Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Se pare c-o s-avem mai multă dexteritate să facem lucrurile aşa cum am visat şi să facem progrese, să dăm drumul proiectelor noi. Vibraţia zilei este 3 şi o să fie undă verde la comunicare şi la deplasări.

PEŞTI
Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, dar să le daţi şi un timp de gândire, că n-o să poată să vă împlinească pe loc dorinţele. O să rezolvaţi acele lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să vă ridicaţi la alt nivel profesional, o s-aveţi parte de succese.

BERBEC
V-aşteaptă cineva peste mări şi tari şi o să faceţi rost de bani să puteţi zbura pân-acolo, poate e doar dus întors - că vă căsătoriţi pe-acolo. Or să vă zboare banii din buzunar c-aveţi multe de cumpărat, şi n-o să mai amânaţi nici-o achiziţie, dacă tot aţi făcut rost de nişte bani.

TAUR
Poate vă consultaţi cu viitori parteneri de afaceri să vedeţi ce se-ntâmplă cu o colaborare de care vă puteţi apuca. Apar diverse provocări de la care n-o să vă sustrageţi că vreţi să vă afişaţi cu ceva nou pe scenă socială şi o să primiţi aprecieri, vi se va mulţumi în vreun fel.

GEMENI
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum aţi visat şi să vă meargă bine, să vă armonizaţi frumos. Se poate să vă treziţi cu o ofertă de lucru în străinătate, sau poate vă duceţi la studii, cert e că vă pot reuşi mai multe lucruri, din cele care vă stăteau pe cap şi va stresau.

Citește și
Neti Sandu, horoscop 10 martie
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

RAC
Se poate rezolva o problemă de sănătate dacă vă duceţi la doctor, faceţi investigaţii şi respectaţi indicaţiile medicului. Poate mutaţi banii dintr-un cont în altul, mai cereţi o suplimentare de credit şi o să vă achitaţi de datorii, rate, facturi, şi alte obligaţii financiare.

LEU
Poate-o să cumpăraţi câte ceva pentru casa, din banii strânşi c-o fi o reducere masivă şi e un chilipir, e de profitat. O interacţiune mai bună cu şefii, o să le puteţi cere şi nişte lucruri pe care nu îndrăzneaţi să le atingeţi şi o să vă descurcaţi frumos - se mai schimbă ceva în bine.

FECIOARĂ
Cineva de care vă separaserăţi vă căuta şi vrea să construiţi o relaţie pe alt fundament, să nu mai daţi greş. Se poate să plecaţi într-o deplasare, fie cu treaba, fie să revedeţi pe cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi mai demult, şi-o să fie un câştig.

BALANŢĂ
Veţi găsi noi parteneri de afaceri şi veţi căpăta un plus de prestigiu, o să fie un salt profesional. O să reluaţi poate, demersurile pentru mutatul în altă casă, şi o să fie un consum nervos, vor fi surprize şi la costuri, dar una peste alta iese bine la final.

SCORPION
Se poate s-aveţi o întrevedere cu cineva de care depinde angajarea voastră, poate susţineţi un interviu şi o să ştiţi cum vă etalaţi. E bine să fiţi cât se poate de punctuali, parolişti, la serviciu, să vă achitaţi de tot ce vă cer şefii, c-o să fie, în continuare tevatura la serviciu şi e bine să nu tulburaţi apele.

SĂGETĂTOR
E posibil să revină cineva în relaţia de cuplu şi să faceţi echipa de data asta, nu că pân-acum. Voi vă pregătiţi de o relansare şi o să puneţi toate resursele la bătaie să accedeţi la alte culmi sociale, profesionale pentru că e anul vostru special şi nu e deloc puţin lucru.

CAPRICORN
Se poate să vă bucuraţi de o reuşită a cuiva din familie şi poate ieşiţi cu ai voştri în oraş ca să vă cinstiţi. Aţi putea primi un credit şi să faceţi tot ce v-aţi propus, legat de casă, ori de sănătate, undeva anume se vor scurge mulţi bani.

VĂRSĂTOR
O să vă puteţi reface viaţa sentimentală, dar mai sunt câteva amănunte de pus la punct, să vorbiţi despre ele cu perechea de suflet. Poate că mai aveţi nevoie de încă un pic de timp de gândire ca să ştiţi dacă vă înhămaţi la un nou proiect, sau mai aşteptaţi, c-or să se mai perinde şi alte oferte.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor

Provocări azi. O să simţim acel imbold să facem nişte lucruri de care ne temem, că n-o să reuşim, din cine ştie ce motive şi o să ne învingem totuşi toate angoasele.

Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața

O zi cu surprize. Se pot întâmpla cele mai imprevizibile lucruri şi s-avem, totuşi, o replică de răspuns, să nu rămânem interzişi, fără reacţie.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.