Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 17:55
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 07:21
Categorie: Horoscop

O zi reuşită. O să luptăm pentru echilibru în relaţia de cuplu, în familie şi să ne descurcăm şi cu activităţile profesionale. Vibraţia zilei este 11 şi o să luăm decizii înţelepte.

 

HOROSCOP 11 IUNIE GEMENI

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi până la sfârşitul anului să vă şi căsătoriţi. Vă puteţi interesa pe la bănci de un credit ca să vă luaţi o locuinţă, să vă schimbaţi maşina, sau poate n-aveţi suficenti bani de concediu, şi vreţi să rezolvaţi aceste aspecte.

HOROSCOP 11 IUNIE RAC

O problemă de sănătate e pe punctul de a se rezolva, dacă o să luaţi tratamentul pe care vi l-a dat doctorul, aşa, în mod conştiincios. Se poate s-aveţi o sumedenie de lucruri de rezolvat şi o să intraţi în priză, o să daţi zor să faceţi fatță tuturor obligaţiilor şi să iasă ceva ca lumea.

HOROSCOP 11 IUNIE LEU

Relaţia de cuplu a căpătat acel liant care vă poate duce şi la căsătorie şi să deveniţi părinţi. E posibil să vi se dea şi mai mult de lucru la serviciu şi să vă descurcaţi, poate şi cu ajutorul altora şi-o să existe posibilitatea să luaţi şi mai mulţi bani în perioada următoare.

HOROSCOP 11 IUNIE FECIOARĂ

Poate primiţi o invitaţie la un film, la un spectacol, sau la o plimbare, să cimentaţi o relaţie sentimentală. Se poate să vi se dea ok-ul pentru un job şi să vă mai redresaţi cu banii, să nu rămâneţi în urmă cu ratele şi să aveţi un alt ritm de viaţă.

HOROSCOP 11 IUNIE BALANȚĂ

O să vă mai ocupaţi şi de voi, să vă duceţi la o sală de sport, la masaj, cosmetică, la tuns, la shopiong, să aveţi o stare de spirit şi mai bună. Noutăţi în viaţa personală - se deblochează o situaţie şi o să vă puteţi cumpăra o casă, ori o maşină, şi o să începeţi o relaţie care să va-mplineasca pe toate planurile

HOROSCOP 11 IUNIE SCORPION

Se poate să primiţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să acoperiţi nişte goluri în buget. E posibil să găsiţi o destinaţie de vacanţă şi să vă coste mai puţin c-o fi la reducere, poate vor fi şi nişte împrejurări aparte şi o să puteţi sta mai mult pe o sumă redusă.

HOROSCOP 11 IUNIE SĂGETĂTOR

Întâlnire cu prietenii, poate fi o zi aniversară, sau e alt prilej să v-adunaţi la un suc, o cafea. Provocări la tot pasul şi voi sunteţi pe recepţie, gata pregătiţi de o relansare pe linie profesională, în cariera şi o să fie cu succes.

HOROSCOP 11 IUNIE CAPRICORN

Se poate să consultaţi un notar, un avocat înainte de a legaliza nişte acte şi-o să pregătiţi şi banii, că n-o să fie nimic ieftin. Apar oferte de lucru, dar sunteţi reticenţi, c-aveţi multe probleme pe cap şi nu vreţi să v-asumaţi riscuri, să intraţi în alte focuri.

HOROSCOP 11 IUNIE VĂRSĂTOR

E bine să va-ngrijiti şi mai atent de sănătate, c-aţi ignorat semnalele de alarmă şi acum e bine să luaţi totul în serios. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să desfăşuraţi nişte activităţi, comune, posibil în folosul altora, aşa cum obişnuiţi să faceţi şi o să aveţi de câştigat şi unii şi alţii.

HOROSCOP 11 IUNIE PEȘTI

O să fiţi mai înţelegători în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să vă achitaţi şi de responsabilităţi şi o să ieşiţi şi la plimbare împreună. Se poate să umblaţi la banii de la contul secret să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi să faceţi o rezervare pe undeva la sfârşitul săptămânii, să vă duceţi la relaş.

HOROSCOP 11 IUNIE BERBEC

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vi se pară compatibil şi vă lămuriţi pe parcurs ca şi este, într-adevăr. E posibil să vă treziţi cu o ofertă de lucru în străinătate, sau poate vă duceţi la studii, oricum, o să acceptaţi noul în viaţa voastră va fi un câştig.

HOROSCOP 11 IUNIE TAUR

Poate-i mai cereţi un supliment financiar şefului, pentru c-aţi muncit în plus şi mai ales pentru că v-a promis. Poate faceţi un efort financiar să plecaţi pe undeva măcar la sfârşit de săptămână, dacă nu într-un concediu mai lung şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile casei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 16 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii le fac o surpriză celor dragi
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
Horoscop 13 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii ar putea să-și refacă viața de cuplu
Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți
Horoscop 24 mai 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii încep o afacere profitabilă
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de experiențe incitante
HOROSCOP 7 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leilor li se va returna o sumă de bani
HOROSCOP 6 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Leii vor începe o afacere care le va aduce prestigiu
HOROSCOP 5 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Scorpionii îşi rezolvă problemele financiare