Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 11 Octombrie 2018 07:33
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de bunăvoinţa unor oameni care îşi rup din timpul lor liber să ne-ajute poate şi cu bani, dacă le-o cerem, lumea e serviabilă şi noi la fel. Vibraţia zilei este 11 şi o să empatizam cu cei aflaţi în situaţii delicate.

BALANŢĂ
Se poate să vă duceţi la un eveniment monden, o festivitate, vreo inaugurare, e o şedinţă cu grupul din care faceţi parte. La voi se anunţă o reuşită în plan profesional şi or să vă vină şi banii, plus alte avantaje la care, poate, nici nu vă aşteptaţi, dar o să le descoperiţi pe parcurs.

SCORPION
O sumă de bani, vreun discount la cumpărături, o să vă bucuraţi de nişte privilegii şi o să vi se pară totul mai uşor. Se poate legaliza un act de maximă importanţă şi să deveniţi proprietari, să lansaţi la apă un proiect, un produs şi să fie bine primite de beneficiari.

SĂGETĂTOR
E posibil să revedeţi o persoană de care vă era dor şi să păstraţi legătura, dar să vă şi întâlniţi mai des - daţi refresh relaţiei. O să vă ocupaţi şi de serviciu şi de chestiuni legate de familie pentru că par urgente, şi le veţi acorda toată atenţia, ca să faceţi treaba ca lumea.

CAPRICORN
O veste de la cineva care v-aşteaptă în alt oraş şi poate ajungeţi pe acolo în week-end, sau cât de curând când o s-aveţi liber. Se poate să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar n-o să renunţaţi la calitate, e un aspect la care ţineţi şi are legătură şi cu stimă de sine.

VĂRSĂTOR
Poate avea loc o reuniune colegială, ca să lucraţi în afara orelor de program şi să iasă ceva de care să fiţi mulţumiţi. Un câştig bănesc, dar şi de imagine, o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă poate propulsa în carieră, o să puneţi în aplicare o idee care va prinde contur, şi cu ajutor din partea altora.

PEŞTI
Se poate s-apară un motiv să vă duceţi la doctor, să faceţi un control şi să vă ocupaţi şi de sănătatea alor voştri - neapărat. Apare cineva care vă propune o afacere şi o să vă iasă pasienţa, v-alegeţi şi cu bani şi o să vă extindeţi şi relaţiile, mai găsiţi şi alte variante de lucru - în colaborare.

BERBEC
Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să construiţi pas cu pas o relaţie durabilă. O să faceţi un efort financiar să vă luaţi casă, poate şi pentru şcoala copiilor o s-aveţi nevoie de un ajutor, un supliment, şi o să mai lucraţi în paralel cu serviciul.

TAUR
Relaţia cu partenerul de cuplu are de câştigat şi o să vă puteţi căsători şi să fie armonie şi stabilitate de-aici încolo. Se poate să vă târguiţi cu un cumpărător dacă vindeţi o casă, o maşină, şi să obţineţi ce v-aţi propus, şi aţi putea apela şi la o firmă dacă nu nimeriţi o ocazie.

GEMENI
Poate plecaţi pe undeva în plimbare. Într-un city break şi să vizitaţi nişte obiective turistice, să vă-ntâlniţi cu prietenii. E posibil să luaţi o sumă mai mare de bani şi să faceţi ce v-aţi propus mai demult cu locuinţa, cu exteriorul casei, cât încă mai e vreme frumoasă.

RAC
E posibil să vă extaziaţi în faţa cuiva care întruneşte calităţile idealului vostru în dragoste şi să vi se răspundă cu aceleaşi sentimente. Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular ca să vă suplimentaţi veniturile, iar la serviciu o să vă străduiţi să ţineţi pasul cu colectivul şi cu ce-aveţi de făcut, să nu rămâneţi în urmă

LEU
Poate faceţi nişte reparaţii pe-acasă, o curăţenie generală şi mai schimbaţi ceva ca să fie frumos, comod. Apare cineva care vine cu o idee de proiect în care să intraţi şi voi, poate fi un parteneriat chiar, şi să mergeţi pe încredere c-o să fie bine.

FECIOARĂ
Poate plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână şi căutaţi cazare pe net, daţi telefone, dacă plecaţi din ţară vă luaţi bilete de tren, avion. Un răspuns favorabil de la un interviu, un examen, la şcoală merge totul strună şi o să aveţi succes la activităţile de grup, o să ieşiţi mai mult şi la socializare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă