Horoscop 12 septembrie 2017. Zodia care va avea cheltuieli neașteptate

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2017 07:30
Categorie: Horoscop

Chiar dacă or să ni se pună de-a curmezişul nişte lucruri. Să vedeţi cum o să le venim noi de hac pentru c-avem resurse interioare şi or să ne mai ajute şi cei din exterior, prietenii, care ne scot la liman.

Vibraţia zilei este 3. O să comunicăm cu uşurinţă şi o să ne descurcăm frumos şi în afaceri!

FECIOARĂ: Se vor urgenta nişte lucruri ca să puteţi începe treaba la vreo colaborare, dacă nu cumva e vorba despre un alt serviciu. Aveţi multe pe cap şi vreţi să obţineţi tot ce v-aţi propus în perioada asta, ba mai mult, vreţi să vă reuşească şi proiectele cu bătaie lungă.

BALANŢĂ: E momentul să faceţi o programare la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea ca să interveniţi ici-colo dacă va fi cazul. Se va reîntregi grupul cu care să plecaţi la drum, fie într-o aventură profesională, fie ca să exploraţi noi teritorii, să vizitaţi nişte obiective turistice prin ţară sau prin lume.

SCORPION: Sunt nişte oameni care vor să lucraţi împreună ca să aveţi cu toţii de câştigat, dar e de văzut dacă programul va permite acest lucru. O să v-alegeţi cu nişte bani de pe urma unei munci din particular şi o să acoperiţi cheltuielile cu şcoala, grădiniţa copiilor să nu rămâneţi pe dinafară.

SĂGETĂTOR: O să daţi ochii cu cineva care de mult îşi dorea să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi-acum n-o să rateze ocazia. V-au rămas câteva lucruri de rezolvat şi e posibil să primiţi un ajutor din partea unor oameni care se vor nimeri la momentul oportun şi vor pune umărul la treaba.

CAPRICORN: Or să vă intre nişte bani care să vă permită să vă mişcaţi prin împrejurimi, să vă mai dezmorțiți şi trupeşte şi sufleteşte. V-aţi putea face timp pentru o escapadă turistică, zilele-astea, chiar şi cu treabă, pe undeva prin lume ca să vă destindeți, să mai rezolvaţi din mers şi nişte lucruri.

VĂRSĂTOR: Parcă încep să vină bani din urmă. E posibil să vă scutească şi banca de un procent din impozit, poate mai daţi şi de alte facilităţi. O s-aveţi parte de susţinere morală, prietenii se oferă să vă-nsoțească la distracţie, la plimbare, chiar şi la treabă şi o să vă simţiţi protejaţi.

PEŞTI: Cineva căruia i-aţi lipsit vă caută, în speranţa că îi veţi răspunde cu-aceleaşi sentimente şi-o să meargă frumos relaţia. Poate scăpaţi de tensiunile din relaţia partenerială, de afaceri şi vă pregătiţi de proiecte noi, care să vă repună în valoare şi să v-ajute să vă echilibraţi financiar.

BERBEC: Se-adună mai multe lucruri de făcut la serviciu şi e bine să vă puneţi mintea cu ele, să vă eliberaţi de volumul mare de muncă şi asta cât mai repede. E posibil să vă îndragostiți de cineva care vi se pare potrivit pentru voi şi cu timpul o să vă convingeţi că puteţi trăi frumos împreună.

TAUR: Poate nimeriţi nişte reduceri la mobilier, la nişte decoraţiuni interioare şi o să vă limitaţi la bugetul pe care-l aveţi. Or să vă iasă nişte bani din buzunar c-aveţi de făcut plăți, sunt facturi de achitat şi o să vă ia prin surprindere şi o taxă pe care trebuie neapărat s-o achitaţi.

GEMENI: Se poate să vă îndrăgostiți lulea şi chiar să aveţi o relaţie pe gustul vostru, să faceţi cât mai multe lucruri împreună, să vă completaţi. O să combateţi, cum o să puteţi, o stare de indispoziţie ca să rezolvaţi probleme care ţin de serviciu, de şcoală şi o să vă ocupaţi şi de voi, dar asta printre picături.

RAC: E de trecut în revistă ce legitimaţie, card şi alte acte de identitate, permis de conducere vă sunt sau nu reactualizate, să fiţi cu ele la zi. Vă preocupă şcoală, poate-aveţi de dat o proba sau vă prezentaţi cu o serie de acte, cu dosar complet ca să vă puteţi înscrie la o şcoală cu un profil anume, chit că pentru copil.

LEU: O să comunicaţi în termeni buni cu anturajul şi poate veţi repurta un succes de grup, dacă tot e un liant între voi. O să luaţi nişte bani pentru care aţi muncit mai puţin decât o făceaţi de obicei pentru că o să daţi de vreun sponsor sau există un fond din care vi se poate da o primă.

Horoscop 11 septembrie 2017. Zodia care va primi o mărire de salariu
Horoscop 11 septembrie 2017. Zodia care va primi o mărire de salariu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va lua azi bani în plus
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
horoscop
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare