Horoscop 11 noiembrie 2017. Zodia care astăzi ar putea să-și întâlnească jumătatea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 noiembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O s-avem chef să ne mișcăm, să o pornim la drum, dacă n-am făcut-o de ieri și să-i antrenăm și pe prieteni, să ne asigurăm și o companie cu care să ne simțim în largul nostru.

 

Vibratia zilei este 11 și o să ne bucurăm de lucrurile mărunte care ne fac viața mai frumoasă.

SCORPION
O să puteți întâlni pe cineva cu care o să va vedeți mai des că să aflați dacă sunt șanse să conviețuiti, să formați un cuplu. O stare de bine, parcă toate greutățile au dispărut că prin vrajă și o să aveți chef să va duceți în vizită pe la prieteni, să respirați aer curat de la munte, găsiți voi.

SĂGETĂTOR
O să puteți porni la drum, ocazii se vor ivi și o să va-ntoarceti revergorati, să dați drumul proiectelor noi. Un suflu de prospețime la voi, poate pentru că o să fiți înconjurați de oameni tineri sau va face curte careva și endorfinele v-aduc strălucire în priviri.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

CAPRICORN
E posibil să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni, să le faceți galerie unora la meci sau e un concert și veți fi spectatori. O călătorie v-ar mai spăla gândurile și v-ar ajută să va puneți ordine în proiectele pe care trebuie să le duceți la bun sfârșit până la sfârșitul anului, după care mai vedeti.

VĂRSĂTOR
Se poate să luați parte la o decernare de premii, o să va ocupați de organizare și dacă sunteți la început de drum o să va găsiți și alte angajamente. Consultați agenda evenimentelor și va străduiți să treceți pe la toți cei care v-au invitat și o să vă-ncărcați bateriile, pentru că oamenii or să fie binedispuși.

PEȘTI
O persoană șarmantă vă da târcoale și dacă nu e nimeni în viață voastră sentimentală o să-i acordați mai multă atenție, poate-poate. Vă invită careva la film, la plimbare, la o cafea, e rost de socializare și o să va placă atmosfera, o să va faceți noi prieteni și o să va descoperiți o serie de preocupări comune.

BERBEC
O plecare chiar și prin împrejurimi v-ar ajuta să mai schimbați o vorba, un sentiment cu rude, prieteni, colegi, foști, actuali. O să dați dovadă de o sinceritate dezarmantă când o să-i expuneți partenerului de cuplu motivele pentru care sunteți nemulțumiți și poate-i dați un ultimatum - să se schimbe - în bine.

TAUR
Aveti ocazia să faceți cunoștință cu cineva care să va facă să trăiți o frumoasă poveste de dragoste și să plutiti de fericire. V-ați programat mai demult o ieșire cu prietenii, poate vă duceți într-o excursie, o fi și un prilej aniversar și o să rămâneți vreo două zile să va dezmorțiți sufletește.

GEMENI
E cineva care va face ochi dulci și dacă inima nu e ocupată, o să fiți dispuși să ieșiți la o cafea, la un moment dat, poate chiar azi. O să reluați o activitate care vă inspiră o stare de bună dispoziție și o să-i chemați și pe cei care știți că va împărtășesc această îndeletnicire, o fi vreun sport.

RAC
Poate va ocupați mai mult de casă, în prima parte a zilei și dacă n-o să fiți epuizați poate va duceți la un spectacol diseară. Poate va faceți timp să-i duceți pe copii în locurile preferate și să le-mpliniti dorințele, să se simtă apreciați, iubiți și să comunicați și mai bine de-aici incolo.

LEU
O problemă de familie se poate discuta pe-ndelete și să vă puneți de acord cu ai voștri în toate privintele. Se poate să fi primit o invitație la un botez și să fie cu distracție dacă va duceți, altminteri rămâneți acasă și-i chemați pe niște prieteni, rude în vizita.

FECIOARĂ
Poate dați o raită pe la magazin, să căutați diverse mărunțișuri pentru casă, ustensile pe care le puteți lua și în rate. O să constatați cât de mulți prieteni vor să va revadă, pentru că li s-au întâmplat multe lucruri între timp și vor să va povestească, pentru că știu c-o să va bucurați pentru ei.

BALANȚA
E cineva hotărât să va recâștige, ca să nu va piardă definitiv, totul e să aibă clasa, persoană, că nu va place stilul "smuls". Dispoziție pentru călătorie aveți, cu timpul vedeți cum stați și cu banii, ca să nu vă abțineți de la lucrurile pe care ați vrea să le cumpărați pentru voi și ai voștri.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 10 noiembrie 2017. Zodia care recuperează o sumă mare de bani
Horoscop 10 noiembrie 2017. Zodia care recuperează o sumă mare de bani

O să dăm zor să ne achităm de toate obligațiile profesionale, să ne vedem, liniștiți, de viață de familie, să acordăm timpul cuvenit și alor noștri.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.