Horoscop 11 mai 2018. Balanțelor li se fac ochi dulci, Vărsătorii pleacă în excursie

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 11 Mai 2018 07:55
Categorie: Horoscop

Horoscop 11 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să le dăm de capăt problemelor de serviciu, după care o să avem grijă și de noi și de ai noștri.

Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să luăm decizii cu cap.

TAUR
O să plecaţi, probabil de azi în plimbare şi o să vă prindă bine să mai vedeţi şi alte peisaje, să povestiţi cu prietenii şi să vă faceţi alţii noi. V-ar prii o cură de aer fresh, să vă mai reveniţi după o perioadă de muncă intensă, c-o s-aveţi iarăşi un tur de forță de luni încolo.

GEMENI
Se pare c-o să dispuneţi de nişte bani şi o să faceți tot posibilul să vă distraţi, să ieşiţi pe la mondenităţi zilele-astea, să vă refaceţi starea de bună dispoziţie. Un anturaj de oameni tineri, poate le pregătiţi copiilor o petrecere pentru mâine, poimâine şi o să fie un boom energetic.

RAC
Poate-o să fiţi convocaţi la un eveniment care o să vă stoarcă de toate resursele creative, dar rezultatul va fi unul foarte bun şi o să vă hrănească, sufleteşte. Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau ca să vă angajaţi undeva.

LEU
E rost de plecare pe undeva şi o să rămâneţi şi în următoarele zile dacă o s-aveţi bani de cazare şi de masă, altminteri va fi doar un dus-întors, bun şi el. Poate vă duceţi la un eveniment festiv, undevaprin ţară şi or să va-ncante şi drumul şi atmosfera care să fie pe gustul vostru.

FECIOARĂ
Se poate să primiţi un rest de bani şi să vă chivernisiţi banii încât să v-ajungă şi pentru cheltuielile zilnice gospodăreşti şi pentru ieşirile cu ai voştri sau ca să primiţi invitaţi. Se poate să v-ajute cineva cu nişte produse, sau să v-aducă ceva gata preparat şi care să vă scutească de efort şi de bani.

BALANŢA
Întrevederi cu oameni care vă propun afaceri, pot fi şi pe linie de serviciu, dar şi de viaţă particulară şi lucrurile se pot lega frumos, dacă n-o să fiţi prea ezitanţi, cum faceţi voi. E cineva care vă face ochi dulci şi o să vedeţi şi voi în ce măsură oţi fi compatibili.

SCORPION
O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, c-o să vreţi să plecaţi pe undeva şi s-aveţi cât mai mult timp liber de care să profitaţi. Sunt ceva evenimente prin oraş şi o să vă mai intereseze să le treceţi în revistă ca să mai uitaţi de treburile de serviciu.

SĂGETĂTOR
Un răspuns afectiv din partea cuiva despre care credeaţi c-a dat bir cu fugiţii, dar o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi şi care e perspectivă. Poate vă duceţi la munte, la mare, într-o vilegiatura, într-un parc de distracţie, să mâncaţi adrenalina pe pâine.

CAPRICORN
Poate organizaţi la voi acasă un grătar, ieşiţi în parcul de-alături la un picnic, şi staţi până noaptea târziu dacă atmosferă o să fie aşa cum vă place vouă. O să puteţi crea o punte - solidă - de legătură cu partenerul de cuplu şi sunt şanse să vă căsătoriţi, sau oricum, s-aveţi o relaţie stabilă.

VĂRSĂTOR
Sunteţi amatori de călătorie, vă iau prietenii într-o escapadă turistică la malul mării, sau să vă duceţi la unul dintre amici acasă, c-o fi ceva de sărbătorit. Sfera amoroasă e activată frumos şi poate fi cineva care să vă facă vreo declaraţie de dragoste, sau chiar o cerere în căsătorie.

PEŞTI
Poate intraţi într-o combinaţie partenerială cu cineva care să muncească la fel de bine ca şi voi şi să vă asiguraţi baniide distracţie, din weekend, printre altele. O să vă-ntretineți cu cineva care vrea să vă convingă să plecaţi în plimbare, chit că vă-ntoarceţi diseară, dar câteva ore tot veţi fi împreună.

BERBEC
Se anunţă un week-end suculent pentru voi, o să vă duceţi pe la chefuri, o să vă plimbaţi, şi o să vă bucuraţi de vechi prietenipe care-i veţi reîntâlni şi de veştile bune pe care vi le dau. Un anturaj feminin, pot fi şi numeroşi tineri care să fie în preajma voastră pentru că va prefera altora şi înseamnă mult pentru voi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 10 mai. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani
Horoscop 10 mai. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
horoscop
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos
Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani