Horoscop 12 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își găsesc sufletul pereche

Ultima actualizare: 14-01-2020 08:08

 HOROSCOP 12 ianuarie 2020. Apar cele mai neaşteptate lucruri, mesaje, oameni care au câte ceva să ne spună, să ne dovedească, să facă diverse lucruri pentru noi, dar şi noi pentru ei.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar şi răspicat ce vrem şi ce nu vrem.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 CAPRICORN 

 

Poate vi se face o surpriză plăcută şi va invita cineva la un concert sau la un tete a tete c-o avea ceva să vă mărturisească. Se poate să vă implicaţi într-o activitate cu public şi să primiţi vreo distincţie, e un an special pentru voi, şi o să aveţi parte de ceva onoruri.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR


S-ar putea să vă găsiţi şi voi sufletul pereche şi să vă completaţi frumos, să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste. Voi v-aţi putea repezi până la prietenii din alt oraş şi să vă-ntoarceţi diseară, la noapte, cu bateriile-ncarcate, după câteva ore bune de plimbare, de schimbat impresii.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 PEȘTI

Poate vă pregătiţi de o ieşire în lume şi o să faceţi dovada unor calităţi şi-o să primiţi o recompensă. O să vă descurcaţi cu banii dacă vreţi să faceţi o plimbare în alt oraş, să vă duceţi la o nuntă, sau la un party cu pretenţii - o să vă iasă pasienţă.

HOROSCOP 12 IANUARIE BERBEC

E cineva care vrea să ieşiţi ca să vă cunoaşteţi mai bine şi o s-o faceţi dacă şi voi simţiţi o chimie cu persoana respectivă. Voi o să daţi curs invitaţiilor pe la prieteni, încă vă recuperaţi după sărbători şi vă vedeţi şi cu cei cu care n-aţi apucat în perioada sărbătorilor.

HOROSCOP 12 IANUARIE TAUR

Cineva de care vă separaserăţi mai face o-ncercare să vă recapete interesul, atenţia, să fiţi din nou împreună. Se poate să aflaţi ceva despre o colaborare pe care-aţi putea-o avea cu cineva din străinătate, sau de prin ţară, şi să vă-ntâlniţi ca să stabiliţi termenii în care-o să lucraţi.

HOROSCOP 12 IANUARIE GEMENI

Vă invită cineva la o aniversare, e un moment festiv care-o să vă reconecteze la activităţile de grup. Pare-se că trebuie reinventata relaţia cu partenerul că desu aţi dat tot ce se poate tot vă puteţi trezi cu reproşuri, însă nu e totul pierdut, c-o să fiţi receptivi la ce vi se cere.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 RAC

O să scoateţi din banii de rezervă că să vă duceţi la o nuntă, sau la un botez, c-aţi cheltuit mult în ultima perioadă. O să primiţi nişte răspunsuri la întrebările pe care le-aţi pus partenerului de cuplu, şi atmosfera din relaţie se detensionează, totul o să capete sens.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 LEU

Poate-i duceţi pe copii într-un parc de agrement, la munte, la schi, la patinoar şi faceţi împreună mişcare. Poate-i strângeţi pe toţi cei din fasmilie la masa de duminică şi fxati ce-are de făcut fiecare pentru evenimentele care vor avea loc în viitorul apropiat, o nuntă, un botez, ori altceva la scară mai mare decât o zi de naştere.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

Se poate s-aveţi spor la cumpărături şi să vă bucuraţi de preţuri convenabile şi poate luaţi câte ceva în rate. O să faceţi cunoştinţă pe la mondenităţile la care veţi ajunge cu cineva care să vi se potrivească, aşa, că fel de a fi şi să va-ncumetati la o relaţie.


HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 BALANȚĂ

O să vă mobilizaţi uşor s-o porniţi într-o vilegiatura, să le faceţi o vizita unor prieteni cu care nu v-aţi văzut de sărbători. Sunt noutăţi la capitolul relaţie, convieţuire, în termeni mai buni decât pân-acum, poate pentru că v-aţi învăţat lecţia şi o să vă armonizaţi pe viitor.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 SCORPION

O să prindeţi din zbor o ofertă de job şi se poate concretiza cât de curând c-o să daţi de oameni parolişti. O să scoateţi din buzunar atât cât trebuie ca să le oferiţi alor voştri o seară minunată în oraş, poate la un restaurant, sau la un spectacol, un concert.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Sunteţi amatori de făcut mişcare, poate vă duceţi la o sală de sport, dacă nu alegeţi nişte activităţi în aer liber Aveţi iniţiativa şi prietenii or să vă urmeze în excursie, la plimbare, la meci, acolo unde vă duceţi la evenimente festive, se merge pe mâna voastră.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO