Horoscop 12 mai 2019. Cine face cunoștință cu cineva cu care poate ajunge la căsătorie

12-05-2019 07:31

Horoscop 12 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. E rost de plimbare, de distractie, s-ar găsi si bunădispoziție, și bani, o să ne descurcăm noi. 

 

Vibrația zilei este 3 și e bine să spunem ce gândim și ce e in sufletul nostru.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 12 MAI 2019 TAUR

O să puteţi deznoda ițele unei poveşti sentimentale şi să vedeţi dacă va mai doriţi amândoi să mergeţi mai departe. Aveţi o energie suplimentară care vă dă un imbold s-o porniţi la drum şi-i puteţi lua şi pe prieteni şi să vă duceţi la picnic la pădure sau la malul mării.

HOROSCOP 12 MAI 2019 GEMENI

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe tiparul vostru afectiv şi să se lege frumos o relaţie care să ducă la căsătorie. Se poate s-aveţi chef de plimbare, dar va trebui să vă duceţi într-o vizită, e o aniversare şi nu se poate să lipsiţi c-aveţi o obligaţie morală față de acea persoană.

HOROSCOP 12 MAI 2019 RAC

O să rezervaţi mai mult timp liber rudelor din familia lărgită pentru că vi se pare că v-aţi înstrăinat. O să revedeţi nişte oameni dragi cu prilejul unei întruniri mondene şi poate strângeţi relaţiile, ca să aveţi de la cine să primiţi ajutor, dacă e nevoie în afaceri.

HOROSCOP 12 MAI 2019 LEU

Se poate s-aveţi o apariţie în public şi să vă faceţi cunoscută munca, la o scară mai mare, să vă ştie toată lumea. Se pare c-o să intraţi la cheltuială, c-o fi o nuntă la care vreţi să vă duceţi pentru că e cineva la care ţineţi şi o să serviţi şi o porţie de distracţie cu ocazia asta.

HOROSCOP 12 MAI 2019 FECIOARĂ

Poate daţi o fugă la cineva care locuieşte în alt oraş şi vă întoarceţi până diseară, va fi doar un dus-întors. O să ieşiţi la şcolarizare, aţi tot primit invitaţii şi chiar vă doriţi să aflaţi ce mai e nou în grupul vostru, să mai ocazionaţi de-aici încolo nişte întâlniri.

HOROSCOP 12 MAI 2019 BALANŢA

Prietenii vă iau pe sus şi o să vă placă să ieşiţi pe undeva, într-un parc de agrement, la iarbă verde, undeva, să vă deconectaţi. E cineva care vrea să ieşiţi la întâlnire, poate-aveti şi ceva de lămurit, ca să luaţi o decizie, să vedeţi dacă relaţia voastră mai are un viitor sau nu.

HOROSCOP 12 MAI 2019 SCORPION

Poate intraţi la cheltuială, c-o să coste excursia, poate sunteţi într-un city break, care o să fie costisitor. Se-ntâmplă ceva la care vreţi să fiţi şi voi de fatță, o căsătorie religioasă, un botez, logodna cuiva poate şi o să fie o atmosferă festivă, care-o să vă priască.

HOROSCOP 12 MAI 2019 SĂGETĂTOR

V-aţi putea întâlni şi voi sufletul pereche şi să ajungeţi la căsătorie, dacă lucrurile merg aşa, ca la carte. O să vă alăturaţi unui grup care desfăşoară o activitate de care-aveti şi voi nevoie să vă dezmorţească fizic şi psihic şi toată lumea o să aibă de câştigat.

HOROSCOP 12 MAI 2019 CAPRICORN

Sufleteşte, ar avea de unde să vă meargă şi mai bine şi să faceţi ca relaţia să se menţină într-un echilibru stabil. Poate-o să faceţi nişte kilometri la volan ca să-i duceţi cuiva apropiat ceva de care are mare nevoie mâncare, medicamente sau să fie cineva cu care să schimbe o vorbă.

HOROSCOP 12 MAI 2019 VĂRSĂTOR

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să fiţi într-o relaţie şi se pare c-aveţi toate datele ca să vă încadrati în tipologia necesară. O să vă ia prin surprindere invitaţia cuiva la o sindrofie, dar aşteptaţi-vă să daţi nas în nas cu cineva pe care nu-l aveţi la inimă, pe-acolo, dar vă descurcaţi.

HOROSCOP 12 MAI 2019 PEŞTI

Poate faceţi o trataţie de ziua cuiva dintre ai voştri sau c-aţi fost avansaţi şi o să fie distracţie, bună dispoziţie. Se poate să daţi o raită prin împrejurimi, să trageţi şi un picnic, să-i faceţi o vizită şi unui prieten şi vă-ncărcați frumos, sufleteşte, c-aveţi de umplut acel gol.

HOROSCOP 12 MAI 2019 BERBEC

Poate daţi o raită prin parcul de agrement, în care să nu rataţi nimic din cele care vă storc de adrenalină şi o să fie incitant pentru voi şi ai voştri. E o perioadă bună de călătorit prin ţară, prin lume, fie şi cu treburi de serviciu sau legate de şcoală, ori personale, ca să revedeţi pe cineva de care vă e dor. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO