Horoscop 12 mai 2019. Cine face cunoștință cu cineva cu care poate ajunge la căsătorie


Ultimul update: Duminica 12 Mai 2019 08:12
Data publicarii: Duminica 12 Mai 2019 07:31
Categorie: Horoscop

Horoscop 12 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. E rost de plimbare, de distractie, s-ar găsi si bunădispoziție, și bani, o să ne descurcăm noi. 

 

Vibrația zilei este 3 și e bine să spunem ce gândim și ce e in sufletul nostru.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 12 MAI 2019 TAUR

O să puteţi deznoda ițele unei poveşti sentimentale şi să vedeţi dacă va mai doriţi amândoi să mergeţi mai departe. Aveţi o energie suplimentară care vă dă un imbold s-o porniţi la drum şi-i puteţi lua şi pe prieteni şi să vă duceţi la picnic la pădure sau la malul mării.

HOROSCOP 12 MAI 2019 GEMENI

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe tiparul vostru afectiv şi să se lege frumos o relaţie care să ducă la căsătorie. Se poate s-aveţi chef de plimbare, dar va trebui să vă duceţi într-o vizită, e o aniversare şi nu se poate să lipsiţi c-aveţi o obligaţie morală față de acea persoană.

HOROSCOP 12 MAI 2019 RAC

O să rezervaţi mai mult timp liber rudelor din familia lărgită pentru că vi se pare că v-aţi înstrăinat. O să revedeţi nişte oameni dragi cu prilejul unei întruniri mondene şi poate strângeţi relaţiile, ca să aveţi de la cine să primiţi ajutor, dacă e nevoie în afaceri.

HOROSCOP 12 MAI 2019 LEU

Se poate s-aveţi o apariţie în public şi să vă faceţi cunoscută munca, la o scară mai mare, să vă ştie toată lumea. Se pare c-o să intraţi la cheltuială, c-o fi o nuntă la care vreţi să vă duceţi pentru că e cineva la care ţineţi şi o să serviţi şi o porţie de distracţie cu ocazia asta.

HOROSCOP 12 MAI 2019 FECIOARĂ

Poate daţi o fugă la cineva care locuieşte în alt oraş şi vă întoarceţi până diseară, va fi doar un dus-întors. O să ieşiţi la şcolarizare, aţi tot primit invitaţii şi chiar vă doriţi să aflaţi ce mai e nou în grupul vostru, să mai ocazionaţi de-aici încolo nişte întâlniri.

HOROSCOP 12 MAI 2019 BALANŢA

Prietenii vă iau pe sus şi o să vă placă să ieşiţi pe undeva, într-un parc de agrement, la iarbă verde, undeva, să vă deconectaţi. E cineva care vrea să ieşiţi la întâlnire, poate-aveti şi ceva de lămurit, ca să luaţi o decizie, să vedeţi dacă relaţia voastră mai are un viitor sau nu.

HOROSCOP 12 MAI 2019 SCORPION

Poate intraţi la cheltuială, c-o să coste excursia, poate sunteţi într-un city break, care o să fie costisitor. Se-ntâmplă ceva la care vreţi să fiţi şi voi de fatță, o căsătorie religioasă, un botez, logodna cuiva poate şi o să fie o atmosferă festivă, care-o să vă priască.

HOROSCOP 12 MAI 2019 SĂGETĂTOR

V-aţi putea întâlni şi voi sufletul pereche şi să ajungeţi la căsătorie, dacă lucrurile merg aşa, ca la carte. O să vă alăturaţi unui grup care desfăşoară o activitate de care-aveti şi voi nevoie să vă dezmorţească fizic şi psihic şi toată lumea o să aibă de câştigat.

HOROSCOP 12 MAI 2019 CAPRICORN

Sufleteşte, ar avea de unde să vă meargă şi mai bine şi să faceţi ca relaţia să se menţină într-un echilibru stabil. Poate-o să faceţi nişte kilometri la volan ca să-i duceţi cuiva apropiat ceva de care are mare nevoie mâncare, medicamente sau să fie cineva cu care să schimbe o vorbă.

HOROSCOP 12 MAI 2019 VĂRSĂTOR

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să fiţi într-o relaţie şi se pare c-aveţi toate datele ca să vă încadrati în tipologia necesară. O să vă ia prin surprindere invitaţia cuiva la o sindrofie, dar aşteptaţi-vă să daţi nas în nas cu cineva pe care nu-l aveţi la inimă, pe-acolo, dar vă descurcaţi.

HOROSCOP 12 MAI 2019 PEŞTI

Poate faceţi o trataţie de ziua cuiva dintre ai voştri sau c-aţi fost avansaţi şi o să fie distracţie, bună dispoziţie. Se poate să daţi o raită prin împrejurimi, să trageţi şi un picnic, să-i faceţi o vizită şi unui prieten şi vă-ncărcați frumos, sufleteşte, c-aveţi de umplut acel gol.

HOROSCOP 12 MAI 2019 BERBEC

Poate daţi o raită prin parcul de agrement, în care să nu rataţi nimic din cele care vă storc de adrenalină şi o să fie incitant pentru voi şi ai voştri. E o perioadă bună de călătorit prin ţară, prin lume, fie şi cu treburi de serviciu sau legate de şcoală, ori personale, ca să revedeţi pe cineva de care vă e dor. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 11 mai 2019. Zodia care întâlnește persoana cu care își poate întemeia o familie
Horoscop 11 mai 2019. Zodia care întâlnește persoana cu care își poate întemeia o familie
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele au un câştig neaşteptat
Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii pot relua o relație mai veche
Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani
Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au șansă de bani
Neti Sandu
Horoscop 14 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de surprize nesperate
Horoscop 13 mai 2019. Leii au șanse să înceapă o relaţie sentimentală
Horoscop 12 mai 2019. Cine face cunoștință cu cineva cu care poate ajunge la căsătorie
Horoscop 11 mai 2019. Zodia care întâlnește persoana cu care își poate întemeia o familie
Horoscop 10 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă
Horoscop 9 mai 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii primesc o ofertă avantajoasă