţi proiecte noi poate o să fiţi şi mai bine plătiţi, c-o să vă fie răsplătit efortul.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

O să vă caute cineva care visează la o relaţie - serioasă - cu voi şi se poate să-i răspundeţi cu acelaşi interes. Se poate să încropiţi o colaborare şi să aveţi de câştigat în perspectivă, c-o să mai atragă şi alte proiecte care să vă rotunjească bugetul.


HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

Se poate să vă-nscrieți la nişte cursuri, sau aveţi de dat un examen, intraţi în sesiune şi o să fie un consum mental. Poate vă mutaţi, sau îi ajutaţi pe copii să-şi găsească o locuinţă, sau să-şi amenajeze un spaţiu de studiu, de joacă, un teren de sport - acasă.


HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 SCORPION

Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să redescoperiţi viaţa, o să fiţi acaparaţi de tot ce vi se-ntâmplă. Se-anunţă o serie de cheltuieli de neevitat, şi-o să tot scoateţi bani din buzunar să nu acumulaţi restanțe, chiar aşa de la începutul anului.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Poate plănuiţi o plecare în străinătate, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, sau să vă croiţi o nouă existenţa, să vă căsătoriţi. O reuşită, vi se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi lansa într-un proiect de anvergură şi să aveţi un nivel de trăi mai ridicat, să o duceţi şi mai bine cu banii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO